![]() |
runje bazen çok basit hatalar yapsa da ii bir kaleci..biraz daha sabır göstermeliyiz runjeye.. |
iyi bir kaleci olduğundan şüphemiz yok,boşu boşuna adamı yılın kalecisi seçmezler,ama bizim kalemizde şu an güven verip vermediği tartışılır,bu arada dün sakaryanın kalecisine hayran kaldım,adam cordobadan ve mondragondan kapmış eldiveni kolombiya milli takımında hem de daha genç |
runje sakat ya her an hata yapacak diye bekliyorum. her şutta korkuorum ya yok böyle birşey |
yan toplarda bana da güvensizlik veriyordu hem de oldukça fazla ama sanki Konya maçında yan toplarda iyi gibiydi derken freekickden o golü yedi neyse onu şanssızlık olarak değerlendirelim. Artı noktaları defansla diyaloğu oldukça fazla ve uzaktan şutlarla karşı karşıyalarda refleksleri iyi yan toplarını geliştirmesi ve saçma sapan çıkışlara çalımlara son vermesi lazım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
dostcakalin.. |
dün eziklerin macindaki sakaryali kaleciyi gözüm baya tuttu keske yönetim onu alsaydi birde bobonun yerine o arjantinli forveti alsalardi kesin uefa yi alirdik |
valla açıkçası çok kötü bi kaleci :( hem fizik olarak hemde refleks olarak kötü runje bizi taşımaz uefa kupasında inşallah düzelir.zaten Runje ve Bakiden başkada kötü oyuncu göremiyorum ben |
ben düzelceğine inanıyorum arkadaslar kariyerine bakarsak anlarız kötü bir kaleci olmadığını |
vallah ben kendi düsüncemi söyliyom adam kurtarcana bagriyor sif hic bir ise yaramiyor hep hatali gol yiyor anlamiyom niye milli takima cagriliyor:confused: |
Türkiye`de Saat: 15:57 . |