![]() |
bu mantıkla gidersek kimin kac para kazandırdığını hesaplarsak delgado zürihi eledi gecen sene 14 milyon euro getirdi ama şimdi nerde ? ... boboya gelince benim fikrim hala değşmiş deil isterse bi 3 gol daha atsın asla bi ilhan mansız veya nouma olamaz bir macta asıp kesmeyin derken bir macdada göklere cıkarılmamasını gerektiğini anlamamız lazım.. bobo kendisi gibi oynarsa her zaman iyi golcü ama bazen oynuyor işte.. |
takım öndeyse boboda oynar holoskoda ama maç 1-1 ken hatta 1-0 önde iken bile bobo ileride top tutamadı. kaldıki ben ankaragücü maçında bunları yapıcakmı daha doğrusu yapabilecekmi merak ediyorum |
Alıntı:
|
ah bi de süreklilik kazansa daha iyi olacak.ama dün gerçekten de iyi oynadı tebrik etmek gerek. |
bobo çok top eziyor. bazen çok güzel işler yapıyor ama yapana kadar birsürü top kaybediyor. şu anda 3 forvetimiz var. bobo dan daha iyisi gelecekse bobo bırakılır. gelmeyecekse tabii ki kalmalı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobo yine bizim icin cok kritik goller atti.türkiye kupasinda bobo kadar etkili bir oyuncumuz oldumu hic?adam resmen kupa manyagi..türkiye kupasinda cok iyi istatiki var. gelelim maca ilk yari söylediginiz kadar kötüde degildi ama iyide degildi normalin altindaydi biraz ama olsun ikinci yarida harikaydi 2gol 1assist hele o ilk gol muhtesemdi ikinci golüde cok klasdi holoskoya attigi pasda süperdi boboya söyleyecegim tek bir laf var BOBO COK BABASIN! |
onu bunu bilmem bobo dün akşam çok kritik goller atarak belkide o kupayı kaldırmamıza en çok yardımcı olan futbolcumuzdu amaaa... bobo ilk yarıda yoktu goller yaptığı olumlu işler dışında topsuz haldeyken hiç yoktu top tutmadı bşy ypmadı ama gol attı attırdı fln diye sesimi çıkarmıyorum pek fazla teşekkrler bobo ancak beşiktaşın bobodan daha iyi forvetlere ihtiyacı var bunu kabul edelim artık gitsin daha iyisi gelsn onu sevelim :) |
arkadslar forvet bu ne kadar pozisyona girerse o kdr faydalı demektır bobo cok pzisyona giriyor tabı pzsyona grmek önemlı deıl atmak önmlı ama bazen sans snden taraf olamaya bılır bnım fıkrım bobonun ne kadar verrse versnler satılmamasndan yana |
Türkiye`de Saat: 21:35 . |