![]() |
alin size bobo 8 mac 7 gol 4 asist fortis turkiye kupasini kazandirdi bu kupada kazandigimiz toplam para 2milyon 586 bin dolar reklam gelirlerini falan bilmiyorum onlari sayma net 2 milyon 586 bin dolar nerdeyse 5 milyon tl bobo takintisi olan arkadaslar hadi yine yollayin boboyu besiktasa gelen hangi topcu kazandirmis besiktasin kasasina bukadar parayi |
sergen yalçın şampıyonlar lıgınde kazandırdı o paradan fazlasını...tabil ki boboyu cok sevıyoruz , sadece espri olsun diye yazdım ...ama gerçekten kazandırdı sergen yalçın... |
sergen yalçın ne alaka |
biliyorum ben yabancilardan dedim zaten ayrica gecen sezon liverpol ve marsilyayi yendigimiz maclardaki galibiyet golleride bobodan onuda unutmayalim 2.586 bin dolarin ustune 1.200 milyon euro daha ekle sen :D |
yahu kardeşim abartmayın tamam bobo fena değil di gol de attı ama ilk yarıda boş kaleye atamadığı gole ne demeli eğer atsa 2 - 0 olacaktı maç daha erken kopacaktı . bobo bütün sezon uyudu resmen sezon sonu geldi kımıldandı biraz olay bundan ibaret . Tamam bobo yu çok seviyosunuz ama abartmayın . |
bu maçta iyiydi inşallah hep boyle olur. |
Bobo enteresan bir golcü ayağında top tutamıyor top saklayamıyor hava topu kolay kolay alamıyor olmadık goller kacırıyor sac baş yolduruyor ama oyle kritik goller atıyor ki insanın aklını alıyor. :))Tesekkürler bobo |
Bu Maclar Hatayi Affetmiyor , Sahada Ruh'u Olan Futbolcu İstiyoruz ! |
Zaten diğer başlıkta Boboyu ayrıntılı değerlendirdik de bu maçtaki pozisyonlarda dikkat çeken tercihleri bile mental olarak Türkiye liginin ne kadar üzerinde olduğunu kanıtlamaya yeter. 1. İlk golünde solda elini kaldırıp top isteyen arkadaşı var, Bobo ona topu şişirip baskıdan, sorumluluktan kurtulabilir, ancak aynı futbol zekası tartışılamayacak olan Yusufun ilk golde yaptığı gibi kalecinin pozisyonundaki hatayı farkediyor, kimsenin beklemediğini yapıyor ve harika bir şutla golü buluyor. (şutun kalitesi bir yana orada bir forvet için (Delgado ve Telloyu bu yüzden ayırıyorum) o şutu çekme düşüncesi İlhan Mansız ve Pancudan beri pek göremediğimiz birşey.) 2. 2. golünde hava hakimiyeti zayıf diyenlere Bobonun cevabıydı, topu takip edişi, faulsüz yükselişi, topa vuruş şiddeti mükemmeldi. 2. Asistte dikkat edilirse Bobo pası Holoskodan aldığı esnada ceza yayının üzerinde bir Beşiktaşlı bomboş. Bobo rahatlıkla topu ona çıkartabilirdi, gene insiyatif alarak çok iyi bir teknikle topukla gelişine pası veriyor, Holosko topla en iyi yerde en müsait açıyla buluşup golü yapıyor. Elbette kaçırdığı saç baş yolduran bir pozisyon daha var, orada da golü atamamasından ziyade pozisyonunu, dinamik paslaşmaları takip etme becerisini gözlemlemek lazım. Velhasıl ben bu maçla alın size Bobo demiyorum, çünkü Bobo bu tarz bir oyuncu zaten, tecrübe kazandıkça da daha iyi olacak. Bobo ismini Yoginin kankasından almıyor Bobo, Brezilyanın efsanevi forvetlerinden Bobo' dan alıyor. Herkese vermiyorlar o nicki peynir ekmek gibi. Aynı Bobo nickini ancak bir başka efsane oyuncu, Cristian Vieri de kullanıyor. Bizim bazı taraftarlarımıza sorsan 5 milyon euro bonservis biçilen gençlerbirliğinin forveti x, hacettepenin sol açığı y kadar değeri yok o ayrı. |
açık seçik yorum yapmaya gerek yk izleyen bobunun il 45 dk. ne yapttını gördü çok top ezdi takımı yawaşlattı... ama attığı goller verdi gol pası akıl doluydu... ilk 45 deki bobo hüsran ben ne zamn çıkarsa şunu dye beklerken süper bi gol attı... beni yanılttı iikide öle oldu... son 45deki prformansı genele yaysa kimseye ihtiyacımzı kalmaz forvette!!... |
Yapma abi yaa, bize diyorsunuz bir maçta Bobo'yu asıp kesmeyin diye kendiniz göklere çıkarıyorsunuz bir maçla...Bobo bu maçta çok iyi oynamadı aslında, hele de ilk golünü atana kadar neler dedik Bobo'ya neler, ilk yarıda kaçırdığı yüzde yüzlük gol yüzünden ve kaybettiği bir sürü toplar yüzünden...Ama attığı goller güzeldi Allah için, laf yok, skora etki etti sadece yani, yendik tabii sorun yok şimdi...Neyse, benim bu konuda fikrim değişmedi, değişmez de, Bobo'ya 7 milyon € ve üstü bir teklif geldiğinde daima satılmasından yanayım... |
Bobo'nun abartılmaması gerektiğine inananların başında geliyorum ama şunu da söylemem gerekir ki ikinci yarıdaki oyunu şu ana kadar seyrettiğim en iyi oyunuydu. Eğer bu oyununu lige yayabilirse sonsuza kadar bu formayı giymesini isterim... İkinci gol ve son goldeki pası harikaydı... İnşallah şu son kalan maçlarda da aynen devam eder. Bu kupa bizi kesmez şampiyon olmak istiyoruzz.... |
holoskonun verdiği pası gole çevirememesi dışında bobo iyiydi ama süper demek yanlış olur |
Alıntı:
sana katiliyorum bobo eski bobo deil |
İşte Bobo bu..Dün hakkaten iyiydi..Aldı,döndü,adam geçti,vurdu,attı,attırdı..Bobonun bunları yapabileceğini biliyoruz..Bildiğimiz için Boboyu eleştiriyoruz yeri gelince..Çünkü çok daha iyisini yapabilir bu adam..O da farkına varsa Potansiyelinin çok daha iyi yerlere gelecektir..Ancak sırtı dönük oyununu mutlaka geliştirmeli..İyi bir fiziği var , Fiziğini kullanmalı..Sırtı dönük oyununuda geliştirirse tutulması imkansız bir oyuncu haline gelir.. |
Alıntı:
|
Bence bu maçta mükemmeldi.geçen yıl da bu tarzda maçlar çıkarttı BOBÔ... tamam bazı maçlarda bekleneni veremedi ama karşımızdaki de bir insan robot değil yani :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
delgado geçen yıl şampiyonlar ligine gitmemizi sağlayan golleri atmıştı zurihe :D:D |
Bobo'yu tum Beşiktaş camiası seviyor ve kaybetmek istemiyor. Ama Fener maçının ilk devresinde ki Bobo 'yu değil, 2.yarısında ki Bobo'yu daha çok beğeniyor. Yazıp çizilenler hep onun iyiliği için. |
bu mantıkla gidersek kimin kac para kazandırdığını hesaplarsak delgado zürihi eledi gecen sene 14 milyon euro getirdi ama şimdi nerde ? ... boboya gelince benim fikrim hala değşmiş deil isterse bi 3 gol daha atsın asla bi ilhan mansız veya nouma olamaz bir macta asıp kesmeyin derken bir macdada göklere cıkarılmamasını gerektiğini anlamamız lazım.. bobo kendisi gibi oynarsa her zaman iyi golcü ama bazen oynuyor işte.. |
takım öndeyse boboda oynar holoskoda ama maç 1-1 ken hatta 1-0 önde iken bile bobo ileride top tutamadı. kaldıki ben ankaragücü maçında bunları yapıcakmı daha doğrusu yapabilecekmi merak ediyorum |
Alıntı:
|
ah bi de süreklilik kazansa daha iyi olacak.ama dün gerçekten de iyi oynadı tebrik etmek gerek. |
bobo çok top eziyor. bazen çok güzel işler yapıyor ama yapana kadar birsürü top kaybediyor. şu anda 3 forvetimiz var. bobo dan daha iyisi gelecekse bobo bırakılır. gelmeyecekse tabii ki kalmalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobo yine bizim icin cok kritik goller atti.türkiye kupasinda bobo kadar etkili bir oyuncumuz oldumu hic?adam resmen kupa manyagi..türkiye kupasinda cok iyi istatiki var. gelelim maca ilk yari söylediginiz kadar kötüde degildi ama iyide degildi normalin altindaydi biraz ama olsun ikinci yarida harikaydi 2gol 1assist hele o ilk gol muhtesemdi ikinci golüde cok klasdi holoskoya attigi pasda süperdi boboya söyleyecegim tek bir laf var BOBO COK BABASIN! |
onu bunu bilmem bobo dün akşam çok kritik goller atarak belkide o kupayı kaldırmamıza en çok yardımcı olan futbolcumuzdu amaaa... bobo ilk yarıda yoktu goller yaptığı olumlu işler dışında topsuz haldeyken hiç yoktu top tutmadı bşy ypmadı ama gol attı attırdı fln diye sesimi çıkarmıyorum pek fazla teşekkrler bobo ancak beşiktaşın bobodan daha iyi forvetlere ihtiyacı var bunu kabul edelim artık gitsin daha iyisi gelsn onu sevelim :) |
arkadslar forvet bu ne kadar pozisyona girerse o kdr faydalı demektır bobo cok pzisyona giriyor tabı pzsyona grmek önemlı deıl atmak önmlı ama bazen sans snden taraf olamaya bılır bnım fıkrım bobonun ne kadar verrse versnler satılmamasndan yana |
Alıntı:
|
Benim anlamdigim ne hemen satiyorsunuz oyunculari hepsi yönetci olmus..!:rolleyes: Bobo en gölcü futbolcumuz Nobrenin baska özelikleri var ve bu asla Bobunun yanina bile gelemez AMA Nobre ve Bobo kendilerini cok iyi tamaliyor biri savasiyor versaire biri de goleri ve asisstleri yapyior yani sanki Boboyu satinca daha iysine bulucagiz..! |
Bobo,bizde ilk maçına çıktığı maçta(çok iyi hatırlıyorum)ayı gibiydi.Koşamıyordu.Ama ne oldu,yarım sezonda yapmadığı kalmadı.Yani,Bobo bu takımın vazgeçilmez oyuncusu olarak görülmelidir. FB'ye 1-2 yenildiğimiz maçtan sonra kimileri ,gönderilsin,yerden yere vurmalara başladılar..Eleştiri yapıyorlar desem sesim çıkmaz ama Bobo'nun o zaman kadar yaptıklarını unuttular.Avrupa'da atılan 7 gol,her sezon 15 gol ortalaması ...Günlük yaşıyoruz. Diyeceğim şu ki,her zaman Bobo'cu oldum.Yeri geldi eleştirdim ama asla yerlere vurmadım,haketmedi.10 güne kadar günah keçisi olan,şimdi kahramanımız oalbiliyor. Bobo,her zaman bizde kalmaktan yana.Yönetimde göndermez diye düşünüyorum,bu saatten sonra.Gönderirlerse tarihimizin en yanlış transfer işini yapmış olurlar. Bobo ile ömür boyu sözleşmesi imzalanmasından yanayım.Bakalım,bu sözlerimden dolayı neler duyacağım,merak ediyorum? :) |
Bobo Bir Legend |
Alıntı:
|
Alıntı:
adanaspor a attığı bir gol varki göğsüne aldı savuvunmanın arasında dönüp gol yaptı. g.antepe attığı kafa golünü bobo yapsın ömürboyu bizde kalsın. yada gs kupa maçında topukla attığı golü. yada tafereli hastanelik ettiği golü. bu arada adanayı yanılmıyosam 3-0 yendiğimiz maçta noumanın direkten dönen topu ceza sahasının dışından atmıştı atsa 2.olucakmış.istanbul maçlarında atığı gollerde cabası. kısaca ilhan m. - nouma yada a.dursun 3 nü boboya tercih ederim |
Alıntı:
Ancak Bobonun liverpoola Hyppiadan tek kontrolle sıyrılıp kalecinin bacak arasından attığı golün, yine yanılmıyorsam kupada fenere attığı volenin, hem Schalkeye hem Antalyaspora savunmaları omuzla ekarte ettikten sonra kaleciyi de yatırıp geçerek attığı gollerin, Marsilyaya maçın sonlarına doğru sağ çaprazdan o cüsseyle fırlayıp topu sürüp dar açıdan attığı golün, dünkü füzesinin, topuk pasının, daha önceleri verdiği arapasların (Tellodan sonra takımın en önemli asistçisidir kendisi) vs. Noumanın gollerinden daha az değerli, daha kolay ya da daha az estetik olduğunu söylemek haksızlık olur bence. (60tan fazla golün içerisinde bedavadan ya da şansa diyebileceğimiz 10 tane ya çıkar ya çıkmaz.) Böyle bir oyuncumuzu överken başka bir değerimizi yermek kesinlikle istemem. Nouma kesinlikle çok iyi bir oyuncuydu ve Beşiktaşta başarılı olmuştu. Ancak gerçek şu ki Bobo, Noumanın Beşiktaşa verdiklerinden fazlasını şimdiden vermiştir. Vermeye devam etmek için de önünde uzun seneler vardır. 2003 yılını hatırlıyorum, Pancu-İlhan-Sergen gol yükünü çekerken sezon bitimine doğru sadece 4 gol atabilmiş Nouma eleştirilmiyor muydu? Eleştiriliyordu. Belki de o yüzden o kadar kolayca harcayabildik onu. Aynı bir sonraki sezon devre arası İlhanı harcadığımız gibi. Başarılı giderken forvetleri çok kolay harcıyoruz ama o başarıyı bize kimin kazandırdığını unutuyoruz. İnşallah yıllar sonra bugün İlhanı Noumayı yadettiğimiz gibi Boboyu yadetmeyiz, çünkü o zman bile hala bize fayda sağlıyor olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bobo dönem dönem hepimizi çıldırtıp olmadık goller kaçırsa bile kalitesini tartışmak futbola ihanettir açıkcası... Ayrıca bazı karşılaştırmaların yapılmasıda açıkcası yersiz kaçıyor bobo bir nouma bir ilhan mansız kadar içimizden olamamış olabilir ama bu bobonun takımımıza kattığı ve katacağı değerleri görmemizi engellememeli... Çünkü bobo stil olarak diğerlerinden biraz farklı bir oyuncu belki hep üst düzey oynayamıyor olsada gönderilecek bir oyuncu değildir... |
| Türkiye`de Saat: 04:04 . |