![]() |
kalan son 4 maç sivasspor(60) --- --- BEŞİKTAŞ(59) hacettepe(d) ---- -- ankaraspor(d) istanbul b.b. ---- --- ankaragücü(d) gençlerbirliği --- - -- galatasaray galatasaray(d) --- - -- denizlispor(d) arkadaşlar bu 4 maçtan sivas en az 2 sinden puan kaybedecek!artık kendi işimizi kendimiz yapacaz.kalan 4 maçtan 12 puan olmadı 10 puan çıkarmalıyız.ben inanıyorum ki sene sonu şampiyon biz olacağız... |
sivasspor(60) --- --- BEŞİKTAŞ(59) hacettepe(d) ----- -- ankaraspor(d) istanbul b.b. ----- --- ankaragücü(d) gençlerbirliği --- -- -- galatasaray galatasaray(d) ------ denizlispor(d) sivasın maçlar; hacetepe: maç ne kadar kolay gözüksede hacettepe son haftalarda iyi oynuyo.bu maçta puan kaybetme ihtimali yüksek. istanbul b.b.:küme düşmemeye oynuyor.şiddetle puan a ihtiyaçları var.puan kaybedebilirler. gençlerbirligi: gençlerin durumuda belirsiz ne olacağı belli olmuyor gençlerin.maç günü nasıl bi performans sergileyecekler merak ediyorum. onlarda düşme korkusu yaşıyorlar. galatasaray: sivas kolay galip gelebilir. beşiktaşın maçları; ankaraspor: ligde artık hiç bi amacı kalmamış bi takım.ama büyüklere karşı köpek gibi oynuyorlar. ankaragücü:düşmemeye oynuyor. belli olmaz ama biz daha kaliteliyiz galatasaray: derbilerde nasıl oynadığımız belli.tek tesellim bülent korkmaz ın takımı son haftalarda kötü oynatması. denizlispor: kupayı kaldıracağımız maç :D |
çok zorr |
biz bu sene sampiyonus ...kime ne derse desin sampiyonuz okadar... |
Alıntı:
|
%95 12 puan alırız burdan yeterse şampiyon oluruz . |
Alıntı:
|
biraz sakin olmalıyız bence bunun sonunda ölüm yok yani ankara sporu yeneriz kimse merak etmesin ankara gücünüde denizliyide galatasarayıda sivasın maçlarıda çok zor kimse untmasın |
Çok zor.! |
fener ölü haliyle gelsin inönüde gömsün bize.istemem ole şampiyonluk falan kalsın. |
Türkiye`de Saat: 23:15 . |