![]() |
delgadonun takım arkadaşı baselden.orta sınıf bir oyuncu. haber doğruysa umarım katkı sağlar.ama daha iyileri alınabilir diye düşünüyorum |
adami tanimiyorum ama su var transfere ilk ihtiyacimiz olan bolgelerden birine adam alacaklar sol ve sag beke kesinlikle 2 tane tas gibi adam koymamiz lazim |
yaaaa sol kanat dyo ben hiç izlemedm oyuncuyu izleyen bilen arkadasların yorumları daha önemli... |
Deli bu 1 sene daha kimseye vermez sol kanadı |
bu oyuncu bek(te) oynayabiliyor yani esas mevkisi sol açık bu oyuncunun defans özelliği çok kuvvetli değil ama hızlı olduğu için oynayabiliyor hırçınn o yüzden iyi oyuncu alınırsa kesinlikle üzülmem sevinirim kaliteli çnkü |
içimden bi ses DİATTA 2=> Sinemalarda:D (Not:futbolcu hakkında hiçbir malumatım yoktur...) |
Sağlam transfer olur..Taş gibi adam..Hızlı, savaşçı, teknik..Böyle bir sol beki bedavaya almak demek voleyi vurmak demektir..Diattaynan fln kıyaslamam bile..Atouba sağlam bi eleman.. |
michael fink ne olacak simdi ya birakin bu haberleri hala resimi sozleslem olmadikca inanmayin |
Pek inanmiyorum..fanatik :rolleyes: Ama gelirse muhtesem olur..adam manyak ya..teknik aman allahim..:D güclü bazen sacmpa sapan harekteler yapiyor :D En büyük sorunu disiplinli degil ve bir kac senedir cok sakatlaniyor.. Yinede hazir olun ikinci Pascal Nouma geliyor :D:D |
abi hiç şansı yok deli ibo kendini emekliye ayırmadan o kanat dolu kardeşimmm, ikinciside hakkaten alındığı kanatta oynaya bilecek cok futbolcu var yusuf da bunların başında gelioo |
Türkiye`de Saat: 21:52 . |