![]() |
ben cok iyi olacagina eminim uefa daki en iyi futbolcularimizdan biri olacak yükselecek olan performansi ile.. |
ya dün akşamki yediği gol çok moralimi bozdu yaa ama daha kaç maç kredi vermek gerekio daha kaç maç gecmesi gerekio bu takıma alışıp böle basit hatalar yapmaması için????? |
Alıntı:
|
o golden sonra maç 1-1 bitseydi görürdüm runje yi. artık hiç mi hiç güvenmiorum. köşeye giden topa yattı aldı. soınra o top elinden kaçtı direğe çarpıp kucaına düştü tekrar ne biçm iş anlamadım. ama bi şey varki kesinlikle güven vermio. oscarbiziaffet |
milli takıma gitse de pletikosa'nın yedeği olacak.. cordoba'daki sağlam reflekslere ve topu oyuna başarıyla sokabilme gücüne sahip diil fakat umarız daha iyi olur..yoksa bi aralar yaşadığımız yine kaleci sıkıntısına düşeceğiz.. |
Cordoba gibi ollmasını beklemek lazım.Cordoba çok ayrı bir dünyaydı.Runje şu an için güven vermiyor ama o kadar en iyi kaleci seçilmiş ve tigana ona kefilim diyor,bunca insanın bir bildiği avrdır heralde.Dün baya sövdüm onu ama inşallah uyum sorununu atlatır... |
inşallah milli takıma çağrılmakla özgüveni yerine gelir yoksa biz bu sene bu adamdan çok çekeriz |
milli takima cagrilmasi iyi oldu, insallah özguveni yerine gelir ve kendini toparlar. |
milli takımda kendine gelmesi tek temennim, yoksa böle giderse yakacak bizi bir gün:) |
Cordoba'yi beyenmiyen, istemeyen siz degilmiydiniz?? eee simdi de mumla ariyorsunuz tabii ki ama Runje de gercekten fena degil, biraz alissin birkac hafta sonra konusursunuz Runje'yi... |
Türkiye`de Saat: 15:57 . |