![]() |
Runje hirvat milli takimina cagrildi Belcika televizyonu'da görmustum, yeni t.d var hirvatistanin bence onceki ile sorunluydu Runje terug international Vedran Runje kreeg leuk nieuws te horen van Slaven Bilic, de nieuwe bondscoach van Kroatië. De voormalige doelman van Standard is opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Rusland. Runje trok deze zomer naar het Turkse Besiktas. De 30-jarige doelman is aan zijn eerste selectie voor Kroatië toe. Stipe Pletikosa, de doelman waar Standard op zit te wachten, blijft eerste doelman. kaynak hollanda'ca kisaca runje cagirldi diyor |
iyi SIMDI TOPARLANIR iste |
Biz bir adam alıyorsak ya millidir yada bizdeyken milli olur.Runje bu gazla fransa ve hırvatistandan sonra burdada yılın kalecesi seçilir inşallah.. |
hocalarla problemleri vardı. bunla yok galiba. inş. milli takımın deişilmezi olur. |
ben runje konusunda endişeliyim...inşallah yanılırım ama bilmiyorum bir zamanlar kalecimiz olan aumana benzettim..aumana uzaktan çek yeterki kaleye alırdı...runje de bana onu hatırlattı..tamam defansa bağırıyor konuşuyor böylesi kaleciler daha iyi olur ama top kaçırmaları falan endişe verecek boyutta..keşke oscarın yerini onun gibi daha kaliteli biri ile doldursaydık... |
yaa runje bence biraz bozk cikti..yani eminimki ii bir kaleci, belki tam formda degil...ama cordobada olan güvenim biraz kayboldu diyebilirim...yani geri pasda korkuyorum, runjeye pas verilirse korkuyorum...ayrica bugün yigilen golde en büyük hatayi runje yapti...belki sizde hatirlarsiniz, gecen sezon bir malatyaspordu galiba fevzi kaledeydi ve ayni gollu sergenmi baska birisi mi atmisti, yani fevzi barajinin arkasinda durup birsey görmemisti...böyle hatalr bir besiktas kalecisine yakismiyor, kendisini biraz toparlamali, ozaman harikalar yaratabilir, ama su an icin pek memnun edici degil... |
Runje her maç yüreğimizi ağzımıza getiriyor, bu Konya maçında ağzımıza getirmeye fırsat bile bulamadan yedi golü saolsun:) Umarım bir an önce toparlar kendini çünkü bu gidiş iyi gidiş değil |
sorguluyorum kendimi hemen eleştirmek istemiyorum acaba diyorum cordoba gibi bir panterden sonra geldiği için ve cordoba ile kıyasladığım için mi beğenmiyorum bu runjeyi diye!!! sonuçta adam bi kaç kez yılın kalecisi seçilmiş boş adam olmamalı diyorum ama galiba düşüncelerimde sezgilerimde haklıyım. bu kaleci ya uyum sorunu aşamadı ya türkiyeye alışamadı ya da ya da ya da ... ama bir gerçek var ki kalede güven vermiyor |
bu adam arıza ben söliim beyleer |
yaw her maçta en az bi kere yüreğimizi ağzımıza getiriyo,tam oldu diyorm runje yine aynı..anlayamadm walla iyi mi kötü mü:( |
ben cok iyi olacagina eminim uefa daki en iyi futbolcularimizdan biri olacak yükselecek olan performansi ile.. |
ya dün akşamki yediği gol çok moralimi bozdu yaa ama daha kaç maç kredi vermek gerekio daha kaç maç gecmesi gerekio bu takıma alışıp böle basit hatalar yapmaması için????? |
Alıntı:
|
o golden sonra maç 1-1 bitseydi görürdüm runje yi. artık hiç mi hiç güvenmiorum. köşeye giden topa yattı aldı. soınra o top elinden kaçtı direğe çarpıp kucaına düştü tekrar ne biçm iş anlamadım. ama bi şey varki kesinlikle güven vermio. oscarbiziaffet |
milli takıma gitse de pletikosa'nın yedeği olacak.. cordoba'daki sağlam reflekslere ve topu oyuna başarıyla sokabilme gücüne sahip diil fakat umarız daha iyi olur..yoksa bi aralar yaşadığımız yine kaleci sıkıntısına düşeceğiz.. |
Cordoba gibi ollmasını beklemek lazım.Cordoba çok ayrı bir dünyaydı.Runje şu an için güven vermiyor ama o kadar en iyi kaleci seçilmiş ve tigana ona kefilim diyor,bunca insanın bir bildiği avrdır heralde.Dün baya sövdüm onu ama inşallah uyum sorununu atlatır... |
inşallah milli takıma çağrılmakla özgüveni yerine gelir yoksa biz bu sene bu adamdan çok çekeriz |
milli takima cagrilmasi iyi oldu, insallah özguveni yerine gelir ve kendini toparlar. |
milli takımda kendine gelmesi tek temennim, yoksa böle giderse yakacak bizi bir gün:) |
Cordoba'yi beyenmiyen, istemeyen siz degilmiydiniz?? eee simdi de mumla ariyorsunuz tabii ki ama Runje de gercekten fena degil, biraz alissin birkac hafta sonra konusursunuz Runje'yi... |
Pletikosa kaleyi kaptirmaz milli takimda Runje den cok daha kaliteli bir kaleci.. |
bence fena kaleci değil. sabır biraz. |
pletikosanın yedeği olur işte,ne kadar iyi bir maziside olsa cordobayı aratacak gibi.. |
cordobayi zaten herzaman arayacaz buffon da gelse arayacaktik... |
bence de cordi nin yeri ayri.. |
ilk mac sonrasi yollarlar yine |
petikosayı neden düşünmedi acaba bu yönetim çok merak ediyorum,runjenin çok acil kendine çeki düzen vermesi gerekiyor |
kusura bakma ama seni hiç beğenmiyorum.seni gönderip türk kaleci almak lazım en azından senin kadar iş yapar. .açılan kontenjanla ide gustavo nery i almak lazım. |
Cordobanın yeri ayrı tabi. Runjede fena değil bence geri paslarda hata yaptığını görmedimki ben, belkide kaçırdım, yediği golda teknik hatası var tabi bir daha yapmaz herhalde uyarılmıştır. i kaç şutuda kurtarırken sektirdiğini gördüm ama yinede hamur olarak iyi bir kaleci birde degajları diğer kaleye kadar gidiyor konya maçında hatırlarsanız neredeyse kaleciyle karşı karşıya pozisyona giriyorduk bu sene kesin diyorum böyle bi kaç gol olur. |
daha cok işimiz olacak bunla böyle devam ederse oo ooo ooh |
runje bazen çok basit hatalar yapsa da ii bir kaleci..biraz daha sabır göstermeliyiz runjeye.. |
iyi bir kaleci olduğundan şüphemiz yok,boşu boşuna adamı yılın kalecisi seçmezler,ama bizim kalemizde şu an güven verip vermediği tartışılır,bu arada dün sakaryanın kalecisine hayran kaldım,adam cordobadan ve mondragondan kapmış eldiveni kolombiya milli takımında hem de daha genç |
runje sakat ya her an hata yapacak diye bekliyorum. her şutta korkuorum ya yok böyle birşey |
yan toplarda bana da güvensizlik veriyordu hem de oldukça fazla ama sanki Konya maçında yan toplarda iyi gibiydi derken freekickden o golü yedi neyse onu şanssızlık olarak değerlendirelim. Artı noktaları defansla diyaloğu oldukça fazla ve uzaktan şutlarla karşı karşıyalarda refleksleri iyi yan toplarını geliştirmesi ve saçma sapan çıkışlara çalımlara son vermesi lazım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
dostcakalin.. |
dün eziklerin macindaki sakaryali kaleciyi gözüm baya tuttu keske yönetim onu alsaydi birde bobonun yerine o arjantinli forveti alsalardi kesin uefa yi alirdik |
valla açıkçası çok kötü bi kaleci :( hem fizik olarak hemde refleks olarak kötü runje bizi taşımaz uefa kupasında inşallah düzelir.zaten Runje ve Bakiden başkada kötü oyuncu göremiyorum ben |
ben düzelceğine inanıyorum arkadaslar kariyerine bakarsak anlarız kötü bir kaleci olmadığını |
vallah ben kendi düsüncemi söyliyom adam kurtarcana bagriyor sif hic bir ise yaramiyor hep hatali gol yiyor anlamiyom niye milli takima cagriliyor:confused: |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |