![]() |
Bilet Fiyatları Açıklandı Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında 24 Mayıs Pazar günü yapılacak derbi maçın bilet fiyatları açıklandı. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, derbi maçın biletleri Biletix gişelerinden yarın saat 10.00'dan itibaren satışa sunulacak. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak dev maçın bilet fiyatları 90 ile 750 TL arasında değişiyor. Derbinin bilet fiyatları şöyle: VIP Üst B-E: 750 TL VIP Üst A-F: 500 TL VIP Alt A-F: 425 TL VIP Alt B-E: 450 TL VIP Alt C-D: 500 TL Numaralı Orta: 425 TL Numaralı Kenar: 375 TL Kapalı Üst: 300 TL Kapalı Alt: 250 TL Yeni Açık: 90 TL Eski Açık: 90 TL Rakip takım: (Eski Açık) 90 TL |
yuh yaaaa |
Upps .. |
Napıyorsun Başkan , Taraftar'ı Soğutmayamı Çalışıyorsun Anlamadımki |
öhö öhö |
bu maçın taraftar için ne kdr önemLi oLdugunu biLioLar ya kuLLanın bakaLımm bu durumuu |
iyiymiş :D |
hopsss naptın baskan sen aklın yerındemı |
başkan herkesi kendi gibi sanıyor heralde sana inat aç kalma pahasına gelicez stada !! |
allahtan kombine var.ama bu maç için sanki bu fiyatlar değer |
Arkadaşlar sadece bu maçtan 10milyon kazanç elde edilecek yaklaşık hesabıma göre. Banada pahallı geldi gidemicem. Ama kazanan bizim klubümüz neden üzüleyim ki bütün koltuklar dolacağına göre? |
s.a. Ben insallah Hamburgdan gelecegim mac icin... Sizden ricam birisi bana birazcik yardimci olabilirmi..? |
2 yıl once eski açığın kombinesi 90 tl idi hatırlarsanız.naaptın sen yegen yaa. |
tüpçü fırsattan istifade kasayı dolduralım dedi herhalde |
Fiyatlar normal bence çünkü şampiyonluk maçı gibi birşey |
Nesi normal arkada$ kendinizde misiniz :D geçen sene derbilerde açıklar 60dı febe maçında 70tl yaptılar $imdi 90.Biz irlandalı değiliz :DBu krizde millet 2 çocuğuyla maça gelse sadece bilet paraları 270 tl yapar.yemesi içmesi ula$ımı vsvs.. Bir de derbilerde niye destek olmuyor diyoruz ee $imdi adam kapalısını fener ve gs maçlarında kiralasa alt için atıyorum (200=>300,250=>400) e adam kombine parasını çıkardı iki maçta.Onu alacak olan sosyete oluyo geliyor maç izliyo.E öte yandan kapalı biletlerini almaya herkesin durumu yetmiyor tabi ki.Normaldir bu maçta adam akıllı destek beklemesin kimse..çekirdekçi tayfa kapalıyı kaplar. |
Tribünler dolduğu sürece fiyatlar arttırılabilir. Benim kanaatimce arttırılmalıdırda. Talep olan ürüne-hizmete kısıtlı arz imkanlarında mümkün olduğunca (talebi arz seviyesine çekmek) fiyatı yüksek tutmak gereklidir. Bu hem klüp hemde maça gelmek isteyip sıra kavgası veremeyen insanları gayet memnun edecektir. Klübü kendi tatminlerinden üstün tutan herkesi bu anlayışta olmaya bekliyorum. Taraftar profilinin çıt-çıt çı olacağından dem vuran arkadaşlara Liverpool bilet fiyatlarına bakmaya davet ediyorum. (iddiası bitmiş ve normal lig maçına koyduğu fiyat 70ytl). Tabi buna da İngiltere Türkiye şartlarını sunan arkadaşlara diyeceğim maç eğlencedir, zorunlu ihtiyaç değildir. |
Yuh anasına satıyım ben 90 tl ile 2 hafta geçiniyorum ögrenci adamız ne yapalım |
Evet asLınDa Bu MaÇ Icın deqER Tabi YenıLırSeK Sorun CıkaR :D Ama YıneDe Cok pahaLLı :E EsKi Acığa KaLdık Sanırım :D |
ohaaraa... hacı naptın sen yaaa bu kadar paaalı olurmu hiç.. |
BUNE YA ÇOK PAHALI GERÇEKTEN |
Biletlar pahalı.Ama sebebi,şampiyonluk turu atabilme olasılığı,üstelik rakip ezeli rakibimiz.Kulübümüz bir maçtaki gelirle,çok rahat Ernst tarzı bir transfer yapabilir.:) Tribünler yine dolacaktır.Eminim. |
ya bu ne yaaa.... yuh yani... öyle yada böyle gidicez artık nabalım... |
Bu nedir ya... Yazık günah insanlara. Biz indirin fiyatları diye takep ettikçe fiyatlar yükseliyor. Bravo başkana .! Çok güzel taraftar çekiyor. |
Bu kadar beklemiyordum karaborsa için bilet fiyatları pahalı tutulabilirde bu kadarı çok fazla değil mi |
Adamlar kredi kartı ile alıyorlar 5 bilet zaten 2 bilet satıcak kredi kartının borcu çıkıcak. Keşke nakit satsalar biletixte biletleri o zaman karaborsa biraz kırılır. Ama malesef. |
COK PAHALI BASKAN |
Yuh be bune :s |
ya ben uçakla burdan oraya bile daha ucuza gidiyorum oda sırf maç için anlaşılan 2 ay falan aç kaldık :( |
Alıntı:
|
Şaşırmadım...Fb maçının bilet fiyatları açıklandığı gün demiştim zaten, bu maç 70'se Gs maçını 100 yapar bizimkiler!..Bu kadar fırsatçılık olmaz vallahi, taraftar maça gelmesin diye ellerinden geleni yapıyor bu adamlar, aslında bi gün şunlara öyle bir ceza vereceksinki maça gelmeyerek görecekler anyayı konyayı, ama o zamanda takıma yazık olacak işte...Bizler bilet fiyatlarının düşmesi için bir şeyler yaparken adamlar 20 ytl zamla satışa sunuyor biletleri, hayret bir şey valla...Bu sene büyük maçları kaçırmayacağım demiştim ama Gs maçını yönetimin bu tavrı sayesinde kaçırıyorum maalesef, yönetim de kına yaksın bi taraflarına!.. Stad da elbetteki dolacaktır, yine biletix önlerinde izdihamlar olacaktır, bu değişmez hiçbir zaman, ama yönetimin bunu kullanması canımı sıkıyor artık!.. |
yok artık yaa:(:(:(: kuzenle gidicektik hayallerim yıkıldı:(:(:( |
Çok pahalı olmuş.Maça gideceğimden değil ama taraftar profili etkileniyor.Bu kadar parayı ancak "seyirci" verir "taraftar değil.fb maçında "taraftar" eksikliği çok barizdi.Çekirdekçilerle doluydu stad.Sonra adamlar bumuydu ÇArşı derler tabi. |
fiyatin böyle yüksek olmasi anormal biz tarafatlar besiktasimizin kazanmasi icin hersey yapiyoruz stata gidiyoruz takimimizi ölümüne destekliyoruz tesekürleri bumudur fiyatlari daha pahali yapmak..hem bukadar para ne icin anlayamiyorum cok modern statimiz olsa hadi neyse diyecegimde ama malesef oda yok bizden cok daha iyi stadyumlar var ve onlar bile bukadar istemiyorlar..hertha berlinin cok güzel bir stati var ama fiyati 30€ tl carpsan 70tl bile degil yapmayin yapmayin |
Bu ne böyle Allah aşkına ya? Ben zaten maçlara gitmiyorum ama gitmek isteyen kişilere yazık değil mi?Bu maçı izlemek sadece parası olanların hakkı gibi bir durum olmuş sanki...Bir çok genç,öğrenci,takımını desteklemek için orada olmak ister ama bu fiyatlardan sonra biraz zor gibi...Belli bir kesim gidebilecek anlaşılan... |
konu da açıldı fb maçında ki gibi fiyatlar yüksek olmasın diye ama ne yaptın başkan ya:S avrupa maçları için kapalıyı 500 yaparsın artık |
normal bence bu mac icin ama sampiyonlar ligi maclarinda ne olacak bu fiyatlar onu merak etmeye basladim ben :D |
Abi yapmayın Allahaşkına sizde, sizler normal diyorsunuz yönetim\'de gidiyor uçuyor böyle işte...Bu fiyatın neresi normal, adamlar resmen soyuyor yaf, biliyorlar yalnız bırakmaz taraftar bu maçta yapın 100 ytl, nası olsa paşa paşa gelecekler!..Bu mantık var adamlarda... |
Bence bilet fiyatları şuanki bulunduğumuz konuma göre gayet normal yönetimde kar yapmak istiyor doğal olarak onun için bu maçta ortalama 5 trilyon kar yaparız bu da demek ki yıldız futbolcu transferi... |
Pahallı diyen arkadaşlara bir sorum olacak, bu sene bilet fiyatı 30-40 ytl olan maçlara gittinizmi acaba? Nedense tribunler bütün maçlarda dolmadı. Gittiyseniz kesenize bereket, ama yok eğer gitmediyseniz bu maçada gitmeyiverin sızlanmayıda bırakında klup para kazansın. O tribünler açık 500ytl olunca bile dolacaksa ben gidememeye razıyım. Yıldız futbolcu isterken herkes ahkam kesiyo ama iş paraya gelince paso şikayet valla ben anlamadım..! |
Türkiye`de Saat: 04:35 . |