![]() |
kupa şimdi bizim işte |
Öncelikle Delgadoyu beğenirsiniz, beğenmezsiniz o ayrı konu ancak; Delgado Beşiktaş'ın kaptanı ve oyuncusu. Ona göre konuşmakta fayda var. Bazılarınız o kadar acınılacak yorumlar yapmışlar ki, demek ki hala hangi takımı tuttuklarının farkında değiller. 2. si de yorum yapan bazı dehaları gördükçe 70 milyonluk bir ülkede nasıl olurda Futbol ilerlemez sorusunun cevabını görüyorum. Onlara diyecek lafım yok, çünkü bazı kavramları anlamak için önce insani duygulara sahip olmak, sonrada futboldan anlamak gerekiyor ve de Beşiktaş ta kaptanın ne anlama geldiklerini iyi bilmeleri gerekir ki bu konuları konuşalım. O formayı terleten her futbolcuya saygı duymak gerekir. Gerçi hayatları boyunca saygı görmeyenlerden saygı göstermeleri beklenemez. Öncelikle Beşiktaş kaptanının ve oyuncusunun sakatlığına sevinenleri kınıyorum, Beşiktaşla ilgili bazı kavramları anlamalarını, öğrenmelerini, sindirmelerini ve sonra da Beşiktaşlıyım demelerini umuyorum. Delgado'nun bir an önce iyileşmesini ve sahalara dönmesini ümit ediyorum zira kaptanla kazanılacak daha nice zaferlerimiz var. Geçmiş olsun Kaptan Delgado... |
hatayla da olsa bi kere de işe yara be adam :@ |
zaten hangi kritik maçta bizim işimize yardı ki? |
Alıntı:
Beşiktaşlı olunmuyor, Beşiktaşlı doğuluyor ama bazı Beşiktaşlılar fenerli kafasıyla doğuyor diyorum, başka da birşey eklemiyorum gocunan üzerine alınsın. Geçmiş olsun Delgado. |
Yazılanları gördükçe üzlüyorum.Beşiktaş taraftarına bir oyuncusu oynamayacak diye sevinmek yakışmaz.Hele hele takımın kaptanı.Tamam kötü olabilir kabul ediyorum ama sakatlanmasına sevinenlere 1 gram anlam veremiyorum yapmayın ayıptır nerde bizim Beşiktaş'lılık duruşumuz!! Bu arada geçmiş olsun kaptan! |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats: |
Alıntı:
|
Delgado'nun oynamasını istemezdim ama bu şekilde değil, gerçi bi sakatlığı olmasa hoca onu kesin oynatacaktı yine, hayırlısı olmuş belki de...Yerine Yusuf oynarsa hücum konusunda çok daha etkili oluruz, hoca umarım yine macerelara atılmaz, ne bilim Cisse-Ernst ikilisini ortada oynatıp solda Tello sağda Serdar'ı denemez... |
delgado oynamıo dıe sevınemeyız arkadslar bu tür oyuncuların ne zmn ne yapacağı bellı olmuyor kötu oynadığı bır macta bır ara pası atarak oyunu cevırebılr bunu herkes bılıyor |
Alıntı:
liverpool metalist katılıyorum. |
Delgadonun bu tip büyük maçlarda oynadığı tek maç ilk geldiği gs maçı.Onun dışında aldığı paryı hakeden bir oyunu yok.Ben her zaman söylemişimdir.Son 3-4 sezonda bizde delgado yerine alex olsaydı biz ambargo koyardık bu lige.Çok önemli maçlarda çok eksik bıraktı bizi.Kalitesi tartışılmaz yıldız olmaya aday bi futbolcu.Bizden sonra gideceği takımı şaha da kaldırabilir.Ancak bizde yapabilecekleri bu kadar 3 sene oldu hala olmuyorsa yol vermek gerek... |
geçmiş olsun delgado sahada olsanda eksiğiz zaten dinlen haftasonu oynarsın. |
geçmiş olsun delgado için üzüldüm ama takım için üzüldüm diyemicem |
11 e 11 oynayabilicez demek ki :) |
Bence delgado kesinlikle 18'de olmalıydı Yusuf Allah korusun bir sakatlansa birşey olsa yerine kim geçecek?Ayrıca hala Hakan kötü diyen var artık hiç birşey demiyorum onlara izlesinler ve görsünler.. |
Allahım sana şükürler olsun başka birşey demiyorum.senden nefret ediyorum delgado korkak adamın tekisin |
Alıntı:
Kalede rüştü olacak çağlacım kupa şakaya gelmez bu kritik aşamada kaleyi hakana bırakamaz denizli hocam , hakan ın bize yaşattığı 8 - 0 ve 4 lük rezaletleri unutmadık aman Allah korusun bir daha öyle rezaletlerden . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kaç maçta bizi ipten mi aldı:eek:Rüştü Reçber hani Beşiktaş'ta oynayan şaşırdım doğrusu ben hiç fark etmemişim heralde başka maçları izliyorum ben.. |
Alıntı:
Ah çağla kardeşim ah aşırı taraflı ve düşmanca bakıyorsun Rüştü abine . |
rüştü abi olayı hani biraz değişik olmuş abi kelimesi ne biliyim futbolculara genelde adıyla söyleriz herneyse konu bu değil ben rüştü dicem :) rüştü kesinlikle beşiktaşı çok maçta ipten aldı hiçte ipe götürmedi ancak 8-0 mçta çağlaya katılıyorum o maçta herkes inanılmaz kötü liverpool inanılmaz şanslıve iyiydi herşey üst üste oldu o yüzden oldu o olay rüştü olsaydı olurmuydu onu bilemicem ama hakana yükleyemem o golleri.. kupada hakanın yada rüştünün kaleyi koruması olayı ise bnce rüştü oynamalı ve oynarda zaten ama hakan oynarsada şaşırmam ve korkmam bu sene oynadığı her maçta iyiydi çünkü hakana verirse formayı onun kendine olan güvenini kazanması için beşiktaşta kalıp kalmamasını belirlemek için yapılmış bir tercih olarak görürüm bnm dşncem bu ama yinede bnce rüştü oynamalı |
Rüştünün ölüsü yeter.. |
Hiçbir kayıp kazanç olarak görülemez eğer takımın başındakinin dangalak filan olduğunu düşünmüyorsanız. Ben M.Denizlinin antrenörlüğüne güvendiğim için Delgadonun sakatlığını bir kayıp olarak görüyorum. Bir futbolcunun 5dk girip oynayabilecek bile olması antrenör için bir silahtır. |
Şahsım adına müjde sayarım.Denizlinin yapamadığını sakatlık yapıyor çok şükür... |
Alıntı:
|
gitsende bu takımdan 10 kişi oynamasından kurtulsa |
Alıntı:
|
Rüştü'ye abi diyorsak Denizli'ye de amca diyelim o zaman...Olur mu yaf öyle şey... |
Türkiye`de Saat: 13:35 . |