![]() |
Beşiktaş'tan Topuz için müthiş teklif Siyah-beyazlı ekip yerli oyuncular arasındaki gözdesi Mehmet Topuz için yeniden harekete geçiyor. Beşiktaş, Kayserispor'a Mehmet Topuz ile Delgado'nun takas edilmesi önerisinde bulunacak. Kayserispor yönetiminin, bir miktar para da verilmesi halinde bu teklife sıcak bakacağı sızan bilgiler arasında. *** Büyük takas Siyah-beyazlılar, başkan Demirören'in "Hayalimdeki oyuncu" dediği Kayserisporlu yıldız için kupa maçından sonra resmi teklifini sunacak. 11 MİLYON EURO Şampiyonluk yarışında Sivas ile müthiş bir yarışın içine giren Beşiktaş, bir yandan da yeni sezonun transfer hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların hedefindeki ilk ismin, başkan Demirören'in daha önce de almak istediği ve "Hayalimdeki oyuncu" diyerek 11 milyon euro'luk teklif sunduğu Mehmet Topuz olduğu öğrenildi. PARA DA İSTERİZ Yıldız futbolcu için Denizli'nin de onayı alan siyah-beyazlıların, Kayseri'ye "Al Delgado'yu, ver Mehmet Topuz'u"önerisi yapacağı belirtildi. Arjantinliden beklediği verimi alamayan Beşiktaş'ın kupa finalinden sonra resmileştireceği bu önerisine karşılık sarı-kırmızıların, Delgado'nun dışında bir miktar da para isteyeceğiifade edildi. |
onlarda salaktı delgado ile takas yapsınlar.ayrıca delgado gider mi? |
Bence Delgado kayseriye gitmez.. |
yaa ne mehmet topuzu yaaa anca abanır mehmet topuzz gördük milli takımda ne oldunu hiçbir varlık gösteremedi bi dahada çağırılmadı zaten hiç istemiyorum ben geldikten snra beşiktaşlı olcak o zaman eywallah ama allah korusun delgadoyla bide takasmış şu kötü haliyle delgado ondan çok daha iyidir böyle bir saçmalık olamaz basın yine kafasna göre tkılıyo |
Delgado kayseriye gitmez ama M. Topuz bu aralar prk gündemde degil ve belki iyi bir rakama Kayseri bu sene satabilir. Aslinda alinmasi gereken bir oyuncu ama Kayseri satmamak icin direniyordu!! |
ne topuzu ya, o parayla avrupadan çok iyi bir futbolcu alirsin ... Insallah boyle saçmalik yapmazlar |
11 milyon çok para..Hele hele Delgado kesinlikle verilmemeli.Gitmezde zaten |
delgado kayseriye gitmez hemde o parayla süper adam alırız ne grek var topuza |
yalandır |
elgado verilmemeli mi? ne yapıcaz delgado ile. inanamıyorum size. |
ayhan transferine benziyo git gide... |
kaynak fotomacccc :D:D:D turkıyede 11 mılyon euro edecek topcu mu varrrr |
bncede yalan haber dir sallayın:D |
Takas olsa iyi olurda olaz bu takas.Delgado gitmez.Kayseri'de Topuz'u vermez.Zaten kaynak sakat (fotomaç) :D |
yalan haberdir ya hem 11 miliyon euro ya ne topcu alinir biliyormusunuz siz avrupada? bu paraya mehmet topuz hayata deymez |
Asparagas haberdir. Ama eğer doğruysa demirören e diyecek bişey bulamıyorum. hayalindeki futbolcuymuş.kendi versin parasını oğluyla birlikle japon kale oynatsın o zaman. |
Tamam bizim yönetim yanlış transfer yapıyorda topuza 11 milyon verecek kadar salak değil. |
ya delgado güya beşiktaşın yıldızı ya kendini kayseriye yakıştırmaz ve gitmez ayrıca kayseride bu takası yapmaz nasıl bişe olabilir uğur inceman üstüne 5 milyon olabilir |
arkadaşlar haberiniz yokmu demirören gecen sezon 11 milyon önerdi vermediler bu sezon için değil o |
11 milyon euro vericek değil daha önce laf olsun diye 11 milyon teklif ettim vermediler dedi.yoksa 11 milyona türkiyede topçu mu var |
11 milyona özer+murat ceylan+ismaili alırsın.Ayrıca topuzun bu seneki performansı iyi değil. |
Mehmet Topuz 'a 11 Milyon € 'mu ?? ne bu cristiano Ronaldo'mu ? |
11 milyon daha önce gösteriş olarak demirören tarafından uydurulmuş laf yoksa 11 milyona alınıcak yazmıyor. ayrıca bizde 11 milyonluk yabancı transfer bile yok.varsa 11 milyon git kral transfer yap ne bilim git babel i falan al yada guti yi al |
ya ben açıkçası mehmeti fazla sevmiyorum |
oyunu ister yada istemez bizim yönetim isterse pendikspora bile oyuncu gönderir istemedigi halde.. |
bu haberi hiç okumadım varsayıyorum |
Topuz kimdir ya. eskiden olsa alsalardı da artık alsanda beş para etmez bence.! |
Alıntı:
|
bu habere kac kısı ınanır ??? |
o kadar paaya mehmt topuz? yaww kayseriyi bizmi zengin edecez bırakın delgado artı parayı anca edıverecegi 3 milyon euro bırakın patlasın kayserının elınde |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
11 milyon euro mu?ulan bu adamın değeri en fazla 3-4 milyon euro eder.o paraya bin kat daha iyi adamlar alınır. |
arkadaşlar ben kayseride yaşıyorum topuz büyük ihtimalle bizde birebir kendi ağzından duydum ama nasıl gelecek şartlar ve fiyatı bilmiyorum.umuarım delgadoyu vermek gibi birşey yapmazlar artı 11milyon euroda çok gerçekten topuzdan çok daha iyileri alınır o paraya |
delgadoyuda satarz buna verceğimz paranın uzerıne ekler daha iyisini alırz yaa |
Alıntı:
Çok net bir ifade kullandın arkadaşım. Detaylandırabilirmisin? Topuz "gelmek istiyorum" mu dedi? "Teklif var" mı dedi? "Anlaştık" mı dedi? Tam olarak neyi ifade etti? |
Alıntı:
|
valla delgado topuz takası manyak olur... hertürlü bis kardayıs :) |
11 milyon euro ne ya. :D Delgado + 30 milyon euro falan verelim üstüne bide inönünün %40 ı kayserinin olsun.bişeyi yapıcaz tam yapalım bari :D |
Topu için 5 Milyon'dan yukarısı fiyaskodur bence.O parayla çok daha iyileri oalbilir.Şayet Topuz,eskisi gibi değil.Sadece sert şut çekme özelliği kaldı gibi geliyor bana.:) |
Türkiye`de Saat: 19:17 . |