![]() |
cissenin kalitesi belli ve birkez daha kalitesini göstermis oldu.. |
bnce sözlesme imzalanmalı ernst le ii uyum ıcındeler |
evet ama daha iyisi alıncaksa fink gibi bir adam değil tabiki bu gönderilsin yok alınmıcaksa gerçekten iyi uyum içindeler kalsın yani |
yapmayın ya 2.gol ü atana kadar (ki oda ceza sahasına girmeden ileride çoğalmadan atılmış bir gol) kendi sahamızdan top çıkaramıyoduk. tamam takım çok iyi kapandı ama beşiktaş çok iyi oynadı diye bişey yok ortada cisse ernst çok iyi savaştılar ki cisse geldiğinden beri eniyi oyununu oynadı ama bunda takımın halinde kendi yarı sahamıza kapanmamızın hiç mi payı yok |
bence fink gelmesin cisse kalsın |
Bu maçta kötü diyebileceğimiz kaç oyuncu varki zaten...Ben Sivok, Ekrem, Toraman'ı fazla beğenmedim, diğerlerinde ise bi sorun yoktu, hepsi görevlerini yaptılar sonuna kadar...Cisse'de bunlardan birisiydi, gerçekten iyi oynadı, ilk zamanlarda da Cisse böyle oynuyordu zaten, o zamanlar hep beğendiğimi söylemiştim, ama daha sonra Fransa'dan talipleri oldu ve aklı orda kaldı, bu da oynadığı futboldan anlaşılıyordu bence, eskisi gibi savaşmıyordu, ama son 2-3 maçtır eski Cisse'yi görür gibi oluyoruz, savaşıyor o da, mücadele ediyor sonuna kadar, top almak için kayıyor falan...Böyle olsun canımızı istesin zaten, yeterki her maçta buna yakın top oynasın, o zaman kim niye bir şey desinki adama... |
dün akşam gerçektende çok iyi oynadı umarım böyle devam eder |
vallahi cisse dünkü oyunuyla oynasa her zaman mevkisinde sayılı olurdu dünyada bu sefer ernst ona ayak uydurmaya çalıştı pasları alan daratması dün hakkaten takımın en iyisiydi |
bence takım olarak herkes yıldızlaştı dün akşam büyük özveri ile oynadılar yusufta azize ile olan kişisel hesabı iadesi ile kapatmaya devam ediyor :) |
Birakin bu isleri!! Daha dun herkes Cisse gitsin diyordu!! Ben her defasinda diyordum Cisse bu takimda herzaman banko oynar. Nezaman Cisse oynamiyor bizim takim kayip ediyor. Inonudeki derbide Cisse ilk 11de oynasa o macida kazanmis olurduk!! |
Türkiye`de Saat: 20:13 . |