![]() |
Beşiktaş-Galatasaray maçında yapılacak tribün şovu arkadaşlar bana facebook tan beşiktaş taraftar gurubundan bi mesaj geldi. mesaj şöyle ; tüm beşiktaşlı arkadaşlarım!!!Beşiktaş-galatasaray maçında tribün şov yapılacaktır,guiness rekorlar kitabına girilmeye çalışacak;herkesin maça gelirken meşale getirmelerini ve bu mesajı etrafına yaymalarını rica ediyorum.Teşekkürler!!! yani maçta büyük bi meşale şovu düzenlenecek gibi.ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.onu maç saatinde göreceğiz. bana kalırsa bu meşale şov kulübün başına dert açmaktan başka bi işe yaramaz.taraftarımızdan daha yaratıcı bi etkinlik bekliyorum:D |
Bencede.Artık baydı bu meşale şov. |
Alıntı:
|
vallaha meşale şov yapılacaksa dışarda taşkınlık olmadan staddan barborosa kadar yanyana dizilip yaparsın. seneye direk cezalı başlamanın anlamı yok |
meşaleye gerek yok toz duman oluyor etraf hem oyun duruyor hem oyuncunun havasını kaybediyor sonuçta bizim almamız lazım bu maçı başka bşy blsunlar üstüne bir de ceza yiyicezz |
maçtan sonra yapılabilir daha mantıklı galibeyiti böyle kutlarlar ama bende karısıyım mesale sova gelecek sene 2 3 maç cezalı baslamanın alemı yok |
mesale sov guzel oluyor ama toz, duman bir sey gozukmuyor ... Sonra maç duracak falan oyuncular sogucak ... Ama severim mesale sovu :D |
Pazar günü oynanacak olan Beşiktaşımızın Gs maçında meşale organizasyonu YOKTUR. Klübümüze zarar vermeyin! Fifa bu konuda çok hassas. Puan silme riski bile var. Sakın arkadaşlar internette yazılan meşale getirin yalanlarına inanmayın... yeni mesaj facebookta :) |
ınonude son maç bence olabılır ama one gectıkten sonra yapılsa dha ıyı olur |
arkadaşlar beşiktaşımızın facebooktaki grubunda aynen şu bildiri yazıyor Pazar günü oynanacak olan Beşiktaşımızın Gs maçında meşale organizasyonu YOKTUR. Klübümüze zarar vermeyin! Fifa bu konuda çok hassas. Puan silme riski bile var. Sakın arkadaşlar internette yazılan meşale getirin yalanlarına inanmayın... Link:http://www.facebook.com/profile.php?...d=108875700902 |
Meşale istemelerinin sebebi,heralde,şampiyonluk kutlamaları içindir.:) |
ama mac bittikten sonra yapilir neden olmasin? |
Arkadaşlar biliyorsunuz 3 kere veya 4 kere ceza alan kulüp bir dahaki olayında durum puan silmeye kadar gidiyor.Şampiyonluğa bu kadar yakınken macera aramaya gerek yok . |
Bencede bile bile ceza almaya gerek yok...Maç bittikten snra şampiyonLugu kutLamak için meşaLe şov yapıLabiLir |
Alıntı:
|
Bence de puan silme olamaz çünkü bu sezon doğru düzgün ceza bile almadık saha kapatma filan da almadık sanırsam hemen öyle puan silmek kolay mı.. |
Cok güzel olur mac sonunda yaparsak eğer yenersek tabi. Mac icinde yapmaya gerek yok 2-3 attıkdan sonra yapılabilir bu . Ama kesin ceza alıcaz. |
Konu Beşiktaş ' ımız olunca öyle bir yaparlar ki.Biz yinede sağlamcı olalım. :) Maçı kazanırsak ki kazanıcaz , maç sonunda yapılabilir. |
bnde mac sonucunda beklıyorum ama son dakıkalara onde gıryorsak ve bu fark 2 ıse 85 dakıkalaara dogru yakabılırılerrr :DD: yakarız ulan bu gezegenıııı sız neden bu kadar karamsarsınız nden desteklemıyorsunuz bu org. hersey ceza mıı:D |
bncede meşale şov a gerek yoq ztn barborosta yabmıştık ve ne olaylar çıkmıştı bi de stad ta meşala yakılcaksa yandık başka bir şov yabsanıs daha ii olur;) |
Guiness rekorlar kitabına girilecek seviyede bir meşale şov yapılacaksa yapılmasından yanayım:D |
Fazla Gürültü Cıkarılıp , Kulübe Zarar vericek Hareketler yapılmasında. |
yalnis karar .......... yapilmasin kardesim kulube ceza cektirmeyelim |
Meşale şov falan yapılmaz bence.İllaki bişi yapılcaksa bu görsel bir şölen olmalıdır ki büyük ihtimallede öyle olacak. |
Alıntı:
maçtan sonra yapılsın |
beşiktaşıma yakışır bir tribün şov bekliyorum çok sabırsızlandım şimdiden:D |
Alıntı:
|
tüm numaralıya siyah beyaz bayrak dağıtılacak |
mesale show yapilsin ama mac bittikten sonra ozaman kameralarda sirf bizi ceker daha güzel olur |
görsel olarak iyi olabilir ama takımın motivesini bozar bu tip olaylar ve seneye ceza kapıda bekler |
Alıntı:
|
butun cezalara razıyımm ben yeterkıı yakalım bu gezegenıııııı bızım kım olduklarımızı anlarlar |
Gs 3000 meşale mi ne yakmıştı yanılmıyorsam, Alen'de bunu geçmek istiyordur muhakkak, böyle bir organizasyon bekliyorum ben açıkçası, tam da maçı bence...Maç oynanırken olmayacaktır elbetteki, yaa maçtan önce, 10 dk falan, ya da maçın sonlarına doğru olabilir, maçta en azından 2 fark varsa mesela daha iyi olur, bundan iyi fırsat olmaz, güzel de görüntüler oluşur hem...Ceza gelir mi, kaşımızın üstünde göz var diye ceza veriyordu zaten bunlar, bari güzel bir şeyler yapalım da versinler ceza!..Olaylar çıkmadığı takdirde de çok büyük cezalar verileceğini düşünmüyorum zaten, tabii normalde, bizim federasyonu bilemem!..Meşale olmazsa da kareofragi olacaktır büyük bi ihtimal, Gs'nin de iyi yaptığı bir şeydi bu, kendi silahlarıylan vurabiliriz yanii... |
bişey soracam size. maç bittiği anda meşaleler yakılsa ceza alırmı takım. |
Normalde almaması lazım, ama bizim federasyonun sağı solu belli olmaz... |
Bence iceri sizmis bir fenerlinin isidir bu :D Inanmayin boyle haberlere :D |
Alıntı:
niye numaralıya dağıtılıyor biz insan değilmiyiz? işte parası olana dağıtılıyor... |
Alıntı:
ondan kapaliya bayrak dagitmamislardir. |
boşuna ceza yemeyelim onumuzdeki yıl |
ilginç bi bildiri |
Türkiye`de Saat: 04:21 . |