![]() |
Tuncay'a Kartal pençesi Turkcell Süper Lig'de şampiyon olmasına sadece bir adım kalan Beşiktaş, Türkiye'de büyük yankı uyandıracak bir transfer için kolları sıvadı. Siyah-beyazlı ekip, İngiltere Premier Lig'den düşen Middlesbrough'nun Türk yıldızı Tuncay Şanlı'yı gözüne kestirdi. Beşiktaş yönetimi, eski F.Bahçeli futbolcuyu, paranın yanı sıra "Bize gelirsen, doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde oynarsın" diyerek ikna etmeye çalışacak. *** Tuncay'ı al başkan Demirören'in, genç yıldızı "Devler Ligi seni bekliyor" diye ikna edeceği belirtildi. Bu kez kaçmasın Bitime bir hafta kala ligin zirvesine yerleşen ve Denizlispor maçını kazanması durumunda şampiyonluğu kucaklayacak olan Beşiktaş'ta, yeni sezon transfer harekâtı başladı. Siyah-beyazlı camiada etkili bazı divan ve kongre üyelerinin başkan Yıldırım Demirören'e "Tuncay Şanlı, Sakarya'dan gelmiş ve kapımızdan dönmüştü. Middlesbrough http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dküme düştü, bu kez onu renklerimize bağlayalım" baskısını yaptığı öğrenildi. Sıcak bakıyorlar Başkan Yıldırım Demirören'in de genç futbolcunun transferine sıcak baktığı ifade edildi. Demirören'in, F.Bahçe'ye uzun süre hizmet eden Tuncay Şanlı'yı, "Middlesbrough'da kalmayacağını biliyoruz. Seni Beşiktaş'ta görmeyi isteriz. Siyah-beyazlı forma altında, Şampiyonlar Ligi'nde kendini gösterirsen ileride yine Premier Lig'de forma giyme şansın yüksek olur" diyerek ikna etmeye çalışacağı ifade edildi. 67 maçta 15 gol attı 2007'de Middlesbrough'ya transfer olan Tuncay, iki sezon boyunca 67 karşılaşmada toplam 15 gol kaydetti. 27 yaşındaki milli futbolcu, iki yıl boyunca Boro taraftarlarının en sevdiği futbolculardan biri oldu. Mayıs 2009'da Boro'da yılın futbolcusu seçildi... Fatih DOĞAN |
yok kardesim tuncay muncay bu takima giremez |
içime sindiremem bir baba hindi tuncay ı . |
açıkçası tuncayı çok seviyorum ama gelmesiniistemiyorum bizim takıma bundan sonra ezikler girmesin |
tuncay savascı bir futbolcu ama bize gelmesin |
kral topçu çok iş yapar ama hem o gelmez hem de biz alamayız. hadi geldi diyelim biz istemeyiz bu tepki diğerlerine benzemez. işte demirören bu hiçbir prensibi etiği duruşu yok. bu haber yalan bile olsa bugüne kadar yaptıkları bu haberi inandırıcı kılıyor. |
hayır kardeşim gelmesin.geçen sen bjk hakkında söylediklerini unutmadık.gitsin ezik takımına geri dösün. |
is-te-mi-yor-uz!!!! |
ne alaka yaa iyi adam ama istemiyoruzz |
bence alamayız.alsak süper transfer olur. |
Resmen febenin ikon oyuncusu. Adımını atmaması lazım. |
Gelmez Gibime Geliyor. |
İngiltere'de oynamaya devam edecektir. |
iyi oyuncu olabilir hatta bizim 4 3 3ün tam sol forvet adamıda olabilir ama beşiktaşa küfreden oyuncuları nasıl sindiriyorsunuz anlamak mümkün değil.Ezikleşmeyelim |
Yok artık daha neler.Ayrıca süper oyuncu falan da değil abartmayalım ! |
blackburnde %51 |
İyi Futbolcu. Ama cok zor . Avrupada bu yok bir futbolcu aynı ligde bir cok büyük klupte oynuyor ama TÜrkiye de kabul edilmiyor. |
Alıntı:
|
Istemiyoruz diye kandirmayin kendinizi :D Herkes adi gibi eminki Tuncay Besiktasa gelmez.. Adam avrupada isim yapti. Ingilterede Everton veya Aston Villa gibi bir takima transfer olur.. Turkiyeye gelip ne yapacak.. |
Fener den önce bize gelmişti. Almadık hata ettik. Adam kendini İngiltere'de gösterdi. Sanırım orada kalmak ilk tercihi olur. Ayrıca; Bizde de işe yarayabilir. Şampiyonlar liginde boy göstermesi onun da işine gelebilir. Yine de ilk tercihi İngiltere'den bir takım olur diye düşünürüm. |
ama şuda var tümer e yapılan muameleden sonra :D çok zor bu olayın gerçekleşmesi.. yani ben kendimi koyuyorum çok para için fenere gidermiydim diye. insanın karın tokluguna oynardım yine Beşiktaşta kalırdım diyesi geliyor |
sağda ekrem solda tuncay iki savascı mucadeleci iii oyuncular kulağa çok hoş geliyor olursa neden geldi demem olmazsa neden alınmadı demem |
adam zaten gelmez artık türkiyeye bazıları istemiyorda.bu adam çıkıp sahada topunu oynarmı oynar ne kadar savaşçı olduğunu bilmiyormusunuz ee bu adam siyah beyaz forma altında elinden geleni yapacaksa bundan daha iyi Beşiktaşlılık göremiyorum ben açıkcası. |
ezik tuncayın bir baba hindisini unutmadık kulübün kapısnın önünden bile geçmesin mümkünse.. |
istemiyoruz ama zaten o da gelmez Beşiktaş a adam fanatik ezikbahçeli |
hani bir laf vardir bilirmisiniz hepinize bu lafi hatirlatmak istiyorum izninizle buldunuzda bunuyonuz bence siz tuncayi alacaz ama istemeyeceksiniz oylemi herkez en basta oyle diyor ama sonra ya alindi bi kere mecburen destek olacaz falan ayaklarina yatiyor tuncay iyi futbolcu besiktasin aradigi adam gelirse mukemmel olur gelmesinide cani gonulden isterim bugun sorsalar topuzmu tuncaymi 50 kere tuncay |
Bu takımda kartal gibi asil ruhu olan oyuncu istiyorum ben. Ezik ruhlu adam istemiyorum. |
Beşiktaş Tuncay'ı bitirecek Teknik direktör Mustafa Denizli, küme düşen Middlesbrough'dan ayrılacak olan Tuncay Şanlı için yönetime "Maliyeti çok yüksek değilse transferi hemen bitirelim" dedi. Beşiktaş, Tuncay'ı paranın yanı sıra "Şampiyonlar Ligi'nde direkt oynayacağın takıma gel" diyerek ikna etmeyi planlıyor. *** Şanlı Kartal! Tottenham'ın da peşinde olduğu Tuncay Şanlı için Mustafa Denizli, "Maliyeti uygunsa hemen bitirin" dedi. Görüşme haftaya Beşiktaş'ta Tuncay Şanlı operasyonu... FOTOMAÇ'ın dün manşetten duyurduğu haberin ardından harekete geçen siyah-beyazlılarda, başkan Demirören'den sonra teknik patron Denizli de onay verdi. Camianın önde gelen isimlerinin baskısı üzerine Tuncay ile temasa geçen Beşiktaş, yıldız futbolcuyu ikna turlarına haftaya başlıyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D İmza attırılacak İngiliz ekibi Middlesbrough'nun küme düşmesinin ardından satış listesine konulan Tuncay için kesenin ağzını açacak olan siyah-beyazlılar, genç futbolcuyu, "Şampiyonlar Ligi" kozuyla ikna etmeye çalışıyor. Önümüzdeki hafta başında genç yıldız ile bir araya gelecek olan Beşiktaş, anlaşma durumunda, Tuncay'a hemen imza attıracak. |
Bu adam gelirse isyan çıkar o kadar diyim:mad: |
oynadığı takım önemli değil Cok yetenekli bir futbolcu Besiktasımıza cok katkı sağlar ama geçmişte yaptıklarınıda unutmak mümkün değil o yuzden baska transferlere yönelsek iyi olur gibime geliyor |
fenerde oynamış olması sorun değil o zaman yaptığı hareketleri sorun gelmesini istemem. |
tottenham istiyosa ne kadar verirsek verelim bize geliceni sanmıorum tugay ona çok nasihat vermiştir.. |
hindi baba tuncay gelmesin |
sakın gelmesin bu adam |
Tuncay bize gelmez.Mümkün değil. |
tuncayda gelmez gelsede biz alamayız alsakta taraftarla arasında daima uçurum olur. zaten türkiyeye gelicek olsa fb ye gelir bize niye gelsin.bu sene değilde seneye cl de oynar |
Yaa..kardeşim bırakın bu lafları..yok ezikmiş de yok FB liymiş de..ne olmuş FB de oynadıysa..Tuncay oynadığı her takımı ,sırtlanıp taşıyacak iyi bir profosyonel..ne etiğinden ne duruşundan bahsediyorsunuz..Ankara maçında rakibin ayağını kırmaya çalışan Sivok bu takımda oynuyor ve sindirebiliyorsanız..Tuncay haydi haydi oynar..Geldiğinde Rüştüyü ıslıklayanlar şimdi "büyüksün baba" muhabbeti yapıyorlar...Bu 3. dünya ülkeleri tavrını bırakalım..inşallah alırlar da sahada yatan adamları ateşleyen bir futbolcumuz olur.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gelirse hayır demem.Gelmezsede tuh demem.Ama gelmez |
Türkiye`de Saat: 04:10 . |