![]() |
Serdar Ozkana verilen sans Aydina verilmedi. Aydin Serdardan 5 gomlek ustun bir futbolcu. Ama Serdar Baskanin asker arkadasi herhalde :D |
Uzun süre oynamayan bir adamı fenerbahçe maçında oynatmak akla mantığa sığmaz Gelecek seneye umarım forma şansı buLur |
Kondisyon eksiği yoksa her maçta 11 oymasını isterim.O kadar seviyorum kişiliğinide futbolculuğunuda..Serdar Özkan a verilen şanslar aklıma geldikçe kahroluyorum Aydın adında.. |
aydın bu sene topa ayağını vurdumu ki formayı hakediyor diye bir konuşma yapılıyor burda? geçen seneki performanslara göre konuşaksak serdar kurtuluşta fazlasıyla hakediyordu.bence bu sene aydını oynatıp risk almaya gerek yok bu saatten sonra yaz kampında değerlendirilir. faydası olacaksa seneyede giyer formasını diye düşünüyorum |
aydın bu takımda banko oynar form tutması için elimizden geleni yapmalıyız. bu sene olmasa bile seneye mutlaka aydın bize lazım.batuhan ve aydın ı artık seneye hazır olsunlar |
Alıntı:
Biraz kabahat Aydin' da da var aslinda ama yine de sizin yazdiginiz isin dogrusu. |
bu takimda en büyük potansiyel aydinda var oynatilirsa cok cok büyük hizmetler icerisinde bulunacakdir.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:08 . |