![]() |
Kimse Sabri kadar cirkef olamaz.... |
bunların alayı çirkefffffff |
Ayhan-Sabri-Ü. Karan-Hasan Şaşın olduğu takıma Ronaldinhoyu koysan 6 ay sonra bunlar gibi olur, tükürükler tokatlar bileğe basmalar kendini atmalar gırla gider. gs bunları komple temizlemeden de bu döngü kırılamaz. habire yenileri yetişiyor. |
Yaw şöyle bi bakıyorum; en rezil, en karaktersiz, tabir yerndeyse en boş beleş adamlar GS'da yaw..Yok böyle bir olay..Bizim futbolcularmz düzgün, karakterli, asil oyuncular gerçekten...Çok şanslıyız bu bakımdan..Allah korusun bi Sabri, Barış, Emre Aşık, Baros, Ayhan, Hasan fln..:) Bu adamlar bizlik değil cidden..:) |
bende baris in ne dedigni dilinden okudum, serefsiz daha itiraz da ediyo, en nefret edim oyunculardan biri |
Sabriye açılan topicle bu birleştirilsin.Bunlara küfür etmeğe bile değmez.küfürlerimize yazık.Anlarsınız işte arasına karbon falan derlerya ondan.:) |
ya bunların hepsi böyle sadece baross onlardan farklı |
Hocalari kimki futbolculari ne olsun. Bülenti hatirlamiyomusunuz hakem her düdük caldiginda ellerini kaldirip deli gibi hakeme kosardi. Cinconun hakemle iliskiler uzmani. |
Adamların ruhunda var çirkeflik. |
O adamdan zaten uzun zmandır nefret ediyorum Böyleleri büyük kulüpleri formasını haketmiyor Mesela Arda daha ılımlı,bir kaç istisansı var ama daha sıcak geliyor bana Onu örnek alsın biraz |
Türkiye`de Saat: 07:42 . |