![]() |
Alıntı:
son yazdığın cümlede sonuna kadar haklısın arkadaşım... ancak bu düşünceyle başarılı oluruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yahu simdi yeni bir tartisma ortami gibi olacak ama sen ne futbolu nede futbolculari tanimadan bilmeden yorum yapiyorsun gokhan inler nere cisse nere gokhan inler ne oynuyor cisse ne oynuyor hucum yonu olarak dedigini yapabilir gokhan inlerde birde defansina bakalim istersen zaten adamlar birbirinden farkli iki oyuncu sen kimle kimi kiyasliyorsun kardesim yaw her takimda bunlardan iki tane var artik birisi defans birisi ofans yapar hocasinin izin verdigi olculerde siz elmayla armutu yan yana koyup bunlarin ikiside elma demeye calisiyorsunuz |
Alıntı:
|
Alıntı:
yahu onurum tabiki cisse 2 numara degil ama aklima gelen adamlarida bizim bu yonetim hayatta becerip alamaz bende gerard lampard carrick demiyorum ama poulsen diyorum keita diyorum simpliccio diyorum bunlari alabilirlermi bana |
Alıntı:
|
gokhan inler 8 numara oynuyor ve ayrica neden siritiyon |
gökhan inlere ofansif dien insanla ben bu konuyu tartışmam bile.. adamın kariyerini ve gerçek mevkisini araştır.. ondan sonra yorum yab.. hayırlı geceler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ekrem sivok ulfaluji riese holosko topuz ernst tello gusjonsen bobo bu cl icin ekrem toraman ulfaluji riese topuz ernst tello holosko nobre gudjonsen holosko bobo form durumlarina gore oynarlar buda turkiye ligi icin nasil kadrolar ama :) |
Ernst'ten iyi olmak zorunda zaten abi, tamam Ernst'i çok beğeniyorum, adamım benim ama ofansif yönü o kadar da iyi değil sonuçta, bu yüzdende Maniche gibi biri dedim zaten...Senin dediğin adamları, Keita'yı, Poulsen'i falan almak için en azından bi 8 milyon €'yu falan gözden çıkarmak lazım zaten, bu belki bizim için hayal olabilir, hiç göremedik bu kadar paralar verdiğimizi, ama umarım bu sene veririz diyorum bende, verdiğimize değecek en azından...Yaptığın kadrolar süper, M.Topuz-Tello-Ernst üçlüsünü oluşturabilsek ortasahada, yabancıya bile gerek kalmaz aslında, sol bek bide ilerinin soluna bi adam aldık mı tamamdır zaten...Ulfaluji'yi geçim ben, sola Risse, Jensen, Kadlec, Maxwell veya da en kötü ihtimalle Atouba'yı alalım, ileri sola da Saviola gibi bi pireyi alalım 4-3-3'ü bomba gibi uygularız valla..:).. |
Alıntı:
|
Carlos daha geçen hafta attı golünü, 1 senedir bekliyor medya haa atacak haa atacak diye, Risse bi gelse var yaa, söndürür valla onu, görürler o zaman uzaktan golleri...Dediğin gibi kaç maç alır o adam, valla o içlerinden biri olsun da hangisi olursa olsun abi, yeterki sağlam bi bek alalım artık... |
Alıntı:
Abi ne Maxwell ne Riise Besiktasa gelmez, bosa cene yorma.. |
Risse nerden demişiz yaa öle..:).. |
:)) |
Türkiye`de Saat: 22:24 . |