kartalim_ | 15-05-2009 21:24 | Alıntı: delgad01´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 986683)
Genel olarak dedim ben Delgado icin degil.. Hocalar neden sans veriyor sence Delgadoya? Kara kasi kara gozleri icin mi?? hayir, cunku cok kaliteli bir futbolcu. Bu sene Kaka cok formsuz ama Italyada onu yerden yere vurmuyorlar.. Buradaki Hollandalilar gecen sene sampiyonlar liginden sadece Delgadoyu soruyorlardi bana acaip bir futbolcu diye.. | Bence de Delgado çok acayip bir futbolcu, eşi benzeri yok cidden...Adama bakıyorum şöyle, topu alışına verişine, top tekniğine falan, 10 numara...Çalımları zaten, dehşet, ilk oynadığı Gs maçında alkışlayarak izledim o adamı...Ama sonra baktım yok, bi çalım atıyor devamı gelmiyor, bi pas atıyor devamı gelmiyor, bi gol atıyor devamı gelmiyor, bu kadar yetenekli olup da bunu kullanamayan, bunlarla neticeye gidemeyen biri, bence de çok acayiptir yanii...Hocalar Delgado'ya neden şans veriyor demişsin, cevabını diyoruz işte, adam yetenekli, öyle gözüküyor en azından, ama kullanamıyorki doğru düzgün, Serdar Özkan'a da herkez yetenekli diyor ama küfrediyoruz her maçta, neden acaba... |