![]() |
Fabian Ernst’ten golün tarifi Fabian Ernst, Ankaragücü´ne attığı golün tesadüf olmadığını söyledi. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...1ERNST1423.jpg Tecrübeli futbolcu, “Ben öyle fazla gol atan bir oyuncu değilim. Ancak attıklarım da çok özel gollerdir. Ankaragücü maçındaki de onlardan biriydi. Filip Holosko topla buluştuğunda önünü açma düşüncesi ile hamle yaptım. Ancak üç kişi önünü kapatınca arkada beklemeyi yeğledim. Top bana doğru yönelince bir an köşeyi gördüm ve ayağımın dışıyla vurdum. Zaten vurduğum an gol olacağını biliyordum. Direğin sesini duyduğumda ise sevinci yaşamaya başlamıştım. Çok mutluyum ve şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. |
Üstün Alman Teknolojisi :D koptum yaw..Helal Fabi..Gollerin Dewamını Bekleiyoruz.. |
fabian tabiki tesadüf değildi sürekli deniyorsun zaten biride olsun süper goldü ayağına sağlık |
fabi sen fizik kurallarına aykırı adamsın senı sevıyoruz :) |
Hep böyle.Gollerin devamını bekliyorum.Gs bir fırsat.:) |
ama fabi nin en güsel golu fenerbahce macında selcuga attıgı goldur yılın goluydu :) |
daha öncede demişti daha çok uzaktan gol atıyorum diye |
uzaktan çok sık deniyor ernst bunun sonucunuda böyle böyle alıyor. Çok sert ve düzgün vuruyor daha çok goller atar |
futbolcularımız güzel şut çekiyolar ceza sahası dışından...bence daha çok şut çekmeliler etkili oluyo çünkü... |
Helal olsun Ernst. Orta saha oyuncuları bu tip pozisyonları aynen değerlendirebilse kapalı defanslarıda eninde sonunda geçeriz. İngilterede gerard, lampard, sholls, uzaktan onlarca gol atıyorlar. Bizde cisse biraz hızlı davranabilse ve kaleyi tutturabilse birsürü golü olurdu. Ne yazıkki her seferinde avizeleri indiriyor. Pancu atıyodu böyle arasıra. |
Türkiye`de Saat: 05:51 . |