kartalim_ | 15-05-2009 22:19 | Alıntı: karakanat´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 986759)
Neyse kardeşim hepimiz Beşiktaşın iyiliğini düşünüyoruz kendimizce. Gerçi ne o gol kralı semihli fb ne 15 gol atmış hassanlı, gol kralı olmuş i. mansızlı kadro ne de 21 gollü a. dursunlu kadro bir tane kupa kazanamamış. 20 küsur gollü gs de kupasız kapadı sezonu, 16 gollü tanerin takımı küme düştü. vs.
Son sözüm, bazen merak ediyorum bir santraforumuz 25 gol atsaydı da şu an ligde 5., kupada gruptan çıkamamış olsaydık bazılarımız daha mutlu, daha gururlu mu dolaşacaklardı o forvetin formasıyla diye :D
Bana göre Beşiktaş ligin en çok gol atan takımı olup şampiyonluğa koşsun da isterse kaleci hariç herkesin 3er golü olsun ligde :) | Elbette abi, takımın başarısı daha önemli...Gol kralı falan hiç umrumda değil, ama beklediğimizi söylüyorum ben, şu şu kadar gol atardı falan diyorduk sezon başı ama bu olmadı maalesef...Şampiyonluk her şeyin ötesinde gelir sonuçta, ne zamandır bunu bekliyoruz biz, bi 100.yılı görmüşüm ben ne yapayım şimdi Bobo'nun Nobre'nin gol krallığını..:)..
Ayrıca antiDelgadocu, antiBobocu diye de bir şey yok, ezikmiyiz biz burda, kendimize göre kötüyse kötü iyiyse iyi diyoruz, ben Gökhan Zan'ı hiç sevmezdim, beğenmezdim, ama Fb maçında ayakta alkışladım adamı, keşke hep öyle alkışlatsa, yeterki onlar başarılı olsun, takımımızda olsun, gerisi umrumda değil... |