![]() |
şampiyonlar ligi ve 10 numara sampıyonlar liginde basarılı olmak ıcın kalıtelı yabancı oyuncular almak lazım delgadoyla olacak gıbı gozukmuyor yusuf o tempoyu kaldıramaz pekı bızım ıhtıyacımız olan oyuncu kım tek bız katılırsak 15 mılyon euro garantı para gelecek pablo aimar(benfica)(29 yaş) yada Juan Román Riquelme(boco juniors)(30 yaş) gibi oyuncuların bizim takımda olursa neler yaratacagını dusunemıyorum ronaldınhonun adı fenerle gecıyorsa bızde yıldız oyuncular gormek ıstıyoruz(istıyorum) |
arkadaşım çok yaşlılara bakmıyalım bence artık genç oyunculara bakalım |
MARK GONZALEZ. Gibi bi adam lazim bize. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla ben yaşlıları almaktan yana deilim fazla mesela yusufu çok severim ama en çok 12 yıl daha oynar şampiyonlar ligindede biraz bişeyler yapargenç alıp yusufun yanında yetiştirmeliyiz |
Alıntı:
|
10 numara tarzı oyuncu değilde Xavi-İniesta tarzı futbolcular lazım bize.Kalite olarak daha düşük tabiki ama tarz olarak bunlara benzemeli hem ofans hem defans oynayacak yorulmadan pres yapacak yerden pası iyi yapacak oyuncular lazım. |
Alıntı:
Şimdi yazdın ya hemen alınır zaten denizli hoca nın aklı yetmiyodu bunları bilmiyodu dimi ya varya alemsiniz kardeşim ya karışmayın hocanın işine ne olur siz taraftarlığınızı yapın stadda destekleyin resmi ürünleri alın yeter lütfen herkez işine karışsın . :) :D yani kızmayın bana ama hakkaten hoca ya bırakın işini biliyor o bekleyin gayet güzel transfer yapılacak . Ama fikrimi sorarsan riquelme ye hayır demem . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mark Dennis González Hoffman 10 Temmuz 1984 yılında Güney Afrika'nın Durban kentinde doğmuştur.Güney Afrika'lı olmasında rağmen Şili Millî Futbol Takımı'nı seçmiştir.Şu anda Real BetisGonzalez daha önce Liverpool F.C. takımında forma giymiştir. http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/4263972 http://img230.imageshack.us/img230/2510/salassl4.jpg Felaket bi Oyuncu , Gelse Mükemmel olur. Şuanda Real Betis 'de Oynuyor. |
hangi mevkiide bu adam ? |
iyi bi on numara şart ama mustafa hocanın kararı o isterse alır |
lucas biglia'yı isterim cissenin yerine |
pablo aimar çok ii olurdu.. |
Alıntı:
Liverpool'da Göbek 'te oynuyordu Ortasaha Oyun Kurucu Normal de Kanat ve Oyun Kurucu Pozisyonlarında |
Genç oyuncu fln hikaye... Aimar gelirse fiyasko olur.. Riquelme gibi tecrübeli, teknik, akıllı bir futbolcu süper olur bizim takıma.. |
arkadaslar bize ilk önce bir tane tipik forvet lazim, mesela ZIGIC. 2 metre adam, bu sezon 19 macta 13 gol atdi, sezon basi da bjk istiyodu alamadik, simdi bonservisi yok, bence o gelce tam süper olucak :D |
walla ben hocaya güveniyorum ve tek isteğimde kaliteli yıldızda olur yani böyle oyuncuların olması hepsi değil tabi ama yıldırım demirören 2 yıldız alcam dedi şampiyonluk dahilinde unutmadıkk gözüme girdi dahada girmek istiyorsa sözünü tutacak :) |
quaresma :D |
iii bi 10 numara olsunda yas önemli değil ona bakarsak yusuf ta yaslı ama neler yaptığı ortada |
Riquelme'yi alabiliyorsak süper olur zaten, kim hayır diyebilirki böyle bir topçuya...O olmazsa bırakalım 10 numarayı falan, 7 numara alalım bi tane... |
delgado gidecekse su 10 numara olayini kaldirirsak takimdan daha iyi olur bence klasik 4 4 2 oynamaliyiz bana gore juventistan poulsen barcelonadan keita palermodan simpliccio bu uc adamdan birini alabilirsek cok iyi olur bu ucluden 2 sini alirsak mukemmel olur bence |
riquelme ve aimar avrupaya cıkmış başaralı olamamış oyuncular bunlar yerine daha genç ve yetenekli bi 10 numra baksak daha iyi olur.. ayrıca transferde mustafa hocanın cok yalnış yapacağını ben sanmıyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kesinlikle Ricardo Quaresme gelebilir bu takima veya Gudjohnsende olabilir. |
kaliteli bir adamda degil kaliteli bir kac adam lazim bence |
bence ilk tercih saviola olmalıdır adma realde zaten forma bulamıyor sürekli yedek..Beşiktaşta neler yapar hayal bile edemiyorum. |
|
riquelme adı geçmiyor ama bizi uçururdu diye düşünüyorum açıkçası |
denizli işini bilir |
Wolsburglu:Dzeko`yu Alalim.. |
riquelme olmassa bence kaptanimiz delgadoyla devam edelim , bence sampiyonlar liginde cok basarili oynayacak... |
Quaresma inanılmaz olur arkadaşlar onu düşünemiyorum varya muheteşem bir adam o. |
Valla bence alacaksak oyunun her yönünü oynayabilecek oyuncular almalıyız.Hücumü daha ağır basabilir ama tipk 10 numaralar gibi sadece ayağına top geldiğinde oynamayacak. İyi oyuncu alacağımızı düşünüyorum.Çünkü,akıllanan bir Başkan ve Büyük Mustafa'ya sahibiz...:) |
birakin suanda transferi bizim hocamiz bilir kimi alacagini cikin eglenin siz tadini cikarin :) |
Türkiye`de Saat: 09:13 . |