![]() |
Dikkat!!! Kiralık katil sahada. kupa finalinin hakemi bünyamin gezer.şu ara türkiye liginde beşiktaşın fenerbahçe maçlarını sadece iki yada en fazla üç hakem yönetiyor.geçen yılki ibb maçından ''alnının akıyla'' çıkan(bobo kırmızı kart 4 maç ceza) bünyamin gezer,bu yılki kadıköydeki fenerbahçe beşiktaş maçına verildi.bu maçtanda ''alnının akıyla''çıkan(cisse kırmızı kart) bünyamin gezer,aynen yunus yıldırım gibi(geçen seneki inönüdeki beşiktaş fenerbahçe maçını yönetip bu seneki maça tekrar atanan) görevini yerine getirmek amaçlı kupa finaline atandı.türkiyede hakem bitti,sadece bu iki çakal kaldı.beşiktaşın maçlarına sadece bu''kiralık katiller'' veriliyor.ve bu olayların başlangıcıda 2006-2007 sezonundaki kadıköydeki kupa yarı final maçına dayanıyor.o maçta finale çıkamayan fener yöneticileri maçtan hemen sonra hakeme demediklerini(hırsız,********,adi) bırakmadılar(bunların başındada ali koç geliyor).zaten o günden sonrada feneri yenemedik.bu tesadüf değil.yönetimimizin bu olaya bir çözüm üretmesi gerek.farkında olan beşiktaş taraftarı bu durumdan son derece rahatsız. |
bence de hep oyle oluyor bu hakemler ben rahat izliyemiyorum maci |
Bekleyip,göreceğiz.Umut ederim,etkisi olmaz sonuca. |
ben iyi bi maç yöneticeğini düşünüyorum.. |
Bu sefer hakemide yenicez ve kupayı kaldırıcaz. |
en büyük korkum hakem zaten. |
wallaha senin adın karakartalsa hakemide yeneceksin |
hakemide yereriz kupayıda alırz |
biz bu maçı istiyorsak hakem bizim için öle sorun olmamalı |
Alıntı:
Ancak Bünyamin Gezer sabıkalı bir hakem. Ligin ilk yarısında bizi resmen doğradı. Bu da bir gerçek. Pozisyonlara yakın olacağım diye pozisyonları kaçırıyor. Bu hakem açıkçası iyi bir hakem değil. İzlediğim bir çok maçta çok ciddi, kasıtlı denebilecek hatalar yaptı, ki bunlardan bazılarında görmeden ortasahadan penaltı vermesi gibi. O yüzden dikkatli olmamız gerek. |
Hakem Biraz Düzgün oynatirsa , Etkisiz Olacağini Düşünüyorum |
hakemide yeneriz z |
ulan nasıl bi ülke burası ya?federasyon başkanı fenerli,mhk başkanı fenerli,gözlemcilerin başkanı fenerli.adalet bunun neresinde? |
ya fener okadar aciz durumdaki hakemle beraber yenmemiz lazım bunlar mazeret değil. maçı izlicez hakeme bizim aleyhimize kullanıcak koz vermeyelim yeter. |
Alıntı:
|
yunus yıldırımda bünyamin gezerde şe-refsizdir!Oğuz sarvan şe-refsiz bile değil daha beteri ama burda yazamıyacağım |
Alıntı:
aynen !!!!!!! şampiyonluk bizim kupa bizim !!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hakem çok hata yapmasın yeter |
Valla denizli güzel doğru dürüst bir kadro çıkarırsa hakemide febeyide yeneriz;) |
hakem makem tras biz topumuzu oynuyolim feneri ezer geceriz |
Bünyamin Gezeri bende hiç sevmiyorum ama kupayı almak istiyorsak gerekirse hakemide yenmek zorundayız... |
Alıntı:
|
biz iyi oynadığımız sürece hakemin pek etkisi olamaz maça |
inşallah yersiz kartlar gösterip yakmaz bizi... |
Zaten derbilerde hep hakem yuzunden yenildik!! Allah belalarini versin!! |
Alıntı:
|
VERDİĞİ PENALTI TAM BİR KOMEDİ BU KADARDA OLMAZ MAÇ2-1 OLSAYDI NE OLACAKTI SORARIM BEN 4-2 YENDIK AMA O PENALTIYA COK SINIRLENDIM |
Alıntı:
|
Hakemide ezik ezikleride ezdik bu kadar bu iş. |
hakem faciaydı..!!! |
yine yapacağını yaptın BÜNYAMİN GEZER hiç olmadık yerde PENALTI çaldın harbiden de hırsızmısınız çakalmısınız nesiniz anlayamıyorum yaww maç 2-1 olsaydı ne olacaktı he işte o zaman ben seni görecektim gezer oğlu gezer dua etki maç 4-1 bukadar yalakalık yapmaya değmez gezer oğlu gezer değmez nasıl olsa ezikler kupa almaya hasretler deha çok bekleyecek ezikler çokkkkkkk |
seni de ezdik azizin eniklerini de ezdik bünyamin efendi . |
o penaltıda hediyemiz olsun hakem baktı maç gitti fb fark yedi farkı azaltim dedi:D:D |
Yok yere verdi penaLtıyı ama yinede eziLmekten kurtaramadı fenerLileri.. bünyamin çok gezmekten beyni suLandı bence =)) |
Alıntı:
|
maçı koparmamış olsaydık gerçekten bizi yakacaktı eminim ki verdiği penaltıyla tam anlamıyla rengini belli etti ... Hakemle yada hakemsiz o kupayı zaten alamayacaklardı buda onlara kapak olsun şimdi... |
veeeeeeeeeeee sonuc fener 4 yer arkasına bakmadan kacar :) bekle fener bi 27 senedaha :D alıcaksın sonunda |
hakem varya tam bir pislikti sadece birşeyi kesikti sarı lacivert formasıı:mad: |
Türkiye`de Saat: 14:33 . |