![]() |
bncede istemez zaten delgado gönderilirse denizli iyi bir transfer yapıcaktır eminim ben |
delgado oynamamasi daha iyi |
Delgado bir cok maci cevirmistir attigi inanilmaz gollerle ve verdigi super asistlerle ama insanlar ondan bunu her mac bekliyor. Turk insani bu yuzden Ortega gibi, Carew gibi, Ailton gibi, Kleberson gibi, Lincoln gibi futbolculari harcamistir!! Carew simdi Aston Villada harikalar yaratiyor ama bizim medya anadoluda Carew gibi onlarca futbolcu var diyordu.. Bizim taraftarlarda baliklama atliyorlar medyanin laflarina!! Delgadonun attigi golleri avrupada bile goremezsiniz!! Hani Antalyaspora, Kasimpasaya, Rizeye attigi o super kesme vuruslar!! |
ya gelsinde çok acele etmesin ben bu sene denizlinin onun yerine çok daha bir verimli oyuncu alacağına inancım tam üç tane çok iyi transferle çok iyi bir takım oluruz bunun için başta bir oyun kurucu ve bir kaleci kesinlikle şart bir defansta denizlinin bunu gördüğüne inanıyorum seneye çok iyi bir beşiktaş izleyeceğiz |
dönmesin ankaraya yatsın evinde dinlensin çünkü denizli efendi yusufu kesecek delgado ilk yarı sahada dinlecek yine bırakın koca yusuf oynasın |
Leyleğin ömrü lak lakla geçermiş , bu adamdan hayır beklemek...fenerden fortis beklemek gibi birşey... |
delgadonun mevkisinden tello oynarsa, delgadodan 3 kat daha verimli olur. sol açık oynamasına rağmen takımın beyni tello, yusufta çok katkıda bulunuyor ve oturmuş şu an takım.degadoya sabredicek zaman değil 3 maç kalmış.umarım ilk 11 de çıkmaz sahaya bu hafta |
Delgadonun bu takımda yeri yok . en acil şekilde gönderilmesi gerekiyor |
Bu kadar kötü mü yani Delgado bu kadar mı nefret ediyorsunuz.Herkes gitsin oynamasın filan diyor.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:44 . |