![]() |
O artık resmen kartal Bir yandan çifte şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş Yönetimi, diğer taraftan da gelecek sezon yatırımlarını sürdürüyor. http://i0905.hizliresim.com/2009/5/17/587.jpg Takım içindeki motivasyonun bozulmaması için, “Transfere sezon sonu bakacağız” açıklaması yapan teknik direktör Mustafa Denizli’nin raporları doğrultusunda çok gizli bir operasyon yürüten Siyah-Beyazlılar, Hamburg’da aradığını bulamayan Atouba ile maddi-manevi her konuda anlaşma sağladı. Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için bonservis bedeli de ödenmeyecek olan sol kanat oyuncusu, Kamerun Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Beşiktaş’ın yarın sabah ‘resmi davet’ yazısını göndereceği, Atouba’nın da yarın akşam ya da en geç salı günü İstanbul’a geleceği ifade edildi. Serdar Dinçbaylı |
Cok Guzel Bir Transfer'e Benzemiyor.. Reytingler'de sadece 87/100. Cisse kadar degil. Ama kendini Yusuf Simsek gibi gelistirirse.. |
mustafa deniizli afrikalı oyunculara karşı hep uzak durmuştur sebebide afrika şampiyonası için sene ortasında şampiyonaya gidip aylarca gelmeyen oyuncular... bu haber pek gerçek olmayabilir. |
cisse kaliyor bize lazim degil.........bos yer yok |
arkadaşlar atouba ztn sol bek ve sol kanat orta sahada cisse ernst war ztn adam a gerek yok |
''Siyah-Beyazlılar, Hamburg’da aradığını bulamayan Atouba ile maddi-manevi her konuda anlaşma sağladı.'':mad::mad::mad: |
bu adam hızlı çalışkan iyi orta yapıyor ortalğı karıştıran bir oyuncu alınırsa denizli çok yararlanır böyle oyunculardan ama duygusal bir adam olduğunu söylemişti bir arkadasşmız inş öyle istediği zaman oynamıyordur çnkü önemli bir unsur ama oynadığı zaman kaliteli olduğu kesin |
Bence kötü bi transfer olmaz bu, bonservis bedelinin olmaması da ayrı bi avantaj tabii...Fink'in de bonservis bedeli yokmuş zaten, bari türk oyunculardan en azından 2'sini kadromuza katalım, onlara para harcayalım... |
hiç izlemedim o yüzden nasıl bi oyuncu olduğunu bilmiyorum ama bonservisi olmadığı için tercih edilmiş sıradan bi futbolcu olmasındanda korkuyorum. şu da bi gerçekki transferde alınacak ilk oyuncuda solbek olmalıydı o yüzden sevindim ama bu yetmez birde yerli solbek alınmalı |
Pek yorum yapamıyorum bu oyuncu hakkında.Bakalım Deli bunu kesecek mi ? :D |
Türkiye`de Saat: 09:42 . |