![]() |
gökdeniz kolay kolay bitmez ama denizlinin bu transferi çok iyi düşünüp karar vermesi lazım |
Gelirse iyi olur fakat 6 Milyon çok fazla.O parayla daha kaliteli futbolcular bulunabilir.2.5 milyon iyidir bence.:) |
6 milyon euro ya neler alınır ya o para gökdenize verilmez. 29 yaşında adam. aynı parayı bence mehmet topuz a falan verseler daha mantıklı |
para kısmı beni ilgilendirmiyor o yönetimin işi ama faydalı olacakmı o önemli bence olmaz bize kendini gösterecek yıpranmamış hırslı adam lazım holosko gibi ben gökdenizin faydalı olacağını zannetmiyorum |
6 milyon çok ya |
Yerli oyuncu için öyle bir kaynak varsa Murat Ceylan, M. Topuz, Sezer Öztürk gibi uzun süre faydalanabileceğimiz isimlere harcansın. Yusuf transferi gibi acil ihtiyacımız ve acelemiz olmadığına göre o paralar verilmez. |
Gökdeniz katkı sağlar ama fiyat aşırı pahalı 3 milyondan fazla verilmez. |
Adamin büyük bir ihitmalle son transferi olacak yillik alacagi 1,5-2milyon eu yuda hesaplarsaniz bu transferin yillik maliyeti bize 3.5-4 milyon aralarinda dolasir ki bu yastaki adama verilcek bir para hic ama hic degil... |
Biz Be$ikta$ız arkada$lar gökdenizle i$imiz ne yapmayın nolur. |
ya ne gerek var gökdenize anlamıyorum!!!.... bide bi dünya para yuh ya.... kulübün parasını böyle bilinçzisce harcamaya ne gerek var!... |
Türkiye`de Saat: 14:31 . |