![]() |
Vallahi 6 milyon euro artı %50 geyet iyi teklif . bobocular Allah aşkına duygusallığı bırakın BJK nin menfaatleri önde gelir . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hakkaten yerine kimi almayı planlıyolar acaba?Bana kalırsa kesinlikle satılmamalı! |
7milyona biter bu iş demedi demeyin.. |
bobonun şampiyonluk kutlamalarında bile ne kadar düşünceli olduğunu farkeden var mı o da gitmek istiyour iyi paraya gönderilsin onun için de yararlı olucak bizim için de |
Kati süretle satilmamasi lazim, onun kadar genc ve kaliteli oyuncuyu 15 milyondan asaga bulunmaz. Degerini bilmeyenler var aramizda. Nobreyi satin, Figer zaten YD`ni kaziklamaya calisacak. Vedad Ibisevic veya Edin Dzeko yu alin eger sampiyonlar Liginde is görmek istiyorsak. |
8 milyon € + %50 işi iyidir, eğer bu teklifi kabul ederlerse gönderilebilir bence...Yanaşmazlarsa da satmayız, illa satacağız diye bir şey de yok sonuçta, yönetim bu konuda taviz vermez umarım... |
Alıntı:
|
6 milyon cok iyi bir teklif...gitmekte istiyo gibi zaten...satilsin derim...hem sampiyonluktan sonra yabanci kontenjani ne kadar acilirsa o kadar iyi...icime umut doguyor ki süper transfer yapariz...baskan hayatinin en mutlu anlarini yasadi...saglam transferler yapar...mesela zapo, cisse ve bobo nun gittini düsünürsek...3 yeni yabanci gelir..ve gelecekler bu gidenlerden cok daha kaliteli olacaktir...bana kalirsa delgadoda gitmeli ama kalacak gibi... |
Türkiye`de Saat: 23:29 . |