![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olası başarısıslıkta övünürsün artık.. nede olsa bende kariyerli futbolcu var die egonu tatmin edersin... |
savunma mekanızması :) yüklen bana bende söliim sana ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
KanKokusu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster sadece övdüğün futbolcuların avrupada ne gibi başarısı var die sordum ben sana... KanKokusu iyide bis guinti ile ernst'in kariyerini tartışmıorus dostum.. konuya hakim ol. ondan sonra yorumum hakkında yorum yab. Bence ilk sen konuya hakim ol arkada$ ;)Çeli$me kendinle. Eğer ki Yd tutup ballack,carrick,gerrard,lampard gibi adamlar getirecekse amenna.Ama cisseyi yollayıp kimi alıcas? Bu ikili iyidir bozmayın. |
Alıntı:
Zago, Giunti ve Ernst gibi kariyerli futbolcular geldi cok basarili oldu bu takimda.. Ama Ailton, Kleberson, Juan Fran ve Carew gibi kariyerli futbolcular gelip basarisiz oldu.. Yani iyi arastiracaksin uyum saglarmi, sadece ismine bakmiyacaksin. Kariyerli futbolcu uyum sagliyacaksi o gelsin tabiki!! |
cisse, fink den daha iydir. 2si de oynamasin, yeni bi adam gelsin |
sivok ve zapotocny transfer edildiğinde demirörenin çok isteyipte alamadığı udinese futbolcusu olan gökhan inler.. + türk olması +italyada oynaması.. +burda söleyeöicem ama cisseyi .. atar yani :) çelişmiorum dostum ;) |
Türkiye`de Saat: 13:36 . |