![]() |
Delgado'ya elveda http://www.haber1903.com/Resimler.asp?Resim=1443-10-100 DELGADO`YA ELVEDA Denizlinin, Yıldız olduğunu artık göster diyerek fırçaladığı Arjantinliyi gözden çıkaran Siyah-Beyazlılar, 2 yıllık anlaşması olan Delgadoyu müşteri bulursa satacak. Taraftarlar da istemiyor Delgado sonunda herkesin sabrını taşırdı. Devre arası sakatlık geçiren ve 3 maç takımını yalnız bırakan Beşiktaşlı futbolcu, daha sonra formasına kavuşsa da bir türlü eski performansına ulaşamadı. Taraftarların ‘Böyle 10 numara olmaz’ diyerek tepki gösterdiği Delgado’ya dün de Mustafa Denizli fırça attı. Performansın yetersiz İdmanda yıldız futbolcuyu bir kenara çeken Mustafa Hoca, ‘Bize böyle günlerde lazımsın. Yıldız olduğunu göster. Kritik dönemdeyiz. Böyle maçları çevirmen lazım. Kalan haftalarda senden üstün performans bekliyorum. Yoksa takımdaki durumunu yeniden masaya yatırmak zorunda kalabiliriz’ dedi. 6 haftadır gol atamıyor BU sezon 6 gol ve 4 asistle oynayan ve Beşiktaş’taki en kötü dönemini yaşayan Delgado, 6 maçtır golü unuttu. Beşiktaş yönetimi sözleşmesi bu yıl bitecek olan Delgado için Ülker’e 7 milyon euro verip bonservisini almış iki yıllık imza attırmıştı. Siyah-Beyazlılar iyi bir teklif gelmesi halinde hemen satacak... Star |
oh be kurtuluyoz sundan haber inş. doğrudur |
sezon sonu beklenmeli yoksa herkesin çıkarına bir transferi gerçekleşmeli bu takıma katkısı yok |
delgadoyu savunanlar nerdesiniz ??????????????????????????? |
Alıntı:
|
hoşgeldin kardeş :D |
ne delgado ne bobo ne zapo bunlar beşiktaşın topcusu deil nerede 100.yıldaki sergen ?nerede delgado? nerede zago? nerede zapo ? nerede ilhan mansız? nerede bobo ? bi kaç yabancımız hariç (ernst ,sivok ,birazda tello ile holosko ...) takıma katkıları cok ama cok az.. |
Ben Delgado'dan daha devre arasında umudumu kesmiştim.Bu yüzden Yusuf'un ara transferde alınmasına çok sevindim.Geldiği günden bu yana tek kazandırdığı Zürih maçlarını sayarsın (büyük maç olarak) başka kurtardığı büyük maç yok.Büyük oyuncuların derbi maçlarda sahne alması gerekirken Delgado efendi sahanın en kötüsü oluyor.İddia ediyorum Delgado Yusuf'un tırnağı olamaz.Sezon sonu ne pahasına olursa olsun satılmalıdır. |
Alıntı:
|
Delgado gidecekte sanki Messi gelecek.. Delgadodan once baska suclular var!! En buyuk suclu Mustafa Denizlidir!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tello dışında bütün dediklerine katılıyorum , ben Tello'nun da büyük hedeflerin topçusu olmadığını düşünüyorum. Bir kanat - orta saha oyuncusu düşününki topla dripling yapıp adam eksiltme özlliği yok !!!!! ancak Türkiye'de olur |
Dekgado yu eger iyi bir fiyata satabilirlerse ben Mehmet Topuz icin bidaha nabiz yoklanmasini isterim.Mehmet Topuz ,ERNST ve FINK ile bu takim seneye cok iyi isler yapar. Tabi forvete cok iyi bir forvet bulunursa yoksa ne Bobo ne de Nobre bizi biryerlere tasimazlar.. |
Umarım oyuncularımızı yerden yere vuranları,yine topçularımız sahada cevabını verecektir. Anlamadığım şey şu,şampiyonluk gitti mi?Hala iki kupayı alma şansımız var.Yok Bobo,Holosko kötü,ruhsuz...Tamam,olabilir ama sabradelim.Haziran başında doya doya konuşuruz.Bu kadro bizi şampiyon yaparsa,yine onlardan büyük olmayacak.Onları göklere çıkaracağız. Haziran'ı iple çekiyorum.Fakat Delgado-Cisse'nin sezon sonu için tehlike çanları çalıyor.Umarım yanılırım. |
oh be gidiyor... |
Alıntı:
ama gerçekten "bilmemneyciler nerdesiniz" muhabbetinden gına geldi artık..!! |
Delgado nun hangi macini hatirliyosunuz? Benim aklima gelen 2 kafa golü var sadece. Sampiyonlar ligi elemesiydi yanlis hatirlamiyorsam. Bu kadar mac ben de oynasam top kafama carpip gol olurdu herhalde. |
Alıntı:
Delgado Beşiktaş JK Kulübü'nün Futbolcusudur , Kimsenin ne Kötülemeye Nede Suçlamaya Hakkı vardır , İlla Bir Suçlu Aramak istiyorsanız , Bunu " Beşiktaş JK " Kulübünden Degil , Biraz da FEDERASYON'DA VE HAKEMLERDE ARAYIN.. Şahsa değiL , Konuyla İlgili yorumlar yaparsak sevinirim.. |
delgado kişilik olarak 10 numara aslında gercek futbolunu oynasa neler yapabileceğini biliyoruz ama bir türlü istediğimiz futbolu bize gösteremiyor bizi üzüyor iyi bir fiyat verilirse satılsın yoksa kalsın |
delgadoya imse para mara vermez, asıl bizi nasıl kazıkladılar 7 milyon euroya kendsinin basel den bonservisinide ülkere 5 milyon euro ya ödetmişlerdi, elimizde patladı, kral cıplak arkadaşlar 3 büyüklerin en kötü sü bizde bir alex bir lincoln bide delgado,bide delgadoyu begenmemek de suc muş gibi söyleniyor ne yani adam kötü oynayınca taraftarız diye iyi mi, oynadı diyecegiz, bu adamda elde patlayacak saygılar |
Alıntı:
|
zaten bonservisinin alınması hataydı...Bari en az kayıpla gönderilip yerine takımımızı sırtlayacak bi oyuncu alınmalı mutlaka... |
delgadodan ümidimi ilk senesinin sonunda kesmiştim ben. bu kadar güçsüz bir futbolcunun beşiktaşta işi ne. onun oynayacağı ligler sakin sert geçmeyen ligler olmalı. orta asya gibi. bizde işi yok. adam dediğin sergen gibi topu ayağına aldığı zaman hemen yere yatmayacak. topu saklayabilecek. omuz omuza mücadele edebilecek biraz.bu nedir yaa. yanında koşan adamın havasından etkilenip yere yatıyor bu adam. birde kaptırdığı toplar var. tam atağa kalkarken saçma bir pas ve tüm takım oyundan düşüyor. |
delgadonun yanında cisse ve bobo da gitmeli |
Alıntı:
|
inşallah gider hiçbir katkısı yok takıma.yeminle sergene bıraktırmasak daha iyi verim alırdık. |
uzun süredir katkısı hiç yok gitmesi iyi olur çünkü bu böyle gitmez biz beşitaşımıza yararlı futbolcuları görmek istiyoruz |
insallah haber dogrudur ve sezon sonu gider..yanliz onun yerine kesinlike cok iyi bir 10 numara alinmasi lazim..yusuf besiktasta ilk 11de oynayabilecek kapasitede bir oyuncu degil..bir iki hareket yapip gol attirdi diye herkes övüyor yusufu..o sadece iyi bir yedek olur besiktasta |
Alıntı:
|
oh bea kurtuluyoruz allahin izniyle su delgado dan zaten kalirsa sayet cogumuzu kanser edecek bu adam |
tellonun bıle ligde 10 asıstı var kupa fln ekledınmı 13 14 |
gitsin bence alexi ornek alsın her sene gol ve asıstlerde cıft hanelı rakamlarda |
inşallah haber doğrudur arkadaşlarr dua edelim şu adam gitsinn |
gitsin ama yerine onu aratacak biri alınmasın |
Geldiğinden beri istikrarlı bir dönem geçirmedi.Herkesin aklında bir maç var bu adamın oynadığı.Zürih maçı.Deli İbo bişey yapmıyo diyoruz ama onunda akılda kalan bir maçı var hemde daha iyisi Barcelona.Gel çık işin içinden |
bobo--holosko aydın--ernst--fink--topuz ismail--sivok--toraman--ekrem Rüştü-Romero |
SALAK`ca Karar..(ozur dilerim arkdaslar..) Ya Delgado Gitse ne olucak sanki? Yildirim demiroren hersene yildiz transfer ediyor yaa bu sene de eder..bizde gonderelim.. bu 3 senede besiktasimin yaptigi en mantikli oyuncu.. Adam Ne Yapsin?... Takim zaten eziklerin karsisinda cokmustu... Delgadoya Taraftarin tepkisi yok..(carsi olarak..dedim) Vede Sonuna Kadar Destek BENDEN... Gurur Duyuyorum DELGADO Gibi Futbolcumuzla... |
delgadonun neden kötü oldugunu neden denizliye sormuyorsunuz ...hangi taktikte oynadigi bile belli olmayan denizliye ...denizlinin sistemine göre delgado sag kanatta oynuyor peki soruyorum size delgado sag kanat futbolcusumu...birde yusuf meraklisi denizli onun sevdasina her mac cikariyor delgadoyu otomatikmen takim kaptani olarak morali bozulur bir futbolcunun bazilari delgadoyu fenerli yusufun tirnagi olamaz diyor ya yusuf sizi cok iyi kandirmis fener macinda belli oldu yusufun hangi takimi tutugu...delgadoyu gönderdiniz diyelim birdahaki sene yusufmu olacak 10 numaramiz onu birde kaptan yapariz sonra eziklerin agizina düseriz...delgado ve bobo nun bu halleri sayin denizlinin eseri takima kazandiracagina küstürüyor....ama siz alexi istersiniz seneye |
Alıntı:
|
Adam Cok Yetenekli..beni yakan bizim taraftarin ona tepkisi ya.. Demiroren Napar? Delgadoyu gonderir o mevkiye bir oyuncu alir..bizim taraftar da DELGADOYU Mumla arar.. Demiroren daha 10 senede baskanlik koltugunda kalir |
Türkiye`de Saat: 00:29 . |