![]() |
Siz hiç Beşiktaşlı oldunuz mu? Siz hiç Beşiktaşlı oldunuz mu? http://www.karakartal.com/img/3/2009/taraftar23546.jpg “Siyah” kelimesini duyduğunuz her an içinizden “Beyaz” diye haykırdınız mı? “Beyaz” kelimesini duyduğunuz her an içinizden “Siyah” diye haykırdınız mı? Senelerce arka arkaya takımınız başarısızken bile, her seferinde tribündeki yerinizi alıp, takımınıza sonuna kadar destek verdiniz mi? Yeri geldi annenizi, yeri geldi sevgilinizi ekip, sevdalısı olduğunuz takımınızın maçına gittiniz mi hiç? “Biz seni sevinmek için sevmedik” derken bunu anlamayanlara içten içe güldünüz mü? Yeni yapılan bir tezahüratı dinlerken oturup ağladığınız oldu mu hiç? Takımınızın armasına bakıp, içindeki Türk bayrağını gördüğünüzde gururlandınız mı hiç? Futbolun sadece futbol olmadığını anlayıp, toplumsal sorunları çözmek için bir eylemde bulundunuz mu? Kendi takımınızın lehine bile olsa, bariz bir hakem hatasında “Eyyamcı Hakem” diye bağırabildiniz mi? Gittiğiniz deplasmanlarda bazen bir avuç bile kalsanız, rakip seyircinin oturup sizi seyrettiğini gördünüz mü hiç? Çubuklu formalarının içinde sizinkinin farklı bir yerinin olduğunu düşündünüz mü hiç? Belki de takımının en önemli maçlarından birinde gol olduğu anda, Beşiktaş diye bağırmadan önce “şehitler ölmez vatan bölünmez” diye haykırdınız mı hiç? Herkesin kendi kendine imparatorluk ya da cumhuriyet ilan ederken, siz tüm tribünleri kırmızı beyaza boyayıp üzerine “Burası Türkiye Cumhuriyeti” yazabildiniz mi? Tribün şovu yapıyoruz diye geçinip, elinize verilen boyalı kartonları kaldırıp indirirken, gerçekten görsel şovu yapan tribünün içinde bulundunuz mu hiç? Cebinizdeki son para ile maç biletini alıp, gün boyunca aç kaldığınız oldu mu hiç? Kardeşinizi, yeğeninizi ya da mahallenizdeki çocukları kendi takımınızı tutsun diye forma ya da top ile kandırmayıp, ona tuttuğunuz takımın anlamını anlatıp, onun kendi bilinci ile sizin tuttuğunuz takımı seçmesinin gurur ve mutluluğunu yaşadınız mı hiç? En kötü günlerde bile omuz omuzayız diye bağırıp, hiç tanımadığınız adamlar ile kenetlenip takımınızı desteklediniz mi hiç? Başarının ya da büyüklüğü ####l kupaların sayısında olmadığının bilincine varıp, “Şerefiniz ile oynayın, hakkınız ile kazanın” diyebildiniz mi? Eğer bu soruları evet diyebiliyorsanız, ne mutlu size. Bunlar da ne saçma şeyler diye düşünüp, neden bahsettiğimizi bile anlamıyorsunuz renkli takımlardan birini tutuyorsunuz demektir. O zaman yaslanın arkanıza ve seyredin bakalım nasıl şampiyon olunurmuş, şampiyonluk nasıl kutlanırmış… Çok az kaldı… Siyah Beyaz Aydınlık Günlerde Görüşmek Üzere... Alayına Beşiktaş ulAannNN |
Harika sözün bittiği yer . |
MükemmeeeeeeeeeeeeeeL...! sağoL cnmmmm |
evet beşiktaşlı olmak bu olsa gerek nedendir bilinmez ama fenerlisi cimbomlusu eminimki kartal sembolüne bile aşıktır keşke bizim sembolümüz kartal olsaydı diye üzülüyorlardır beşiktaşlı olmak üzüntüyü kederi sevinci omuz omuza beraberce yaşamak demek hayatın anlamı demek .. eline sağlık metin muhteşem bi yazı tebrik ederim |
süper yaaa teşekkürler Metin |
çok güzel yazı |
Alayına ISYAN , Ölümüne BEŞİKTAŞ ~ BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ ! BEŞİKTAŞLI DOĞULUR ! |
Beğendiğinize sevindim arkadaşlar. Alıntıdır. Yalnız :) Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkürler |
süper hepsi çok güzel tüm renkli takım tutan arkadaşlarıma göndericem ... bu yazıdan bişey anlarlarmı işte onu bilemem :D |
SİYAHHHH |
Alıntı:
10 numara yorum kardeşim.:beer: |
Alıntı:
harika bir yazı teşekkürler.. |
HAYAT BEŞİKTAŞTAN İBARETTİR BENİM İÇİN tek kelimeyle harika bir yazı BEŞİKTAŞLIYSAN ÖVÜN DEĞİLSEN SUSTA ADAM SANSINLAR |
Güzel yazı teşekkürler... |
teşekkürler MEtin |
muhteşem gerçekten süper bir yazı bütün fbli arkadaşlarıma yollayayım:Dteşekkürler metin |
Cumartesi günü.:)Büyük gün yaw. |
Çok güzel bir yazı teşekkürler |
emegine saglik mukemmel bir yazi dizesi olmus |
herkes besıktaslı olmasın zaten o ayrıcalıgı bız yasayalım !!! tskler metın cok guzel bır yazı |
Övünmekte cok haklıyız Sapına Kadar BEŞİKTAŞ ' lıyız. |
Ovunmek gibi olmasin biz KARA KARTALLIYIZ !!! |
süper yazı çok teşekürler metin ;) |
Güzel yorumlarınız icin TEŞEKKÜRLER... |
Süper,diyecek bir şey bulamıyorum Metin,neler hissettiğimi ancak sizler anlarsınız.Teşekkürler... |
yıLmaz erd0ganın bır lafı vardı hani sorarLar ya hangı takımLısın dıye adama ...0 da derki fb'Lym ama pek ıLgılenmıyorum.yada gs'yLm ama pek bakmıyorum maçlara...Bunu diyen Beşiktaş'Lıyı siz zor görursünuz dıy0rdu.. Bir adam BeşiktaşLı ise hayatı Beşiktaştır .Bakınız bizLer:) öyLe birşey... |
hiç bir takım ve taraftarları beşiktaş sevgisini anlayamaz. belki bu yazı onlara biraz da olsa anlatır bişeyleri. beşiktaşlılık ayrıcalıktır. beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur en sevdiğim laftır. bunun en güzel örneğini galatasary beşiktaş derbisinde kardeşimed yaşadım. henüz altı yaşında. beşiktaş gol atınca evde öyle bi bağırdık ki koşarak yanıma geldi ve 'abla beşiktaş yeniyo vr biz sene inşallah şampiyon olucaz' dedi ve bunun iin dua etti. sadece bunu da burda paylaşmak istedim :D:D:D |
bu arda çok güzel bir yazı paylaştığın içi teşekkürler :D:D |
Teşekkürler süper ;) |
Çok güzel yaa . Çok sağol .. |
ellerine sağlık çok güzel bir yazı |
çok güzel.. |
yani gercekten harikaa maçlara gidemesem bile kendimi sizinle orda hissettim (bu arada diğer takımlarda biiz tanıyolar fakat kabullenmiyolar çünkü KISKANIYOLAR ve biz anlayamzlarr) |
SÜPERRR HARİKAAA MUHTEŞEMMMM BEŞİKTAŞLILIK BU İŞTE HELAL OLSUN |
Yorumlarınız icin teşekkürler |
BEŞİKTAŞLI olmak ayrıcalıktır.BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR....... |
super..... besiktasli olunmaz dogulur... |
Süper yha tüylerim diken diken oLduu :) BeşiktaşLı Olunmaz BeşiktaşLı doğuLuR!! |
Türkiye`de Saat: 14:48 . |