![]() |
Delgado finalde yokk!!! Beşiktaş, 13 Mayıs'ta Fenerbahçe ile yapacağı Fortis Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Ankara'da hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlı takımın, bu akşam yapılan çalışmasına sağ dizinden ağrıları bulunan Rüştü ve kasık bölgesinde sorunu bulunan Matias Delgado katılmadı. Belindeki ağrıları devam eden Nobre ise takımdan ayrı olarak çalışmasını sürdürdü. Siyah beyazlı takımda Delgado'nun, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayacağı öğrenilirken, Nobre'nin durumunun maç günü belli olacağı ifade edildi. Rüştü'nün ise oynamasına engel bir durum olmadığı bildirildi. Siyah beyazlı takım, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın İzmir'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Mustafa Denizli, yarın saat 17.00'de İzmir'de Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones ile ortak bir basın toplantısı düzenleyecek. 11.05.2009 Kaynak : DHA |
Rüştü - Ekrem - Sivok - Toraman - Üzülmez - Holosko - Yusuf- Ernst - Tello - Bobo - Nobre 11'iyle Çıkılabilir. |
kayip degil .. |
Pek üzülmedim...!! |
kupayı alma şansımızın arttığını düşünüyorum bu haberden dolayı... |
Her ne olursa olsun Cisse-Ernst Toraman-Sivok bozulmamalı. |
Bencede olmamalı . Arkadaşın yazdığı kadro süper olmuş. Kalede HAKAN oynayacak ama . |
kalede hakan var oo kesınn de dıgerlerını bılemıyorumm kım cıkarsa cıksınn ooo kupayı fblılere bırakmasınalarrrr |
Alıntı:
|
kalede hakan varsa işimiz zor hakan cıktıgı her önemlı macta mutlaka bı hata yapıyor malesefki liverpool a yenıldıgımız mactada kalede hakan vardı :S |
delgadonun oynamaması hiç önemli değil |
isabet olmuş ama herhangi bi tersliğe rağmen yinede kadroda olmalı |
farketmez yerine oynayacak adam var onn icin fazla üzülmedim yani |
kupanın ayak sesleri:) |
Kayıp değil hatta iyi oldu. |
delgadonun yokluğu iyi oldu ama kalede hakan varsa biraz korkmamız lazım..facia hatalar ve goller olabilir her maçında olduğu gibi..bu adam ne zaman kendini tamamen maça verecek.. :s |
oynayıp kendini göstermesini çok isterdim ama belki bölesi daha hayırlı olur |
Saskinlikla yazdiniz yorumlari okuyorum.. Yusufu kitledi mi Fener bizim isimiz bitmistir. Yusuf kitlemekte cok zor degil. Ama Delgado ve Yusuf ayna anda oynadi mi kitlemek imkansiz. Delgado mutlaka oynamalidir!! Sivok-Zan ve Ernst-Cisse mutlaka oynamali!! |
Alıntı:
|
Delgado geldiginden beri ne zaman büyük mac cevirecek diye düsünüyordum. Kismet bu macaymis. |
Yokluğunu hissetmeyeceğimiz,ender oyuncularımızdan.:) |
Alıntı:
|
Delgado 90 dakika oyuncusu değil.Bence olsa iyi olurdu.2. yarıda katkılı olabilirdi |
Cisse-Ernst ikilisi bozulmamalı..Bu açıdan önemli bir gelişme bizim adımıza..:) Tello serbest, Holosko sağ, Yusuf sol oynayacaktır büyük ihtimalle.. |
Alıntı:
|
isabet olmuş valla.. benim kafamdaki kadro rüştü -ekrem-toraman-sivok -üzülmez cisse-ernst yusuf-tello-holosko ve oynarsa nobre.. |
wallaha eksik sayılmaz sevindim hatta yarardan cok zararı war |
kayıp sayılmaz ama bari bole maçlarda oyna. |
kım oynarsa oynasın o kupa bızım olmalı. bence tek eksık nobre mutlaka oynamalı herkesın alternatıfı var su anda nobre harıc |
ii olmuş zaten hiç bi macta ortada yok su son ankara macında bile yoktu sadece holoskoya golü attırdı baska bişi yapmadı sahada gezdi dinlendi birazda kulubede dinlensin kafamda ki 11 söle bu arada ------------------rüştü----------------- ----ekrem----toraman----sivok----üzülmez ----tello------ ernst----- cisse----yusuf ---------bobo---------holosko--------- 2. yarı takviye nobre oynarsa |
Alıntı:
|
oynasada olur oynamasada artık bi + veya - olucaanı sanmıyorum açıkçası... |
sanirim bazi kisiler delgado'nun bir besiktas futbolcusu oldugunu unuttu......ne demek ya bir futbolcumuz sakatlaniyor bazi "kisiler" yok üzülmedim diyor.....hadi yedekte kalsa neyse ama adam sakatlanmis bu ne ya......birakin gidin yaa....... |
Alıntı:
|
delgado nerede var ki? |
delgadodan da bu beklenirdi. yazik bu adama verilen paraya |
Kayıp olmaz ancak rotasyonda sıkıntı yaratır..Hele birde Nobre olmazsa daha kötü olur..Sonuçta final maçı 120 dk oynanma ihtimali var..Yusuf kaldırabilir mi orası meçhul..Tek umudum Uğur un son maçta iyi oyunu.. |
Kesinlikle Delgadonun En kötü ihtimalle yedek kulübesinde oturması lazım ona cok iş düşecek bu macta |
elgado bu maç için iyi bir yedek olurdu. ihtiyaç olursa 2. yarı oyuna girebilirdi ama olsaydı bence denizli delgadoyu ilk 11 de oynatırdı ve cisse yi keserdi. bu açıdan bakınca da iyi ki yok diyorum. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:25 . |