![]() |
Delgado geliyor http://www.fotomac.com.tr/2009/05/15...DB3EF5DFAx.jpg Sakatlığı nedeniyle kupa final maçına gitmeyen ve İstanbul'a tedaviye gönderilen Delgado, yeniden Ankara'ya çağırıldı. Arjantinli yıldızın bugün başkentte olacağı ve takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi. |
bakalim sahalara nasil bir dönüs yapacak bizim da silva maestroo matiigadoo |
bari bu macı al delgado sana güveniyorum |
delgado sezonu kapattı demedilermi nyse iyi olmuş gelsn delgado hadi bkalım kendini gösterebileceği 3 maç var |
aman gelmesin ya 3 hafta daha uzak dursun ondan sonra nereye geliosa gelsin |
Kaptan goster kendini |
Valla Mustafa Hoca, Ankaragücü maçında,kupadaki ilk 11'i bozmamalıdır.Rüştü-Hakan değişikliği olabilir tek. Sivok'ta cezalı,bu maçta.Ekrem-Zan-Toraman-İbo dörtlüsü iyi işler yapacaktır. Umarım,iyi giden Yusuf'u yada Tello'yu,Delgado için kesmez. |
külebede otursun son 15dk oynabilir... Delgado el freni gibi..!hep destek ciktik ama artik yeter 3 sezondur burda daha hala Delgadoyu bekliyoruz..:rolleyes: |
klubede otursun |
Alıntı:
|
hala beklentisi olanları anlayamıyorum. |
Ankaragucune 35 metreden gol atmisti Delgado.. Yine atar insallah ve kazaniriz bu onemli maci!! |
yusuf bize yeter delgado olmasa da olur |
Arkadaşlar lütfen yorumları konuya yapalım!!Herkes birbirine laf söylerse bununla başa çıkılmazz... |
İlk 18de varlığı yeter. Biz başkaları gibi maça sonradan oyunu çevirsin diye maldonadoyu denizi mehmet güveni sabriyi sokmuyoruz, Delgadoyu Nobreyi sokuyoruz, daha ne olsun. |
kazanalımda kım atarsa atsın önmlı değil hepsi beşiktaşımızın oyuncusu.. |
Alıntı:
|
slm,,ben çoğu kez delgadonun eleştirildiğini beğenilmediğini duyduyorum çevremden,,tabii ki bende kabul ediyorum büyük adam ama kötü oynuyr bazen,,ama bunda tek sebep kendisi değil,alexin lincolnün oyunlarını beğendiğimiz dönemde takımları oyunu rakip sahaya yıkıyodu,kısa alanda kaleye yakın yerlerde oynuyolardı ve yeteneklerini gösteriyolardı,,ama bizim maçlarda oyun 70 metrede oynanıyo,top bi orda bi diğer tarafta,,delgado bırakın 18 çevresinde olmayı,bizim liberodan top almaya geliyo cissenin yanına,,e tabii golden uzak olur orlarda oynarsa,, |
Bir de şu Alexin kupada attığı golü gördünüz değil mi. Ne kadar bedavadan bir penaltı. İşte böyle böyle istatistik canavarı oldu bu adam. Yeni değil eskiden de böyleydi, 3-4 lük maçta 2004 yılında pancuya attığı penaltıyı hatırlıyorsunuz değil mi? İşte hacettepeye karşı 7 gola tılan maçta hattrick yapan alex, işte olmayan penaltıları gole çeviren alex, işte bu sezon da 15 gol 20 asist yapmış ama takımını uefaya bile kılpayı götürebilecekl olan alex. ben takımı öyle alexin üzerine ( veya lincoln) kuracağıma delgado gbi muhtaç olmadığım, yaptığı işler ekstra olan bir adam dursun kadroda, daha iyi. bizde hücum yükünü bobo-nobre-holosko-tello-delgado-yusuf tam 6 adam çekiyor, fbde bir tek alex-güiza, gsde baros-lincoln-arda çekiyor. bu takımlarda bu saydıklarımdan 1 tanesi oynamasa problem ligde kupada durumları anlatıyor herşeyi. biz yukarıda saydıklarımdan 3 tanesini yedekte tutabiliyoruz. |
Yusuf Yusuf Yusuf...Delgado'dan daha çok verimli oluyor işte, tamam kabullenmek zor olabilir ama durum bu, görünen köy klavuz istemez sonuçta... |
bncede istemez zaten delgado gönderilirse denizli iyi bir transfer yapıcaktır eminim ben |
delgado oynamamasi daha iyi |
Delgado bir cok maci cevirmistir attigi inanilmaz gollerle ve verdigi super asistlerle ama insanlar ondan bunu her mac bekliyor. Turk insani bu yuzden Ortega gibi, Carew gibi, Ailton gibi, Kleberson gibi, Lincoln gibi futbolculari harcamistir!! Carew simdi Aston Villada harikalar yaratiyor ama bizim medya anadoluda Carew gibi onlarca futbolcu var diyordu.. Bizim taraftarlarda baliklama atliyorlar medyanin laflarina!! Delgadonun attigi golleri avrupada bile goremezsiniz!! Hani Antalyaspora, Kasimpasaya, Rizeye attigi o super kesme vuruslar!! |
ya gelsinde çok acele etmesin ben bu sene denizlinin onun yerine çok daha bir verimli oyuncu alacağına inancım tam üç tane çok iyi transferle çok iyi bir takım oluruz bunun için başta bir oyun kurucu ve bir kaleci kesinlikle şart bir defansta denizlinin bunu gördüğüne inanıyorum seneye çok iyi bir beşiktaş izleyeceğiz |
dönmesin ankaraya yatsın evinde dinlensin çünkü denizli efendi yusufu kesecek delgado ilk yarı sahada dinlecek yine bırakın koca yusuf oynasın |
Leyleğin ömrü lak lakla geçermiş , bu adamdan hayır beklemek...fenerden fortis beklemek gibi birşey... |
delgadonun mevkisinden tello oynarsa, delgadodan 3 kat daha verimli olur. sol açık oynamasına rağmen takımın beyni tello, yusufta çok katkıda bulunuyor ve oturmuş şu an takım.degadoya sabredicek zaman değil 3 maç kalmış.umarım ilk 11 de çıkmaz sahaya bu hafta |
Delgadonun bu takımda yeri yok . en acil şekilde gönderilmesi gerekiyor |
Bu kadar kötü mü yani Delgado bu kadar mı nefret ediyorsunuz.Herkes gitsin oynamasın filan diyor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yil07/08 29lig macinda 9gol 7 asisst bu yil26mac oynamis 6gol 5asisst sana sorarim biz bu adami ne icin aldik forvet oyuncularimizi beslesin diye bir lider olsun diye asisst yapsin diye sana birsey söyleyimi bizim holosko ve bobo delgadodan daha cok asisst yapdi tello iki katini yapdi hatta. biz delgadoyu kötülemek istemiyoruz sadece görünen tabloyu anlatiyoruz..delgado cok büyük bir yetenek kabul ediyorum harikalar yaratabilir ama etkili olamiyor buda performansina yansiyor malesef. delgadoya cok sans verildi bazi zamanlar kullandi ama cogunda kullanamadi. senin söyledigin kadarda mac kurtarmadi aklima bir zurich maci geliyor onun sayesinde maci aldik ve birkac mac daha var 100%onun sayesinde maci almamiz ama bunlar cok nadir birde basarili olmadigi maclari sayalim terazinin agirligi daha cok basarisizin maclari olur.. ama insallah sakatlikdan bomva gibi döner hepimiz seviniriz delgadoyu hepimiz seviyoruz bol sanslar dilerim hem kendisi icin hemde besiktasim icin.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hacı boşa konuşuyon..:) Adam verdiği örneklerden kaybediyor zaten..:) Bi Carew demiş bi Lincoln, Ortega demiş..:) Kleberson, Ailton demiş..:) Biraz daha çoğaltsa neler diyecek Allah bilir..:) He de geçsin..:) Kimin ne olduğu, ne oynadığı, nekadar faydalı olduğu ortada.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Baba Delgado bu sene gelmedi ki yaw..Rotterdamda 2007 fln mı tarih? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|