![]() |
abi bırakn bu ıslerı yhaa hiç bir derbi macını kazanamadıktan snra şampyon olmamz neye yarar her derbi macında korkarak takımı geri çekerek oynattıktan snra bu teknk dırektörü elimzde tutmannda bnce bı faydası yok bız rakıplermızın hepsını kım olursa olsun EZE EZE gecmelyızkı ŞAMPİYON bir takım olalım...... AYNEN 100.yılımzdakı gibi |
Höst...... Leke nedir ya? Biz çok önemli bir maç kaybettik. Şerefli tarihimize, Beşiktaş'a yakışmayacak birşey yapmadık. Bu kelime ofsayt. |
Takımımızı elbette çok seviyoruz elbette sonuna kadar , her koşulda arkalarındayız...BU ne şimdi ne de her hangi bir an değişebilecek şey değil ... Ama ben taraftar olarakta rahatsız olduğumuz canımızı sıkan durmlarda da tepkimizi koymamız gerektiğini düşünüyorum..Dünkü yenilgide elbette hatalı olanlar ve suçlu olanlar var ve bizde bu durumdan rahatsız olduğumuzu dile getirmek zorundayız....Çünkü şampiyonluğu çok istiyoruz ve bundada çok haklıyız.Çünkü bu kupaları en çok BJK taraftarı hak ediyor.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Lig maçımı kupa maçımı hangisini kazanamak isterdin diye sorsalar.Şüphesiz kupa maçını seçerdim.Buradaki bi çok insanda onu isterdi.İlk maçı kaybettik ama kupayı göstermezsek onlara o zaman yandılarrr!!! |
Alıntı:
|
Başarı ipek bir şaldır hertürlü hatanın üstünü örtermiş , merak etmeyin bir şampiyonluk dünki maçın skorunu tamamen unutturur. |
Alıntı:
kusura bakmada arkadasım sampıyon olsak bıle ben bu macın sonunda 1600 tane ezıgın hep bır agızdan fenerın ölüsü kartalı ....... demesını unutamam. |
Feneri ezeceksin , geseyi ezeceksin 2 kupayı da alacaksın ozaman paklar işde. |
Türkiye`de Saat: 09:26 . |