![]() |
bünyamin gezer az sövmedim haberin olsun bu kadar kötü bu kadar maçı kesen bir hakem yoktur heralde hep bizim aleyhimize penaltıyı söylemiyorum bile bu arada staddaydık fener penaltı atarkenn gol olunca 3 3 tezahüratları yaptık gecenin en güzel yanıydı :D:D |
Bence sabit konu açılsın forumda gezer hakemliği bıraksın diye. Kimbilir belki yönetim duyarda biraz sesi çıkar bıraktırır hakemliği kendini hakem zanneden çakala... |
Çok Güzel Yönetti Bünyamin uyurGezer , Penaltı'yıda Öylesine verdi , canı saolsun :D:D Onuda Yeneriz , fenev'ide yeneriz :D |
bende staddaydım bünyamin resmen beni delirtti verdiği penaltı bize uzak olmasına rağmen alakası yoktu verdiği kararlar fb lehineydi neyse o kadar olaya rağmen galip gelmesini bildik ki biraz becerikli olsak maç 6-7 ydi |
Böyle keresteleri nerden bulup hakem yapıyorlarsa artık. Yine şovunu yapıp penaltı attırdı, kendini tatmin etti galiba :) |
bütün ikili mücadelelerde fenerden yana takdir hakkını kullandı.Verdiği penaltı evlere şenlik... Yanlız ilk yarıda bir pozisyon vardı lig tv bile bile es geçti.Holosko kaleciyle karşı karşıya kalıyodu o pozisyonda.Hakem yok yere kesti pozisyonu. |
Maçın sonunda alakası olmayan penaltıyı vererek eziklere nasıl yavşadığını cümle alem gördü. yazıklar olsun. |
Türkiye`de Saat: 22:00 . |