![]() |
Aydın'ı unutmuştuk yaw biz..Bi de Aydın var de mi..:) Seneye iddalı bir Anadolu kulübüne kiralık verilsin..Kayseri, Bursa, Es Es olabilir..Kiralık gitmem derse de versinler bavulunu eline..Bizim olgun adamlara ihtiyacımz var..Aydın kendini kazandırmak istiyosa bu kulübe; çocukluğu bırakacak.. |
Kiralık verilmesi gerekir daha çok genç hata yaptığının farkındadır bu restiyle.Fakat serdar özkana o kadar şans verilirken kendisine şans verilmemesi benide sinir ediyor. |
Aydın rest mi çekmiş?Ben hiç öyle birşey yaptığını sanmıyorum ama yaptıysada haklı bir yerde çok güzel oynayan adamı gönderdiler zorla bursaya sonra geri geldi ve gönlünü alıp oynatmak yerine kulübeden çıkarmadı hatta çoğu maçta 18'e bile almadı adam ne dese haklı saygı duyarım... |
:) Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayirlisi olsun ne diyelim |
Alıntı:
|
Hocanın belli bir sistemi var, bu sistem de 4-3-3...Eğer seneye de bu sistemle devam edeceksek ki etmesinden yanayım kesinlikle, Aydın'a bu sistemde yer olmaz diye düşünüyorum...Aydın ancak 4-4-2'nin solunda oynayabilecek bir oyuncu, Denizli varken de bu zor, seneye kiralık verilmesi en uygunu olur bence... |
Serdar Ozkana verilen sans Aydina verilse banko oynardi Aydin!! Serdara sirf alt yapidan geliyor diye bukadar sabr ediyorlar!! Yazik cok yazik!! |
Türkiye`de Saat: 02:23 . |