![]() |
aydın yolcu Yusuf transferinde verildiği Bursaspor'a gitmeyince bir süre kadro dışı kalan Aydın ile sezon sonu yollar ayrılıyor... "Takım ruhunu ve coşkusunu yaşamayan oyuncu istemiyorum" diyen teknik direktör Mustafa Denizli'nin, genç oyuncunun biletini kestiği öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Ya gelde şimdi bu Denizli'ye sinir olma adamı sanki kaç maç oynattın da takım ruhu yok diyebiliyorsun.Herkes biliyor Aydın'ın ne kadar güzel oynadığını hiç tanımasak Aydın'ı berbat bir oyuncu sanıcaz.. |
Aydın İçin söylenecek cok sey var bu haberin gercek olmamasını diliyorum |
bizim yönetimden ev teknik heyetten herşey beklenir yarın ernstle sözleşmeyi feshetsinler yine şaşırmam. |
bence hemen gözden çıkarmamak gerek.biraz daha şans vermek lazım gibi geliyor bana.sonuçta yetenekli bir oyuncu. |
Hiçbir oyuncu kulüpten daha değerli değildir. Sen hocana nasıl dersin oynatmazsan giderim diye..! |
Aydın profesyonel futbolcu olsaydı Bursaya giderdi oyna 1 sene Bursada göster kendinii.. |
bukadarda olmaz artik nedemek aydini göndermek ondaki yetenegi görmiyorsunuz degilmi |
seneye esese kıralık verılsın saten rıza var ıyıse orada kendını gosterır batuyu gorduk 12 macta 8 gol attı emre ozkan ıse ılk 11 bıle oynayamıyor esese kıralık verılsın |
Asılsızdır haber ya yolllamaz bence. |
Türkiye`de Saat: 16:01 . |