![]() |
bravo koca yusuf 35 ine kadar nerdeydin be baba , herşey için teşekkürler . |
yusuf oyundan çıkarken spiker "tribünler yusuf! yusuf! diye bağırıyor" dedi..acaba bağıran fenerliler mi dedim..yusuf yusuf oldular da..meğer bizimkilermiş :D:D:D |
Yahu allahtan delgado sakattı da YUSUF oynadı delgado oynasa Yusufu arardık. :) |
arkadaşlar tribündeydim ve mükemmeldi yusuf zaten çok çok iyi oynadı bizi mutlu ettin beşiktaşım ne istersen iste benden.. |
eğer ki birgün görürsem seni elini öpeceğim yusuf.kimsenin hakkını yemeyelim ama çoğunluk senin sayende kazanda şenlik yaptık,çarşıda turladık.bize bu mutluluğu yaşatan herkese kucak dolusu sevgiler.sırada lig kupası var.kazanırsak olacakları düşünemiyom bile. bu arada tribündeki arkadaşlara sonsuz saygılarımı gönderiyorum bir izmirli olarak.ligtv sürekli fener tribününü gösterdi ama nedense beşiktaş sesi duyduk.hepinize sonsuz tebrikler |
gökyüzünde kara şimşek sahalarda yusuf şimsek binlerce kez helal olsun sana adamın kralısın.. |
helal olsun fenerlilerden yusuf yusuf sesleri çıkarttığın için :D... |
Alıntı:
katılıyorum lig tv nin bize karsı bi garezi var haftasonu bile ankara maçını zor şartlarda isleyebildim buna dikkat çekmek istiyorum |
o yaşıyla adamın peşinden yılmadan koştu adamdan topu aldı pasını verdi gol oldu.helal sana koca yusuf. |
Yusuf usta...Bin kere helal olsun sana, bizi utandırmadı bi kez daha...Delgado'yu aratmayacağını herzaman söyledim, hatta daha etkili olacağını düşünüyordum, önümüzdeki 3 maçtada bunu göreceğiz inş... |
Türkiye`de Saat: 07:40 . |