![]() |
rüştüden fedakarlık İkinci yarının neredeyse tamamını sekerek oynayan Rüştü 86. dakikada müthiş bir topu çıkardı. Dizinden sakatlığı bulunan tecrübeli kaleci, Mustafa Denizli'nin 'Çıkmak ister misin' sorusuna 'hayır' cevabı verdi. Rüştü 86. dakikada kornerden topu doğrudan kaleye gönderen Arda'nın vuruşunu son anda çıkardı, alkış aldı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Helal olsun rüştü dün net 2 3 gol pozisyonu cıkardın |
teşekkürler Rüştü fenerden geldin diye sana hakaret eden düşman olanlar utansın . :) |
Valla hiç utanmıyorum biliyor musun güzel oynasa hiç şüphesiz derdim Rüştü seni sevmiyordum yüzümü kara çıkarttın diye ama maalesef diyemiyorum keşke diyebilsemm... |
Alıntı:
Çağlacım canım kardeşim insaf et daha ne yapsın Rüştü . |
bu takim ileriye gitmesi icin sadece rüstü degil herkez fedakarlik yapmasi gerekiyor rüstü büyüklügünü gösterip yapmis digerlerindende bekleriz ki bundan süphemde yok |
dün rüştü kalesinde iyiydi ama topu oyuna sokma denen bişey yok denizlimi söylemiş bilmiyorum ama sürekli degaj yapıp topu ya taca ya rakibe attı topu indirecek adam mı varda sürekli ileri dikiyoruz anlamıyorum.sivok var diyoruz geriden oyunkurucak adam aldık diye seviniyoruz ama hala topu ileri vuruyoruz |
rüştüye laf yok dün cok guzel bır maç çıkardı baros gibi kendını dünyaya kanıtlamıs bır golcu ile 2 defa karsı karsıya kaldı ve acısını kapttı söyleyecek bır sey yok tebrkler rustu |
Rüştü Tek Kelimeyle Mükemmel'di. |
Büyük Adamsın,Büyük Prosfesyonelsin Vesselam.. |
Türkiye`de Saat: 17:02 . |