![]() |
Sivasspor da alkışı hak etti Bu sezon Süper Lig'de müthiş mücadele yaşandığını vurgulayan genel sekreter Kenan Öner, en yakın rakipleri Sivasspor'un şampiyonluk yarışına renk kattığını söyledi. Öner, "Alkışı fazlasıyla hak ettiler. Henüz zirvenin nihai sahibi değiliz ama Denizlispor'u yenip, olmayı umuyoruz. Sezon boyunca herkes temiz bir mücadele ortaya koydu. Tüm takımları tebrik http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Detmek gerek" diye konuştu. |
Adam olsalardı, sadece toplarını oynayıp, o çenelerini kapasalardı bugün ayakta alkışlanırlardı, ama şimdi mümkün değil bu, gönüllerin şampiyonu falan da hikaye, bi Fb'liler bide kendileri istiyor şampiyon olmalarını, kendi kendilerini avutuyorlar bu tür söylemlerle işte... |
aradaki farkı görüyomusunuz arkadaşlar bizim yönetim nasıl konuşuyor birde sivas lı yönetimin ve hocalarının konuşmalarına bakın işte büyük takım böyle olunuyor |
Sivas'ın başında Bülent Uygun tarzı değil de Ergün Penbe tarzı teknik direktörlük yapıyor olsaydı şimdi tüm Türkiye ( çoğu Beşiktaşlı da dahil bence ) Sivas'ın arkasındaydı... Bülent Hocaya hayırlı entropiler diliyorum ben ... |
ligde olmasa da çirkeflikte birinci olan Sivasspor'u alkışlıyoruz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
büyügünü bilen büyügünden büyükdür ama siz bunu umursamadiniz siz bilirsiniz |
Alıntı:
|
beşiktaşlı durusuna örnek bir konusma |
Türkiye`de Saat: 09:43 . |