![]() |
Sinan Engin transferlerine sahip çıktı MANİSASPOR menajeri Sinan Engin geçen sezon Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile birlikte Beşiktaş'a transfer ettirdiği Seric,Sivok, Zapatocny, Gordon Schindelfeld'e talip olduklarını açıkladı. Sinan Engin "Beşiktaş benim getirdiğim oyuncularla şampiyonluğa koştu. Bu oyuncuları Manisaspor'a alarak şampiyonluk yolunda yürümek istiyoruz." dedi |
al tepe tepe kullan sivok hariç hepsi kötü bir durumda şu anda istediğini alabilirsinn.. |
Sivok hariç hepsini al Sinan Abi..:D Kurtaracak bizi Sinan Abi bee..:D |
Beşiktaş bu adamlarla mı şampiyonluğa koştu bırak allahını seversen Sinan |
al lan hepsini sivok da dahil bize getirdiğin fiyattan al var mı okadar cesaret lafa gelince sizden delikanlısı yok. sivokla zapoya 9 milyon verecek para varmı yada gordona 2 milyon vericek zeka |
Kop git Sinan. Bu takım yıllardır senin yüzünden bu haldeydi gittin ŞAMPİYON oluyoruz. Sen yokken 2 transfer bizi lider yaptı. Sivok ' un katkısı büyük Zapo da bir şeyler yaptı ama diğerleri zarardan başka işe yaramadı... |
Alıntı:
aynen :D bana da öyle geldi :D... |
aynen herkeze katılıyorum sivok dışında herkezi alabilirsin... de... :) babanın malı değil bunlar getir parayı verelim bakalım nereye doğru koşucak ozamn manisa... gordon için para istemioruz al senin olsun :D:D |
Sivok hariç hepsi senin olsun |
Alıntı:
ödediğimiz paraya hangisini isterse alsın... |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |