![]() |
Cisse hem sevinçli, hem buruk! Cisse hem sevinçli, hem buruk! Paris Saint Germain’den transfer olduktan sonra Beşiktaş’ın orta sahadaki yükünü çekmeye çalışan, zaman zaman başarılı olan, zaman zaman da eleştirilen Cisse, hem sevinçli, hem de buruk. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin gelişiyle kabuk değiştiren ve 19 yıl aradan sonra çifte kupaya doğru son 90 dakikaya giden siyah beyazlı takımın Fransız yıldızı, hiçbir yöneticinin kendisiyle transfer konusunu konuşmaması üzerine sezon sonunda ayrılmayı kafasına koydu. "Yöneticiler benim kalacağımı belirtti ama teknik direktörümüz bir şey söylemedi" diyerek sözlerine başlayan tecrübeli futbolcu şeyle konuştu: "Beşiktaş’ta çok iyi günlerim geçti. Arkadaşlarımla hiçbir problem yaşamadım. Geldiğim günden bu yana takım için her türlü fedakarlığı yaptım. Özellikle bu yıl arkadaşlarımla başarılı bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Denizlispor deplasmanı benim son veda maçım olacak. Bu nedenle teknik ve fizik yönden tüm gücümü sergileyip, lig şampiyonluğu kupasını arkadaşlarım ve taraftarlarımızla birlikte kaldıracağız. F.Bahçe’nin daha önce yaşadığı olaylar bizlere hep örnek olarak gösterildi. Biz de böyle kötü bir son vermemek için bu maça diğer karşılaşmalara oranla daha iyi konsantre olduk. Ayağımıza kadar gelen bu fırsatı bırakmayı düşünmüyoruz." Transferi konusunda yönetimin sessizliği konusunda sıkıntı yaşadığını sözlerine ekleyen yıldız futbolcu, şunları söyledi: "Sayın Mario Berk ve Ertunç Soğancıoğlu ile sürekli konuşuyorum. Onlarla konuşmam performansıma da yansıdı. Ancak sözleşmem konusunda net bir şey konuşmadık. Ernst faktörü önemli Yönetim ile hiçbir sorunum yok. Kalıp kalmamam teknik direktörümüz Mustafa Denizli’ye bağlı. Görüntü benim ayrılmamdan yana. Profesyonel bir futbolcu olarak Türkiye Kupası’ndan sonra Türkiye Ligi Şampiyonluğu Kupası’nı da alarak Türkiye defterini kapatacağım." Alman oyuncu Ernst’in gelmesiyle birlikte formunda gözle görülür bir yükseliş olduğunu kabul eden Cisse, "Ernst ile iyi anlaşıyoruz. Daha önce yalnız kaldığım ve zor anlar yaşadığım pozisyonlarda şimdi Ernst olduğu için daha iyi oynuyor ve takıma daha faydalı bir oyun sergiliyorum" diye konuştu. 29.05.2009 Kaynak : Hürriyet |
bu adam gidipte yerine daha kötü bi futbolcu gelirse çok üzülürüm inş takımda kalır |
emeklerin için saol ama bize daha iyisi lazım |
denizli ses çkarmıyorsa bir bildiği vardır ya daha bilgi vermek istememiştir kalmasını yinede istiyordur ya sistem değişikliğine gidicektir yada daha iyi bir önlibero almayı planlıyordur hayırlısı olsun cisse emeklerin için çok teşekkr ederiz hala seni çok seviyoruzz |
Mustafa Denizli Kolay Kolay Adam Göndermez Gibime Geliyor. |
gülegüle cisse git bidaha geri gelmeeee |
bence gönderilmeyecek.. |
Cisse giderse daha iyisini alaamayız.Kalmalı..!Daha iyiside zaten Gerrardlar Essienler onlarıda Türkiye ye getirmek imkansız. |
Verdiği hizmetler için teşekkür edilip gönderilmeli bence, Denizli de bunu yapacaktır zaten... |
bence cisse gidecek gitmezsede bunda ernst in büyük payı olur kalsın diyenleri anlayamıyoroum 90 dakika boyunca bize saç baş yolduran bu futbolcuydu arkadaşlar hala ii değil sadece lig sonun ageldik ve gönderileceğini anladı ondan bu telaş neden lig ortalarında böyle değildi |
Alıntı:
|
bunun onunla bi alakası yok bence mehmet futbolcu görevini yaptığı zaman yalnızlık filan bahane kimse ona yalnız kalıyor demedi sdece görevini yerine getiremedi öyle nedenlerin arkasına sığınmasına grek yok |
kalsın |
Güle güle Cisse |
Cisse kesinlikle kalmalı!! |
kesinlikle gitmeli bize sampiyonlar liginde iyi adam lazim. ernsttin yanina saglam bi adam alindimi orta saha daha iyi olur bence |
Alıntı:
|
o değilde kim gitmiş kim gelcekmiş kafam çok rahat orda denizli varya o halleder bilader :) |
8-0'lık yenilgiden ders çıkarmamışsalar ben bişi demiyorum.. kalsın dio herkes... cisse gibi ortasahayla nası bi başarı bekliosunus şampiyonlar liginden anlamıyorum. |
o zaman Toraman'ı da gönder Hakan'ı da gönder Üzülmez'i de gönder Bobô'yu da hatta liverpool maçındaki bütün takımı yolla;) |
üzülmez, cisse, zan, nobre, delgado... olduğu sürece emin ol bisim hiç1başarmıs olamıcak avrupada.. biras mantıklı düşünmek gerekio.. üzülmez bi kanat oyuncusu olmasına rağmen kaç tane asisti var ve kaç tane isabetli ortası var ? delgado denilen futbolcu, hangi 1 avrupa klübünde ikili mücadeleye girmeyen ve maç seçipte oynayan ve yılda 2.1 milyon almasına rağmen oynadığı yıllar boyunca icraatı olmayan bi adam var söylermisin ? ve bizim bu futbolcularla avrupada ne gibi başarmıs varda kalmasıu taraftarısın ? |
MANTIKLI bir açıklamasını yapsana çağla ;) |
Cisse ve Üzülmez bence gayet güzel oynuyor Cisse olmasa ortası bomboş gibi oluyor her maçta hoca istemesede Cisse'yi oynatıyor ayrıca Üzülme'e gelirsek de o yaşına rağmen nice genç futbolculara taş çıkartır;) |
ama sorumun cevabını vermedinki sen ;) |
bu saydığın futbolcular yıllardır bisde... ne gibi bi başarısı var bu futbolcuların avrupada ?? hı ;) |
Ya ama sen sadece liverpool maçına göre endeksliyorsun diğer maçlarda kötü değillerdi bence o maçta zaten bütün takım vasattı |
sadece övdüğün futbolcuların avrupada ne gibi başarısı var die sordum ben sana... |
olabilir veya olmayabilir ben seviyorum ve güzel oynadıklarına inanıyorum en azından takımdaki en iyilerden.. |
:D:D anladım |
daha once yazdiklarimi yine yazayim cisse icin eger cisse gonderipde yerine ayni turden sadece defans yapsin ileriye cikmasin turunden bi adam alacaksak gerek yok gondermeye ama adam akilli paraya kiyipta kalite bi adam alacaksak gonderilmeli |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olası başarısıslıkta övünürsün artık.. nede olsa bende kariyerli futbolcu var die egonu tatmin edersin... |
savunma mekanızması :) yüklen bana bende söliim sana ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
KanKokusu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster sadece övdüğün futbolcuların avrupada ne gibi başarısı var die sordum ben sana... KanKokusu iyide bis guinti ile ernst'in kariyerini tartışmıorus dostum.. konuya hakim ol. ondan sonra yorumum hakkında yorum yab. Bence ilk sen konuya hakim ol arkada$ ;)Çeli$me kendinle. Eğer ki Yd tutup ballack,carrick,gerrard,lampard gibi adamlar getirecekse amenna.Ama cisseyi yollayıp kimi alıcas? Bu ikili iyidir bozmayın. |
Alıntı:
Zago, Giunti ve Ernst gibi kariyerli futbolcular geldi cok basarili oldu bu takimda.. Ama Ailton, Kleberson, Juan Fran ve Carew gibi kariyerli futbolcular gelip basarisiz oldu.. Yani iyi arastiracaksin uyum saglarmi, sadece ismine bakmiyacaksin. Kariyerli futbolcu uyum sagliyacaksi o gelsin tabiki!! |
cisse, fink den daha iydir. 2si de oynamasin, yeni bi adam gelsin |
sivok ve zapotocny transfer edildiğinde demirörenin çok isteyipte alamadığı udinese futbolcusu olan gökhan inler.. + türk olması +italyada oynaması.. +burda söleyeöicem ama cisseyi .. atar yani :) çelişmiorum dostum ;) |
Türkiye`de Saat: 16:58 . |