![]() |
kaç maçta bizi ipten mi aldı:eek:Rüştü Reçber hani Beşiktaş'ta oynayan şaşırdım doğrusu ben hiç fark etmemişim heralde başka maçları izliyorum ben.. |
Alıntı:
Ah çağla kardeşim ah aşırı taraflı ve düşmanca bakıyorsun Rüştü abine . |
rüştü abi olayı hani biraz değişik olmuş abi kelimesi ne biliyim futbolculara genelde adıyla söyleriz herneyse konu bu değil ben rüştü dicem :) rüştü kesinlikle beşiktaşı çok maçta ipten aldı hiçte ipe götürmedi ancak 8-0 mçta çağlaya katılıyorum o maçta herkes inanılmaz kötü liverpool inanılmaz şanslıve iyiydi herşey üst üste oldu o yüzden oldu o olay rüştü olsaydı olurmuydu onu bilemicem ama hakana yükleyemem o golleri.. kupada hakanın yada rüştünün kaleyi koruması olayı ise bnce rüştü oynamalı ve oynarda zaten ama hakan oynarsada şaşırmam ve korkmam bu sene oynadığı her maçta iyiydi çünkü hakana verirse formayı onun kendine olan güvenini kazanması için beşiktaşta kalıp kalmamasını belirlemek için yapılmış bir tercih olarak görürüm bnm dşncem bu ama yinede bnce rüştü oynamalı |
Rüştünün ölüsü yeter.. |
Hiçbir kayıp kazanç olarak görülemez eğer takımın başındakinin dangalak filan olduğunu düşünmüyorsanız. Ben M.Denizlinin antrenörlüğüne güvendiğim için Delgadonun sakatlığını bir kayıp olarak görüyorum. Bir futbolcunun 5dk girip oynayabilecek bile olması antrenör için bir silahtır. |
Şahsım adına müjde sayarım.Denizlinin yapamadığını sakatlık yapıyor çok şükür... |
Alıntı:
|
gitsende bu takımdan 10 kişi oynamasından kurtulsa |
Alıntı:
|
Rüştü'ye abi diyorsak Denizli'ye de amca diyelim o zaman...Olur mu yaf öyle şey... |
Türkiye`de Saat: 08:31 . |