![]() |
Alıntı:
Vallahi hatırlamıyorum sergen parmak hareketini felan ama yapmışsa ayıp etmiş . tekke ve gökdeniz o olayla ilgili cezalarını çektiler ömür boyu bedel ödetmek hoş değil şahsen gökdeniz i tercih ederim tuncay yerine ha şu da var gelse uyum sağlayabilirmi bilemiyorum . |
Alıntı:
|
Konular birleştirildi. |
Alıntı:
|
ya ne tuncayı ya...!!! fb li adam istemiyoruz bu takımda!!!!.... |
futbolu tartışılmaz ama bize yaptıklarını unutmak mümkün değil |
Gelmesine tamamen karşıyım , aşırı derecede fenerli bir futbolcu asla bu takım için canını dişine takarak mücadele etmez.E niye Middles da mücadele ediyor o zaman diyenler olabilir ama orası İngiltere Ligi savaşmayını dövüyorlar !Nobre konusu tamamen ayrı , adam Brezilya 'dan gelmiş ne fb yi tutar ne Beşiktaş ' ı ama giydiği formanın hakkını verir.Keza Rüştü , kaleciliğe ilk başladığında Beşiktaş ' a gelmiş ama Antalyaspor 'a geri yollamışlar ordan fener ' e yani onunda fenerli olduğu ne malum ? |
Alıntı:
Katılıyorum Abi.Fakat Sivok çok sert bir faul yaptı ama o kadar da "ayağını kırmaya"çalıştığını sanmyıorum. |
Aman kalsın. |
tuncaya mi kaldik...sacma haber..zaten tottenham veya blackburnle anlasacak gibi....alacaksak yaslanmadan nihati alalim... mesela nuri sahin i alalim...caner erkin i alalim, avrupada oynayan türk futbolculara yöneleceksek.....ya tuncay gelecegine özer gelsin...mehmet topuz gelsin...ardimizdan "fenerin tüm döküklerini topladilar...veya ikinci fener oldular" dedirtmeyelim..yeterince dedirttik zaten...eldeki fenerden gelenler yeter... |
Türkiye`de Saat: 11:50 . |