![]() |
zapo cok yavas kalıo onun olmamısı pek onemlı degıl sıvokun cezasının bıtmesı gusel |
Yok bee Cisse cezali felan degil nereden cikartin?? Zapo bugun super oynadi gercekten. Yedek kalmak yaramis Zapoya :D |
cııse gormedıı yoksa baska mac mı ızledıkk |
zapo cok yerınde bbır mudahalede bulundu sıvok gelıyo haftaya o konuda sıkıntı olmaz. cisse 3 sarı kart sınırındaydı ama bu macta sarı kart gormedı cezalı falan değil o nerden cıktı anlamadım :) |
Zapo,o kadar uzun süre oynamadı ki aksaması normaldi bence.Sarı kart,çok yerindeydi.Allah korusun başımıza bela alabilirdi o atak.:) |
maçı radyodan takip ettiğim için yanlışlık oldu arkadaşlar..cisse kart görmemiş..cezalı da değil dolayısıyla..yanlış anlaşılma için kusra bakmayın :) |
ohh rahatladım bnde görmedi diyorum allah allah :) iyi oldu hiç eksiğimiz yok zapo dışında |
İşte sarı kart böyle görülür...Helal Zapo'ya, bugün de fena değildi, hazır göründü...Haftaya oynamayacak olması bi sorun yaratmaz bizim açımızdan... |
İyi oyun oynamasak da takım makina gibi işliyor. Zapotocny çok akıllıca rakibin atağını kesti. Sivok'un cezası bitti. Birşey fark etmeyecek. Alternatifi olmayan oyuncular dikkatli oynuyorlar. |
Ya tamamda hadi allah korusun Sivok veya Zan sakatlandi? Bir futbolcunun cezali olmasi herzaman kotudur, yok Sivok geliyor sorun felan olmaz diyorsunuzda!! Bugun ben Zapoyu cok begendim. Zani iyi toparladi !! |
Türkiye`de Saat: 15:28 . |