![]() |
Hakkini veriyorum Cisse Ne 2 mükemmel gol ve bir harikulade asist yapan Bobo, ne bir gol bir de gol pası veren ve süper oynayan yusuf, ne ileri geri çalışan holosko, ne de gerçek 10 numaramız tello.. Bu maçın adamı bence tartışmasız Cisse arkadaşlar.. Ortasahayı adeta kapattı.. ortaya atılan her topa ayağını soktu, yerini hiç kaybetmedi, rakibi her seferinde karşıladı.. gerektiğinde kartsız faullerle tehlikenin büyümesini önledi.. kaptığı topları hücuma çok iyi servis etti.. gerktiğinde topu kenarlara kaçırarak oyunu soğuttu.. Belki de gider ayak en faydalı maçını oynadı.. Zaten ernstin yanında başarılı olduğunu görüyorduk ama bu maçta kendini aştı bence.. Sana hakkını teskim etmek lazım.. Helal olsun Cisse.. |
kesinlikle çok iyi oynadı helal olsun |
oynayana hakkını veririz böyle oynayın canımızı yiyin:) |
süperdi ama bobo kadar değil........... |
teşekkürler cisse diyecek başka söz bulamıyorum . |
Cisse gene iyi iş yaptı helal olsun. |
Sözleşme yenilenmezse büyük hata yaparız..Yanında birinin oynaması büyük katkı sağladı cisseye.. |
Cisse enfesti,yusufta,golden sonra bobo da ama tello en büyük yıldızdı inanılmaz çalı$tı.Zan'ı da ayrı tebrik ediyorum harikaydı. |
valla bugün o bu şu değildir maçın yıldızı kesinlikle takımın kendisidir herker gerçekten kendini aşarak eziklere gerekli dersi verdiler...Cisseye gelince söylediklerinde haklısın ernst ile gerçekten uyumları 10 numara gider ayak en iyi maçlarından birini oynadı kesinlikle :) |
ernst cisse ikilisi orta alana oturdu dikkat edin arkadaslar bunlardan biri olmayınca orta alan çöküyo bu ikisinin olmadığı maçlarda çok zorlandık eee denizli efendi ligde fener maçında bu ikiliyi neden bozdun die bi soru sormazlarlar mı şimdi sana |
Cisse çok iyiydi yaa:) |
Cissede secti secti bu maci mi secti ...:D 2 senedir elistiriyoruz adam gidiyor övüyourz..:D Fink umarim gelmez yoksa pisman oluruz...:rolleyes: |
Hepsi Süperdi , Helal Olsun O Kupa Sizlere.. |
Evet aslında ernst-cisse orta sahayı müthiş parselliyorlar. Rakip göbekten asla gelemiyor. Topu oyuna iyi sokuyolar. Müdahalelerin zamanlaması çok iyi. Cisse futbol hayatındaki ilk şampiyonluğu görecektir arkadaşlar. |
bugün kime kötü diyebilirizki takımda..cisse den hakana boboya holsokya herkese tek tek helal olsun diyorum.. |
evet hepsi çok çok iyi oynadı bnce cisse,hakan,bobo ayrı bir güzel oynadılar ama |
Alıntı:
Cisse Türkiyedeki Roberto Carlos ile beraber en kariyerli futbolcudur.Şampiyonlar ligi finali oynamış en kaliteli takımlarda orta saha da görev almış bir isimdir. Özellikle bugün Bobo ya ikinci yarıda verdiği pas a dikkat edin erns bu pası verecek bir oyuncu değil daha savaşçı ama tekniği cisse kadar iyi değil.. Cisse türkiyenin en çok top çalan oyuncusudur ben demiyorum istatistikler bunu diyor.. |
Cisse tello bobo holosko gökhan hakan yusuf bugün herkes mükemmeldi.Bu futbolu oynayıp ligdede yenilseler herhalde birşey diyemezdik ama en büyük sıkıntımız ligdeki maçta bugünkü ruh yoktu.Hepsine teşekkürler kupa için |
cisse ernstle oynadığı her maç muhteşem oynuyor... |
yerine daha iyisini koyacaksak problem yok ama bu uyumu yakalamisken neden durduk yere bozupda maceraya girelim diyor insan kendi kendine |
Daha Cok Yapicak İşlerimiz var.. |
gerçektende iyiydi. |
3-4 haftadır gözle görülür iyi bi performansı var..Dün de hakkaten çok iyiydi..Hele bi pozisyonda topu çaldı,2 kişi deparla geçti bide ara top attı , ulan madem bunları yapıyosun 2 senedir niye bunları göstermiyosun diye gene söylendim kendi kendime :)..Herhalde Ernst'in hırsını,mücadelesini görünce oda kendi performansını katlamak zorunda kaldı..Ciddi ciddi acaba gitmese mi demeye başladım..En azından Cisseden iyisi getirilmeyecekse kalmasını yeğlerim.. |
dün iyidi ama ben yinede cisseden iyi birini alabiliyorsak alalim derim |
ernst'le brlkte inanlmz bi yükselişe gtti kesn takımda tutulması gerekli..! |
Cisse eğer giderse yerine en kral futbolcu da gelse acaba Ernst ile uyum sağlayabilecek mi?Bu uyum sağlama sürecinde ne kadar kötü oynayacak?Bunları da düşünmeli elimizde hazır güzel bir ikili varken niye bu ikiliyi bozuyoruz ki.. |
Defans kötüydü arkadaşlar dikkatinizi çekerim. Ne sivok ne gökhan ne de toraman içim rahat maç izlettirmiyorlar son haftalarda bana. Hele sivok nası kaçırdı küçük emrahı halaa anlamış değilim, çünkü tutması gereken başka biri yok! |
İlk defa iyi oynadı. helal. |
Cisse son bir kaç maçtır çok iyi idi. Alınan birkaç iyi sonuç ve gelinen nokta tüm oyuncularımız gibi onunda verimini arttırdı. Bu maç bence Beşiktaş'ta ki en iyi maçı oldu. Ernst'le iyi bir ikili oluşturdular.Birlikte oynamaları ikisininde performanslarını arttırıyor. Macera aramaya gerek yok.Daha iyisini bulmadan kesinlikle gönderilmemeli. Kaç tane şampiyonlar ligi finali oynamış oyuncumuz var? |
Alıntı:
|
cissenin kalitesi belli ve birkez daha kalitesini göstermis oldu.. |
bnce sözlesme imzalanmalı ernst le ii uyum ıcındeler |
evet ama daha iyisi alıncaksa fink gibi bir adam değil tabiki bu gönderilsin yok alınmıcaksa gerçekten iyi uyum içindeler kalsın yani |
yapmayın ya 2.gol ü atana kadar (ki oda ceza sahasına girmeden ileride çoğalmadan atılmış bir gol) kendi sahamızdan top çıkaramıyoduk. tamam takım çok iyi kapandı ama beşiktaş çok iyi oynadı diye bişey yok ortada cisse ernst çok iyi savaştılar ki cisse geldiğinden beri eniyi oyununu oynadı ama bunda takımın halinde kendi yarı sahamıza kapanmamızın hiç mi payı yok |
bence fink gelmesin cisse kalsın |
Bu maçta kötü diyebileceğimiz kaç oyuncu varki zaten...Ben Sivok, Ekrem, Toraman'ı fazla beğenmedim, diğerlerinde ise bi sorun yoktu, hepsi görevlerini yaptılar sonuna kadar...Cisse'de bunlardan birisiydi, gerçekten iyi oynadı, ilk zamanlarda da Cisse böyle oynuyordu zaten, o zamanlar hep beğendiğimi söylemiştim, ama daha sonra Fransa'dan talipleri oldu ve aklı orda kaldı, bu da oynadığı futboldan anlaşılıyordu bence, eskisi gibi savaşmıyordu, ama son 2-3 maçtır eski Cisse'yi görür gibi oluyoruz, savaşıyor o da, mücadele ediyor sonuna kadar, top almak için kayıyor falan...Böyle olsun canımızı istesin zaten, yeterki her maçta buna yakın top oynasın, o zaman kim niye bir şey desinki adama... |
dün akşam gerçektende çok iyi oynadı umarım böyle devam eder |
vallahi cisse dünkü oyunuyla oynasa her zaman mevkisinde sayılı olurdu dünyada bu sefer ernst ona ayak uydurmaya çalıştı pasları alan daratması dün hakkaten takımın en iyisiydi |
bence takım olarak herkes yıldızlaştı dün akşam büyük özveri ile oynadılar yusufta azize ile olan kişisel hesabı iadesi ile kapatmaya devam ediyor :) |
Birakin bu isleri!! Daha dun herkes Cisse gitsin diyordu!! Ben her defasinda diyordum Cisse bu takimda herzaman banko oynar. Nezaman Cisse oynamiyor bizim takim kayip ediyor. Inonudeki derbide Cisse ilk 11de oynasa o macida kazanmis olurduk!! |
Türkiye`de Saat: 10:19 . |