![]() |
nobre imza atmamış http://www.fotomac.com.tr/2009/05/08...DA1976AB3x.jpg Beşiktaş ile yıllık 1 milyon 800 bin euro karşılığında sözleşme yenilediği belirtilen Nobre'in resmi imzayı atmadığı ileri sürüldü. Sambacının prensipte 'Evet' dediği ama bazı yöneticilerin, "Takımın havası bozulur, üstelik sakatlığı da belli değil" diye imzanın geciktirildiği belirtiliyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
İnşallah atmamıştır.Adamın durumu belli değil.Düzelip takıma dönmesi halinde yapılsın bence. |
suyu çıktı bu ne ya atmış atmsamış ertelenmiş çocuk oyuncağı mı bu... |
Nobre'nin sakatlığı ciddi..Ama şuan için..Önümüzdeki sezona kadar bi sorunu kalmaz herhalde..O yüzden imza gönül rahatlığyla atılmalıdır..Nobre gibisini zor buluruz.. |
Bel fıtığıymış muhtemelen ama ameliyat olsa 3 ayda taş gibi oynar diyorlar. Zaten sezon bitti sayılır iyi bir kontorlden geçirilip karar verilse daha iyi olur. |
tedbirli olmakla en iyisi yapılmış .. nobre bu takıma gerekli ama sakatlığı kalıcısıysa kalması tabiki gereksiz olur |
atmasın zaten topçu falan değil |
Alıntı:
|
atmasın gumbur gumbur batuhan gelıyor |
kolpa haber imzayı attı. |
tedbirli olmak elbette iyi ama nobreyide madar etmemek gerekir |
Bence sakat zaten atmasında.! |
batuhan geliyor zaten nobreden daha iyi gerek yok artık ne kadar önemli bir futbolcu olsan da |
Alıntı:
|
İmza atmadıysa kendi sorunu biz onun yerine başkasını da buluruz ama bakalım o başka bir takım bulabilecek mi? |
Alıntı:
terbiyesizlik etme göstersene varmı takımda onun gibi mücadele eden savaşan adam . zerre kadar futbol bilginiz yok atıp tutuyorsunuz be . |
Alıntı:
|
fotomaç denen ezikbahçeli gazetenin haberi ile saldırmaya başladınız yine nobreye yazıklar olsun hepinize , adam gibi futbolcu yaranamıyo size be yazıklar olsun batuhan gibi karaktersiz ahlaksız olsa yaranırdı nobre size . |
Alıntı:
|
1.8 miyon euro çok değil mi yaa:mad: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inşallah bi hata olmuştur imazyı atamamıştır... batu gümbür gümbür geliyor nobreye ihtiyacımız yok!!!... |
Alıntı:
Yazıklar olsun hala batuhan dan medet umuyorsunuz . |
Alıntı:
ben nobredende medet ummuyorum... |
Alıntı:
Ben Beşiktaşlıyım kardeşim Beşiktaşla ilgili herşey beni alakadar eder , batuhan gibi önemli maçından önceki gece sabahlara kadar barlarda pavyonlarda gezen ahlaksız adamın Beşiktaşıma faydası olmaz . |
Alıntı:
aralarında 10 yaş olan iki isimi tartışıyoruz bilmem farkındamısın... nobre iyi bi prof. batu futbola daha yeni başlamış bi genç... eskişehire yolladık rıza abilik yapar yola koysun die kadro dışı bıraktı adamı neyse uzatmıyıcam batu seneye gelir bu takımdada çatır çatır oynar... nobrede imza atmışsa yedek bekler... |
ayrıca nobre gitsin başka bi kulüpte istesin bu parayı bakalım alabiliomu!!.... |
klup aciklama yaptiktan sonra geri kalan haberlerin tamami trastir abicim bana sorarsaniz kesinlikle bu paralari alacak bi topcu degil nobre ama imza atildikdan sonra dicek bisey yok tabi |
ben nobrenin kalmasindan yanayim..bize cok faydali oluyor |
Imzayi atmadigini zaten biliyordum, sadece prensip anlasmasina vardilar diye biliyordum zaten. Bu sakatligindan sonra da sezon sonunda gönderilcegi kesin bence.. |
Alıntı:
Rüyanda görürsün batuhan bu karaktersizlik bu ahlaksızlıkla Beşiktaşta barınamaz . nobre nin efendiliğinin yüreğinin %1 i keşke batuhanda olsa . |
Alıntı:
Abi etmeyin Allah aşkına adam kötürüm olmadı bu gün ameliyat olsa yeni sezon çalışmalarına yetişir . |
İmzayi atti oLarak biliyoruz , atmadiysa cok fazla oldu gönderilsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Önce adam olacak karakterini düzeltecek benim nezdimde ahlak adamlık attığı gollerden önce gelir . |
bu işin suyu çıktı artık atmaması daha iyi ne olucağı belli değil sonuçta |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:16 . |