![]() |
Lütfen sakin!!! Arkadaşlar biliyorum hepimiz çok sinirliyiz.Büyük hayal kırıklığı var üstümüzde.Ama şöyle düşünün bir kere.Biz eskiden feneri ligi 4.5. bitirdiğimiz zaman yenerdik içeride dışarıda.Onlar giderdi gs yi bi maçta yenip bi maçta yenilirlerdi.Veya ikisinide yenerlerdi.Şampiyon olurlardı.Deli gibi kutlarlardı.Onun için bence bütün umutları bitirmeyin.Biliyorum kötü bir dönem geçiriyoruz.Ama kupayı fenerden alıp birde şampiyon olursak cidden asıl büyük işi biz başarmış oluruz.Ben inanıyorumki futbolcular bunu başaracaklar.Feneri kupada yeniyorsan onlara çok büyük darbe olur.Lütfen biraz sakinlik ve destek.Hiçbirşey bitmedi.Biz fb yi 2 kere yenipte ligi 5. bitirdiğimizi hatırlarım.Böyle olacağına şampiyonluk bizim olsun ne olursa olsun...ŞAMPİYONNN BEŞİKTAŞŞŞ!!! |
Şampiyon oluruz bencede ama buruk bi şampiyonluk,keşke balık hafızalı olsamda şu maçı unutabilsem,futbol oynayıp kaybetsek dert değil.Dün sivasspor gibiydik tek yaptığımız savunma arkasına uzun top,barcelona yaptık eksik feneri.Keşke denizli elclasico yu izletseydi takımada feyz alsaydık biraz. |
kimse kusura bakmasın ama ben sakin olamıyorum..umutlu da olamıyorum..kaç kere umudum,hevesim kursağımda kaldı çünkü..umutlanmaktan korkar oldum..tabi ki konu Beşiktaş olunca her zaman içimde bir güven olur ama bu ruhsuz futbolcularla bu iş olmaz malesef.... İNŞALLAH YANILIRIM... |
çok güzel yazmışın çok haklısın biraz sakin olmalıyız |
" Sevinmek icin Sevmedik " Biz bu takımı , İyi Günde Kötü Günde Yaninda oLmak icin seviyoruz , Beşiktaş Olduğu İçin Seviyoruz Onun icin yapacaginiz yorumlarda Biraz Seviyeli ve Dikkatli Olursak daha iyi olacaktir. |
önemli olan şampiyonluk değil ... şampiyon olamazsak bu kadar üzülmem .. şu bitik fenere yenilmek yıktı beni !! takımdaki ruhsuzluk , bezginlik , yazıklar olsun .. yemişim şampiyonluğu , kupadan önemli şeyler de var .. şeref gibi , onur gibi .. bunları görememek üzücü !!!! |
bu şampiyonluğun tadı kalmadı.... şimdide görebiliyorum yazılıcak çizlicekleri... ilk 6 dan kimseyi yenemeden derbi alamadan şampiyon oldular... yok fb gs kötü bukadar ondan oldu bilmem ne.... insandın tadı kaçıyo ama kupayı alıcaz..... |
Bende katılıyorum. Şampiyonluk birazda sinirlerine , duygularına hakim olanın olacaktır. Bakalım zaman neler gösterecek.Hepbirlikte omuz omuzayız sonuna kadar. |
Önemli olan şampiyonluk değilde derbi galibiyeti diye düşünmek hiçbir mantığa sığmaz. O zaman Fenerbahçe sezonun en başarılı takımı ilan edilir ki bu da baya komik olur. Tarih şampiyonlukları yazar, şampiyon takımların o sene kaç derbi kazandığı kimin umrunda. Armandaki yıldızları kazandığın derbi sayısına göre değil şampiyonluk sayısına göre alıyorsun, bir sene boyunca yatan takımların bir maçlık performansları büyüklük değildir. Sakin olmakta fayda var, önümüzde 4+1 önemli maç var, hepsini kazanıp sezonu 2 kupa ile tamamlarsak sezonun en başarılı takımı oluruz, bazılarının ne düşündüğü umrumuzda değil.. |
Febeyi yenemedikden sonra önemi yok bence. O kadar cok sevinemem anca Kupada ezicekler ezikleri ozmn isterim o şampiyonlug. |
Zaten sakin olmasak bile ne işe yarar? Olmuş bitmiş artık maç.Keşke alsaydık keşke ama keşke demekle olmuyor.Önümüzdeki maçlara bakmamız lazım.İnşallah hakkımızla alırız kalan maçları oluruz şampiyon.Feneride kupada sustururz inşallah.! |
ya biz sakiniz zaten hem de fenere yenilmek kadar kötü bişi yok birde sizinl derdimiz biz gs düşmanıyız falan diyolr ligdeki durumlarına bakmadan konuşan ne kadar it dinledim bugün biliyomsunuz ben takımımın böle olmasını istemiyorumm onlarda şans var büyükleri yenip küçüklerde kapak oluyolar böle bi takıam yenilmek gercketn kötüü |
Tamam sakin olalımda, ben açıkçası G.Saray'ı yeneceğimize inanmıyorum. Çünkü bu çocuklar stresi kaldıramıyor artık bu ispatlandı. Neden Beşiktaş tan tek futbolcu milli takımda değil bu daha net anlaşılıyor. YETERSİZ KADRO... |
kupada fb nin azina ederek yenerlerse anca affederiz, ben bugün is yerinde neler cektim ya. fbli bitmis takimi yenemeyen nasil sampiyon olur ya diye arka tarafinla gülüyordu. azini burnunu dagitasim geldi ama gel görki gavurun is yerinde böyle seylere yer yok. kupayi alin ligide alin |
Benim dileğim şu Futbol'a yapılan yatırımlar geri çekilsin inönü müze yapılsın ne zamanki ligler şerefli hale gelir o zaman bizim oynayabileceğimiz şerefli bir lig ortaya çıkar o zaman çünkü insanlar cahil ne kadar beşiktaşın hakkı yendı desekde nafile .... |
fenerbahce maci öncesinde takim savasiyordu geldi en önemli macina kazansak lider olacaz sonra hersey kendi elimizde olacak ama gel görki o savasan besiktasdan bir iz yok tam tersi sanki biz sampiyonlugu garantilemis bir tavir sergilediler. biz elbette sevinmek icin sevmedikde bir kerede bizim sevinmeye hakkimiz yokmu kac sene oldu halen sampiyonluk yok.. |
ne sakin olcam yha topa vurmayı bilmeyen gülizardan gol yiyoz ne sakin olcam ayağımıza kadar gelen fırsatı tepiyoz ne sakin olcam ruhsuz bi takım islemek mi sakinleştirecek beni |
Ben inanıyorumki haftaya Ankaraspor'u yenersek şampiyonuz.Çünkü bizi zorlucak tek takım şu fikstürde Ankaraspor dur.Oyun sistemi biz ters geliyor.Aynı ezikler gibi. Ancak Mustafa hocanın dünkü maçtan sonra gözüne uyku girmemiştir eminm.Bir çaresini bulucaktır. Ankaragücü bizi fazla zorlamaz. Cincon desen zaten paso kapanıyor bülentle.Skibbe olsaydı işimiz zordu ama Bülent takımı oynatamıyor.Büyük ihtimalle bu maçta ŞAMPİYONLUĞUMUZU ilan etmiş oluruz. Denizli maçındada dönüşte tur atarız.. Uzun lafın kısası bu takım bu sene ..ŞAMPİYON.. +Kupada bizim.. |
önce türkiye kupasıını sora ligi almalıyızki unutabiliriz bu rezaleti bunu yapıcak oyuncular ve teknik kadro tam bir soru işareti.. |
biz liverpoolu burada yendiğimiz de ingiltere basınının liverpoola neler söylediğini az çok biliyoruz bizim için de feneri yenemememiz bunları söyletirir adamlar top oynamıyo gelip şampiyonluk yolunda yine bize darbe vuruyor üstelik son 6 maçta 6yenilgiyle |
yapıcak bır sey yok ve söylenecek sözde yok hersey oldu bıttı yapılacak tek sey var bu takım gercek besıktas gıbı oynayıp kendını affettrmesı gerekır kı ben affetmem nku hiç bir derbiyi kazanamdıktan snra rakıpleri eze eze yenemedıktn snra benm için sampiyonluğun bı anlamı yok |
Alıntı:
Katiliyorum.. :( |
Şu haliyle bile şu ezikleri yenemeden gelecek şampiyonluk benim içime sinmez.. Ha yenildik ama benimde esasen zoruma giden şey bu kadar ruhsuz top oynanmasına bu kadar ürkek oynanmasına ... Sen beşiktaşın topçusuysan bu maçta hele ki kazansan liderliğe oturacağın bir hafta da o tribünlerin önünde top oynuyorken şuursuzca ve ne yaptığını bilmez gibi bir futbol oynayıp takımına gönül veren milyonlarca taraftarını üzüyorsan buna itirazım var benim arkadaşlarım... |
ben dünden beri arkadaşlar sakin demekten bir hal oldum dinledilermi hayır ama inanıyorumki onların hepsini sinirle yazdılar 2 kupada bizimdir ben inanıyorum:):)gün doğmadan neler doğar |
Alıntı:
beşiktaş şimdi şampiyon olsa ne kadar sevinebilirsin ? 2 maçta da fb'yi , ts'yi , bursa'yı , sivas'ı yenemedik , gs ilk maçı kaybettik .. bence şampiyonluk olunmaz , HAK EDİLİR ve ben hakettiğimizi düşünmüyorum .. ayrıca yazının başında hiç bi mantığa sığmaz demişsin .. bakış açın darsa yapacak bişi yok kardeş .. |
Şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar acaba renklerine aşık olduğumuz takım ezeli rakiplerini birer birer yenerek şampiyonluğa koştuğunda mı o şampiyonluğu doya doya yaşarsınız (tıpkı 100.yıldaki gibi) yoksa hicbir buyuk macta varlık gosteremeden, normalde zaten yenmesi beklenen takımlara 3-4 atıp şampiyon olsa mı ''ŞAMPİYONLUK'' bizim için daha doyurucu olur?? Kimse kusura bakmasın ama ben ezeli rakiplerimi yenmediğimde beniim için şampiyonluğun tadı tuzu yokk..Yanılıyormuyum? |
Ya tamam o zaman arkadaşlar bırakın herşeyi kupayı alamazsak şampiyon olamazsak olacakalrı düşünemiyorum.Bi kaç arkadaşta bakış açın dar yazmış.Afedersin ama benim bu takımda babamın oğlu top oynamıyo.Sen ne kadar tanıyosan bende o kadar tanıyorum.O zaman bu kadar utanıyosanız kusura bakmayın beşiktaşlı olmayın.Ftubolcularda sizin gibi düşünse fb bizi gelir kupadada ezer diğer takımlarda ezer.En azından şampiyonlar ligi için biraz destek olun.Ömrünüzde yapmadığınız birşeyi yapın.Bana kalırsa biz elimizden geleni yapmıyoruz(bazı kesim hariç) son 6 senedir ne çileler çektik.Fb yi 2 maçtada yeniyorduk 5. oluyorduk çok mu mutluyduk.ŞAmpiyonluğu derbi galibiyetiyle eşitleyen arkadaşlar mutlu olabilirler.Elbette kazansa çok süper bi mutluluk yaşardık.Ama dünyanın sonu değil bu.Yorumlara bakıyorum bi çok arkadaşımızın kupada feneri yendikten sonra sevinmeye hakkı yok.Zaten geri kalanı yorumsuzz... |
Hep destek,tam destek.Oyuncularımız şu formanın değerini bilsin başka istemiyorum ben.Ne şampiyonluk ne de final. Sadece şunu bilsinler,Türkiye'nin her genci bu formayı giymek ister.M.Hoca,bunalrı anlatmalı onlara.Her zaman yarı yolda bıraktılar bizi. Ne zaman ümitlensek kursağımızda kalıyor.Bekleyip göreceğiz... |
Yenilmek hiç önemli değil aslında , ama derbilerde bu kadar başarısız olmak koyuyor insana.. bu işte teknik bir hata var ...... |
Alıntı:
Sezon başında hedefler belirlenirken; "tüm kupalara ambargo koymaktan" bahsedilir. Sezona "tüm derbileri kazanalım gerisini boşver" diye giren takım varmıdır? |
Alıntı:
|
Yha fener bizi son 6-7 maçtır eze eze yeniyo hemde hep aynı skorla ( 2-1 ) gülermisin ağlarmısın resmen rezillik yha kendi evimizde 4 yıldır feneri yenemiyoruz onlarda bizi kadıköyde 7 yıl üst üste yenememişlerdi ama çoğu maç berabere bitiyordu ama adamlar inönüye geliyolar yeniyolar gidiyolar biri bize bu rezilliğin hesabını vermeli |
Alıntı:
|
Ya kupa maçını bekleyin arkadaşlar.Bütün hıncımızı alırız.Siz raaht olun.Ardından gs yi yener şampiyonluğu alırız.Herşey süper olur.))) |
Alıntı:
şampiyonluk HAK EDİLİR cümlemden eğer bunu anladıysan sana cevap verme gereği duymuyorum arkadaşım !!! |
Alıntı:
|
Artık yeter arkadaşlar ya Kendimize gelelim arkadaşlar ya. tamam kaybettik derbiyi, ama yeter biz de silkelenelim. Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz ya. Galatasaray düşmüş kocaelinden 5 yiyor, adamlar hala şampiyon olcaz diyolar. taaki bu haftaya kadar. her hafta yenilip yenilip şampiyon olcaz diyorlardı da yeni utanıp sustular. Adamlar avrupaya gidemiyor 5 takım gidiyorken. Bırakın da fener de kendini eğlendirsin, 6.lık mücadelesi verirken bizi yendi diye. Onlar da kupa finalini bizle oynuyorlar diye avrupaya gidiyorlar. Kendinimize gelelim. Bülentin çırpınışlarını görmüyor musunuz? Adamlar her maçtan sonra ağlıyor. Çünkü adamlar kendileri de biliyor ki o kapasiteleri yok. Bu fırsat elimize 3 kere de gelir, 7 kere de. O yüzden toparlanıp mücadelemize devam edelim. Şampiyonluk baskısı olmuşken takım da, takım bu stresi kaldıramıyorken, bir de onlara inönü baskısı vermeyelim. Örnek mi? Herkes serdara veriştiriyor, evet kötü oynuyor ama ben fener maçında kızamadım. Ayağına top geldiği anda statta uğultu kopuyor. Valla kimse kendine 30bin kişi aynı anda söverken dogru bir iş yapamaz. Ondan kendimize gelelim; her hafta puan kaybedebilecek bir liderle aramızda 1 puan var. Ve daha 12 puan var. İyi yada kötü takım, desteğe ve mücadeleye devam. Oyuncular az mücadele ediyorsa, biz daha cok mücadele edelim şampiyonluk için. Bir de şunu düşünün; şampiyon olup, kupada feneri yensek; en karlı kim olur bu işten? Bu futbolla yenemeyiz triplerine girmeyin. İlk defa fenere karşı mücadele edemedik; ligin 2. yarısında. Ve ilk yenilgiyi aldık. Fenerin gidin futboluna bakın. 2 kupada bizim.. ben inanıyorum.. |
Arkadaşım biz ne kadar kendimizi yorsakta bu sitedeki bazı arkadaşlar bizim gibi düşünenlerin anlayışını kıt olarak değerlendiriyor.Bence boşuna kendini yoruyorsun.Artık şampiyon olsak bazıları sevinmeyecek(MİŞ)... |
Alıntı:
|
Ben size katılıyorum. Artık ne olursa olsun geride bırakmalıyız önümğze bakmalıyız. Bu arada "1903_delisi" arkadaşım tabiki hepimiz şampiyon olduğumuzda sevineceğiz ama derbileri kazansaydık daha bi içimize sinerdi daha bi haketmiş hissederdik kendimizi. O şekilde yorumlar yazan arkadaşlar bunu kastediyorlar bence o anın öfkesiyle yanlış ifade ettiler kendilerini. Yoksa kartalım şampiyon olmuş tabiki sevineceğiz olur mu öyle şey... |
Türkiye`de Saat: 23:06 . |