![]() |
Sen de böyle yap Sergen ! takımımız şampiyon olmuş hala bize sallamaktan vazgeçemediler ! bunların birini de sergen yaptı neden herkes bize karşı anlamıyorum galatasarayla fenerbahçe yokken rakipsizken son hafta şampiyon oluyosun aldığın maçlarda şans faktörü var. kadronun gs ve fb den daha kötü olduğu nasıl şampiyon olduğumuz gibi saçma sapan düşünceleri var ntv sporda ki biraz önce yayın sırasın da yaşananlar . |
gs ve fb biz iyiykenmi şampiyon oluyolardı hayır o zaman niye onlar kötü biz ii olunca milletin zoruna gidiyor anlamıyorum... iki kupada bizde bakın bakın kudurun;) |
Gese ve Febe yi iyi halindede görüyoruz. |
nooob değilmi :D değmez işleri güçleri ßizlere dalaşmak zorlarına gelioyaa hele ki çifte yapınca kupayı hepten zorlarıa gidiyo.. türk öğün çalış güven :D |
şampiyon muyuz ŞAMPİYONUZ..! sallayın gerisini...:) |
seneye de şampiyon oluruz inş bu başarının şans olduğunu düşünenlerin zihninde kalıcı yer ederiz |
afedersiniz sergen biraz morardi besiktas sampiyon olunca o yuzden sacmaliyordur besiktas sampiyon olursa yapmam bu yorumculugu birakirim dediydi ezildi simdi sozunun altinda simdi bu adami tutup ilerde besiktasin yardimci antrenorlugune getirirler |
Alıntı:
|
sergen yalçın kendi içinde bile başlı başına bir paradoks zaten..." ben 3 büyüklerin başkanı olsam alex, lincoln ve delgado'yu hemen gönderirim, artık böyle oyuncular kalmadı" diyen bie sergen yalçın'a sormazlar mı "sen nasıl bir oyuncuydun dostum diye", adamın bir kalemde gönderdikleri kendi stilindeki adamlar hep, zaten yorumculuk yaptığı programı 2 hafta üstüste izleyen ne demek istediğimi anlayacaktır, bir hafta ak dediğine diğer hafta rahatlıkla kara diyebilir, yorumculuk adına gereksiz birisi... |
Sergende bana objectif desinler diye Besiktasa salliyor. Yildirim Demiroren beni takimdan yolladi diye Besiktasa salliyor. Sergen hicbir zaman Nouma gibi, Toraman gibi gercek bir Besiktasli olmadi!! |
Türkiye`de Saat: 14:48 . |