![]() |
eğer değecekse, üstüne meşale şov yapılamayacaksa, sahaya atılmayacaksa süper olur harika olur.en bi trabzon maçında yapmıştık.jeneriklik olur yıllarca :) |
Alıntı:
peki açık tribün?? |
gerçi ceza alsak bişey olmaz sahamızı kapatırlar ki zaten yıkılıcak şaka bi yana şovu falan geçtim bu maçı kaybettiğimizi düşünemiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
balgibi silerler dikkatli olmak lazım zaten biz ilklerin kulübüyüz gelir buda bizi bulur bence galip geldiğimiz zaman yapılsın maç esnasında yapılmasın... ayrıca bu meşale show iş benim aklımı başımdan alıyor çok hoşuma gidiyor bende istiyorum fakat soz konusu BEŞİKTAŞIM olunca ceza almak çok kötü olur lütfen dikkatttttttttttttttt |
Bence Pascal gelse üçlü çektirse vallahi süper olur yaa sonra da yenersek maç sonunda meşale şov tamam işte ;) |
Alıntı:
|
başımızı iş almaktan başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum... Daha yaratıcı fikirlerle gerçekten eğlenmek ve takıma moral verebilmek için daha güzel organizasyonlar yapılması daha mantıklı... Bu nedenle esas amaç guiness rekorlar kitabına girmek değil takımı desteklemek olmalı... |
Türkiye`de Saat: 04:16 . |