![]() |
Bu lekeyi ne temizler? Herşey çok güzel başlamıştı.. Taraftar Sivasspor"un mağlubiyet haberinden sonra Beşiktaş Çarşısında yeri göğü inletmişti.. Yüzler gülüyor.. Atkısını, bayrağını kapan İnönü Stadyumu"na koşarcasına gidiyordu.. Atmosfer müthişti, taraftar muhteşemdi... Ama gece başladığı gibi bitmedi.. Olan oldu, Beşiktaş altın tepsiyle kendisine uzatılan liderlik koltuğunu elinin tersiyle itti.. Tıpkı Bursaspor maçında olduğu gibi.. Üzdünüz beyler, hepimizi çok üzdünüz... Futbolcu kardeşlerimiz yaşanan bu lekeyi ne temizler biliyor musunuz?! Birincisi 13 Mayıs"ta oynanacak Türkiye Kupası"nda Fenerbahçe"yi yeneceksiniz ve onlara kupa yüzü göstermeyeceksiniz.. İkincisi aklınızı başınıza alacak ve bu ligin sonunda isminizi "Şampiyon" olarak yazdıracaksınız... Bu lekeyi ancak bu iki Kupa temizler... haber 1903 |
iyi oynasak çok kötüydü fenerde edu lugano ve alex gıbı oyuncular yok gokhan gonul bıle stoper oynuyor bunuda yenemeyeceksen |
sen şampiyon olmasanda , kupaları almasanda , fenere de koymasanda seviyoruz işte varmı diyecein.. ! |
arda duygusal davranma burdakı herkes ınan senın kadar besıktaslı. tabı kı bızler besıktası fenere koysada koymasada karsılıksız sevıyoruz ama ortada bır ayıp var ve bu ayıp futbolcuların ayıbı teknık dırektorun ayıbı bırak bu ayıplarını dusunsunler ve temızlesınler. bız 11 puan ondeyken sampıyonluk vermısız o sene bıle her mac trıbunlerı doldurup takıma destegımızı verdik. bu tarz yenılgıler ne ılk ne de son mutlaka yıne olucak ama bu ayıbı bazılarının dusunmesı gerek besıktas formasının kutsallıgını dusunmelerı gerek bu camıanın buyuklugunu dusunmelerı gerek bınlerce taraftarın umudunu calmanın cezası ''sen şampiyon olmasanda , kupaları almasanda , fenere de koymasanda seviyoruz işte varmı diyecein.. !'' demek olmaz. |
Alıntı:
|
haber'i çok begendim bence de bu Lekeyi anca kupa ve sampiyonluk TEMIZLER haydi BESIKTAS'IM yaa.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
önce pas çalışması yapsınlar... |
Alıntı:
|
abi bırakn bu ıslerı yhaa hiç bir derbi macını kazanamadıktan snra şampyon olmamz neye yarar her derbi macında korkarak takımı geri çekerek oynattıktan snra bu teknk dırektörü elimzde tutmannda bnce bı faydası yok bız rakıplermızın hepsını kım olursa olsun EZE EZE gecmelyızkı ŞAMPİYON bir takım olalım...... AYNEN 100.yılımzdakı gibi |
Höst...... Leke nedir ya? Biz çok önemli bir maç kaybettik. Şerefli tarihimize, Beşiktaş'a yakışmayacak birşey yapmadık. Bu kelime ofsayt. |
Takımımızı elbette çok seviyoruz elbette sonuna kadar , her koşulda arkalarındayız...BU ne şimdi ne de her hangi bir an değişebilecek şey değil ... Ama ben taraftar olarakta rahatsız olduğumuz canımızı sıkan durmlarda da tepkimizi koymamız gerektiğini düşünüyorum..Dünkü yenilgide elbette hatalı olanlar ve suçlu olanlar var ve bizde bu durumdan rahatsız olduğumuzu dile getirmek zorundayız....Çünkü şampiyonluğu çok istiyoruz ve bundada çok haklıyız.Çünkü bu kupaları en çok BJK taraftarı hak ediyor.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Lig maçımı kupa maçımı hangisini kazanamak isterdin diye sorsalar.Şüphesiz kupa maçını seçerdim.Buradaki bi çok insanda onu isterdi.İlk maçı kaybettik ama kupayı göstermezsek onlara o zaman yandılarrr!!! |
Alıntı:
|
Başarı ipek bir şaldır hertürlü hatanın üstünü örtermiş , merak etmeyin bir şampiyonluk dünki maçın skorunu tamamen unutturur. |
Alıntı:
kusura bakmada arkadasım sampıyon olsak bıle ben bu macın sonunda 1600 tane ezıgın hep bır agızdan fenerın ölüsü kartalı ....... demesını unutamam. |
Feneri ezeceksin , geseyi ezeceksin 2 kupayı da alacaksın ozaman paklar işde. |
Hayal kırıklığını iliklerime kadar yaşadığım bu maçı unutmam imkansız.İlk yarıdaki gibi yenilseydik neyse,10 kişi kalmış ama son dakikada holoskonun kafa golü ofsayt diye verilmemişti. |
şampiyonluk ve şampiyonlar ligi, kupadan da, derbi galibiyetinden de, bursa maçını kazanmaktan da çok daha fazla önemli. çok büyük avantaj teptik ama şansımız hala mevcut. sanırım maçlar bundan sonra hep aynı saatte başlayacak, bizi belki bu kurtarır. |
feneri mutlaka kupada yenmeleri lazım... başka türlü bu leke temizlenmez!!! |
Alıntı:
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ancak şu maç sene sonu aklımızın biköşesinde olsun,başka birşey demiyorum |
Bu çektiğimiz acıların sonucu bir gün mutluluk olacak.Ne zaman bilemem ama yakında.:) |
futbolcuların yapacağı iş şu ; kupa macında şerefi için,onuru için ve forma aşkı için oynayıp feneri yenicekler bunun başka özürü yoktur.. |
Ezikleri çok bir oyunla İzmir'e gömmeliyiz, şampiyonluğu da Sivas'tan söke söke almalıyız, 2'sine de oldukça yakınız, iş oyuncularda bitiyor, onlar isterse 2 kupada gelir, istemezse gelmez!..Sonra bu mağlubiyette unutulur gider, ama önce kupa, sonrada lig şampiyonluğu gelmeli muhakkak, bari bunu yapsınlar yaf, önündeki 5 maçı alsınlar... |
ancak feneri bozguna uğratırlarlarsa rahatlarım. şampiyonluk bence çok zor.maçlarımız oldukça zorlu. |
savunmada gökhan zan oynamasaydı sivokla toraman oynasaydı bize gol bile atamazlardı denizli nini bu gökhan zan inadı nedir ya büyük takım topçusu değil o ya oynadıgı hermaçtan korkuyoruz 4 maçta ve kupada oynatmasın bütün maçlarımızı alırız bence ........ |
her iki kupayıda alırsak temizlenir ama ikisinide alamayız.fb ve gs nin olmadığı bir lig te şampiyon olamıyoruzz. yazıkkk. |
Eziklere kupa yüzü göstermeyin.! |
Alıntı:
|
Bazı arkadaşlarımız karşılıksız sevdiklerini söylemişler biz nasıl seviyoruz sizce? Yanlız bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz sportif başarılar yeni nesili yani şimdiki çocukları Beşiktaşlı yapar.15 senede 1 şampiyonluk görmüş bir nesil olarak yüreğime ektiğim kartalımı yine severim ama üzüldüğüm nokta budur.gs ve fb boyleykende şampiyon olacak dirayeti gücü gösteremiyorsa bu takım.Kusura bakmasın kimse Demekki oyuncular bizim kadar beşiktaşlı değiller..!!! |
Bu lekeyi ne temizler ? Bu konuya pek çok kez göz attım ama yorum yazmamıştım. Şimdi yazıyorum çünkü bu konunun başlığı sürekli gözümü tırmalıyor. Bazı arkadaşlarımda yazmışlar zaten bunu bir leke olarak görmeyelim diye. Ben kesinlikle katılıyorum . Bunu leke olarak nitelendirirsek febe ye karşı kendimizi küçük düşürmüş oluruz. Yapmayın lütfen. Bizim forumumuz medya tarafındanda takip edilen bir forum ayrıca bazı febeli kişilerde göz atıyorlardır eminim. Bu şekilde yanlış ifadelerle onları gazlamaya ne gerek var. ? Bu kadar sert konular bu kadar sert başlıklar açmayalım lütfen . Yoksa 3 kuruşluk insanlar kendilerini 5 kuruş zannediyorlar. Bu kazanmamız gereken son derece önemli bir maçtı. Kaybettik. Olsun . Hep birlikteyiz omuz omuzayız. Beşiktaşlıyız.!!! İşte o kadar ;) |
Alıntı:
|
Yaa arkadaşlar..ne lekesi ,ne temizlemesi yaa..ne zamandan beri yenilgiler alınlara leke oluyor..çıktılar,oynadılar ve yenildiler..rakip bizden o gün için daha iyi ve şanslı idi..ne yani ölelimmi..yada asalım mı keselim mi..futbol bu...maçtan önce bas bas bağırdım ;kimseyi kücümsemeyelim diye..bu çocuklar değilmi buraya kadar getiren..bundan sonrasını da bunlar tamamlayacak..inşallah şampiyon oluruz..olamasak da eksiklerimizi konuşuruz,seneye bakarız....Arkadaşlar .. başka Beşiktaş yok..bu takım bizim takımımız,ben senelerce oynadım ,biliyorum ki bazen sahada istediğinizi yapamazsınız.pazar günü de öyle bir gündü..çok üzüldük ama,hayat devam ediyor.. |
Alıntı:
kupayı alamamak söz konusu bile olamaz bu saatten sonra.. |
Alıntı:
|
Şampiyonluk maçlarında oyuncular oynamıyorlar..Resmen sahaya yenilmeye çıkmışlar.3 senedir aynı hikaye..Şampiyon olmamız gs maçına bağlı.Büyük maçlarda elimiz ayağımız titriyor.Ben maçtan önce bu ezikleri rahat yeneriz diyordum ama oyuncular maçı istemiyorlar işte. Şimdi futbolcuların kendilerini affettirmeleri için kupa finalinde eziklere sahayı dar edip kupa yüzü göstermemeleri.Ondan sonra da ligde kalan 4 maçı kazanıp şampiyonluğu almalarıdır.Başka isteğimiz yok. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:14 . |