![]() |
medya ne yapsak da beşiktaş'taki huzuru bozarız diye uğraşıyor ama daha çok beklerler.. |
Balon haber... |
bu kadar acele kararlar verme dur bakalım lig bitsin bi kim gönderiyorda gitmeyi düşünüyorsun |
BoBo gitmeyeceğim dedi ya ... Paniğe gerek yok medyanın Bomba (!) haberlerinden... Hem biraz mantıklı düşünürsek BoBonun ne işi var Olimpiyakosta . Türkiye ligi Yunan liginden hem daha kaliteli hem Beşiktaşımız Şampiyonlar liginde hemde 2-3 milyon euroya olimpiyakos boboyu rüyasında görür. Hatta rüyasında bile göremez. |
Görende olimpiyakos bizden iyi zannedecek Yine yalan haber.. |
Yaw bu kadar da olmaz.Bugün, X gazetesi "Bobo BJK'de kalacak." diyor.Y gazetesi "Gidecek"diyor. Hay ben böyle medyanın yaw.:) Böyle medya ile ülke tabi kalkınamaz yaw.Ben ne adamlar bliyorum,sırf medya yüzünden Türkiye'den ayrıldılar.Pes vallahi... |
Bobonun yerinde olsam hic durmam giderim.. Her transfer doneminde satmak istiyorlar.. Bobo gibi adami begenmiyorsunuz ya yuh size !!!! |
ya boşverseniz bobo bu paraya hiç bi yere gidemez... o yunanlılarda anca formasını alırlar bobonun o paraya değil kendisini.... |
Alıntı:
|
oynamak istediği takım da takım olsa.ne kadar yol alacaksa boşluk yunan liginde. |
Türkiye`de Saat: 02:20 . |