![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Duble kupa getirmiş adamı elinizden gelse hemen kovacaksınız pes . |
Alıntı:
|
Konular birleştirilmiştir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bobo kalmalı |
Bobo giderse 6 milyon normal bir rakam cünkp seneye sözlesmesi bitecek oyuncu icin kimse 8 veya 9 milyon vermez.Gitmek isteyeni tutmayacaksin,herkeze güle güle!! |
Lütfen yorumlarınızı konuya yapınız.. |
Dogru Haber mi Acaba ? |
Konular Birleştirildi. |
'Başkan ben bırakıyorum' Mukavele yenilemek için Denizli’yi evine çağıran Demirören, hocasının “4 aydır uykum yok. Artık yoruldum” demesiyle ‘yıldırım’ çarpmışa döndü. İkna etmek için Denizli’ye 3 saat dil döken başkan, “Hocam biraz dinlen, kafanı toparla. Seni bırakacağımızı aklından geçirme” dedi... Denizli, tatile çıktı BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören’in sevinci kursağında kaldı.. Demirören, 19 yıl aradan sonra siyah-beyazlılara çifte kupa mutluluğu yaşatan Mustafa Denizli’yle sözleşmesini uzatmak için yaptığı görüşmede duyduğu sözler karşısında adeta şoke oldu.. BAŞKAN, dün 13.30’da Anadolu Hisarı’ndaki evinde tecrübeli hocayı ağırladı.. Yöneticilerden Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu ve Mario Berk’in de bulunduğu buluşmada Demirören, Denizli’ye “Önümüzdeki sezon nasıl bir takım kuracağız? Hangi şartlarda sözleşmeyi uzatacağız” konuşması yapmaya hazırlanırken şampiyon hoca, herkesi şoke eden açıklamasını yaptı: “Kusura bakmayın, ben ayrılmaya karar verdim..” Denizli’nin sebepleri ise şunlardı: “BU iş artık yapılacak iş değil.. Türkiye’nin futbol ortamı ortada.. Beşiktaş camiası beni kabul etti ama sıkıntılarım da oldu. Bazı yönetcilerin benim tarzımdan rahatsız olduklarını da duydum. Kendi kendime bir değerlendirme yaptım. Zaten sizinle yaptığım anlaşma 8 aylık bir süreyi kapsıyordu. Bu sürede alınabilecek bütün kupaları da aldık, kendimi görevimi başarıyla tamamlamış olarak addediyorum.. Ama inanın çok yoruldum.. Son 4 aydır gözüme uyku girmedi, özel hayatım bile bozuldu. Bana anlayış göstermenizi bekliyorum..” DEMİRÖREN duydukları karşısında dağıldı: “Aman hocam! 6 yıl sonra ilk defa şampiyonluk sevinci yaşadım.. Bana bunu çok görme.. En zor bölümü beraberce aştık. Bundan sonra Avrupa’da da başarılar kazanan bir takım yaratacağız.. Yani görevin henüz bitmedi.. Ayrılmayı aklından bile geçirme.” BAŞKAN, “Parayla ilgili bir sorun mu var?” deyince Denizli, “Bu kararı alırken, para aklımın ucundan geçmedi..” karşılığını verdi. Bütün yöneticiler ve başkan 3 saat dil döktü, Denizli nuh deyip peygamber demedi. DEMİRÖREN 3 saatin sonunda “Hocam sen çok yoruldun.. Duygusal konuşuyorsun.. Seni bırakacağımızı düşünme.. Git dinlen, kafanı toparla.. Ondan sonra kaldığımız yerden devam edelim” dediği Denizli, dinlenmek üzere dün akşam Çeşme’ye gitti.. Tecrübeli hoca yaklaşık 1 hafta düşündükten sonra son kararını bildirecek. VATAN |
Konular Birleştirildi. |
mustafa denizli neler gördü neler geçirdi bu sezon mu yıldı |
Denizli'den Demirören'e şok sözler! Sözleşme için Denizli'yi evine çağıran Demirören, hocasının 4 aydır uykum yok. Yoruldum demesiyle yıldırım çarpmışa döndü. http://www.internetspor.com/data/new...67-denizli.jpg Beşiktaş’a 19 yıl sonra çifte kupa kazandıran teknik direktör Mustafa Denizli’den şok karar...Mukavele yenilemek için Denizli’yi evine çağıran Demirören, hocasının “4 aydır uykum yok. Artık yoruldum” demesiyle ‘yıldırım’ çarpmışa döndü. İkna etmek için Denizli’ye 3 saat dil döken başkan, “Hocam biraz dinlen, kafanı toparla. Seni bırakacağımızı aklından geçirme” dedi... Denizli, tatile çıktı Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in sevinci kursağında kaldı.. Demirören, 19 yıl aradan sonra siyah-beyazlılara çifte kupa mutluluğu yaşatan Mustafa Denizli’yle sözleşmesini uzatmak için yaptığı görüşmede duyduğu sözler karşısında adeta şoke oldu.. Başkan, dün 13.30’da Anadolu Hisarı’ndaki evinde tecrübeli hocayı ağırladı.. Yöneticilerden Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu ve Mario Berk’in de bulunduğu buluşmada Demirören, Denizli’ye “Önümüzdeki sezon nasıl bir takım kuracağız? Hangi şartlarda sözleşmeyi uzatacağız” konuşması yapmaya hazırlanırken şampiyon hoca, herkesi şoke eden açıklamasını yaptı: “Kusura bakmayın, ben ayrılmaya karar verdim..” Denizli’nin sebepleri ise şunlardı: “Bu iş artık yapılacak iş değil.. Türkiye’nin futbol ortamı ortada.. Beşiktaş camiası beni kabul etti ama sıkıntılarım da oldu. Bazı yönetcilerin benim tarzımdan rahatsız olduklarını da duydum. Kendi kendime bir değerlendirme yaptım. Zaten sizinle yaptığım anlaşma 8 aylık bir süreyi kapsıyordu. Bu sürede alınabilecek bütün kupaları da aldık, kendimi görevimi başarıyla tamamlamış olarak addediyorum.. Ama inanın çok yoruldum.. Son 4 aydır gözüme uyku girmedi, özel hayatım bile bozuldu. Bana anlayış göstermenizi bekliyorum..” Demirören duydukları karşısında dağıldı: “Aman hocam! 6 yıl sonra ilk defa şampiyonluk sevinci yaşadım.. Bana bunu çok görme.. En zor bölümü beraberce aştık. Bundan sonra Avrupa’da da başarılar kazanan bir takım yaratacağız.. Yani görevin henüz bitmedi.. Ayrılmayı aklından bile geçirme.” Başkan, “Parayla ilgili bir sorun mu var?” deyince Denizli, “Bu kararı alırken, para aklımın ucundan geçmedi..” karşılığını verdi. Bütün yöneticiler ve başkan 3 saat dil döktü, Denizli nuh deyip peygamber demedi ancak sonunda 1 yıl daha kalmak konusunda sonunda ikna oldu. Demirören 3 saatin sonunda “Hocam sen çok yoruldun.. Duygusal konuşuyorsun.. Seni bırakacağımızı düşünme.. Git dinlen, kafanı toparla.. Ondan sonra kaldığımız yerden devam edelim” dediği Denizli, dinlenmek üzere dün akşam Çeşme’ye gitti... 1 hafta içinde net kararını yönetime ileteceği ifade edildi. Kaynak :Denizli'den Demirören'e şok sözler! |
Yok daha neler...:( Kolpadir umarim yoksa cok kötü olur... |
Aynı konuyu açıp durmayın yeter ya..Biraz daha dikkat arkadaşlar.. |
inanmak istemiyorum, ama Hürriyetde aynisini yazmis. |
Yaw Hürriyet yazsa ne olur..Kaynak hepsinde aynı , Kolpa Vatan.. |
Konular Birleştirildi. |
Yalan yalan...Denizli gitmez, kendisini Türkiye'de bir kez daha kanıtladı, sırada Avrupa var, ordaki kötü izlerini de silmek isteyecektir...Yani ne Denizli gider ne de Demirören onu bırakır... |
Bence Gitmez Gitmemeli... |
Bence gitmesi bu saatten sonra daha hayırlı olur. Nedenmi; Beşiktaşı şampiyon yaptı ve fortisi aldı . Mustafa hocanın huyu budur gelir kazanır sonraki senelerde yatar. Bakın gs.deki geçmişine bakın fenerdeki geçmişine hatta manisa ve diğer klüplerede bakabilirsiniz. Şimdi amacı illa gel denmesi sonra başarısız olunursada zorla getirttiniz ben istememiştim diyecek. Diyeceğim oki sağol Mustafa hocam 6 yıldır yaşayamadığımız coşkuyu yaşattın bizlere ve yolun açık olsun güle güle... |
Alıntı:
|
çok açık söylüyor ve yazıyorum denizliyi istemeyenler vardı denizli şampiyon yaptı takımı zorlarına gitti işte bu balon konuda tam fırsat olmuş denizli yi çekemeyenler için hocamız görevinin başında bu takım için avrupa ve türkiye ligi şampiyonluğu için gerekeni o bilir ona göre takviyeleri yapacaktır ben ona inanıyorum ha zamanı geldiğinde bırakacaktır arkasından da çok şeyler söylenecektir ama o bizi şampiyon yaparak şanlı tarihimize çoktan geçti mustafa denizli bu takıma ne gerekiyorsa o şekilde takviye yapacaktır beşiktaşın başarısı için gerekiyorsa tüm kadro değişsin ben hepsine razıyım |
hayirlisi diyelim, kalmasindan yanayim ama illa burakmak istiyorsa yapacak bisey yok ama bence bu haber kolpa dir |
arkadaslar butun haberleri izledim ntvden tutun tgrt ye ordan lig tv ye kimse böle bişi sölemedi haberlerde hiç zannetmiyorum böle bişi olucagını...ama internette nerdeyse butun sitelerde yazıyor böle bir haber...dogru olduguna inanmak istemiyorum cunku transferleri cok iyi yapıp bizi ucuracagına eminim...hatta lig tv haberinde saat 5 haberlerinde, denizlinin isteği dogrultusunda haguui ve topuzu kesinlikle alınmasını istemiş...öle diyodu antepten murat ile ismail,denizlidende cagları söledi haberlerde... |
Denizli 3 yıl daha Beşiktaş'ta (Özel) Denizli 3 yıl daha Beşiktaş'ta Mustafa Denizli ile Beşiktaş Kulübü arasında yeni bir sözleşme için anlaşma sağlandığı bildiriliyor. Goal.com'un ulaştığı bilgiye göre tecrübeli çalıştıcı üç yıllık kontrata imza atacak. Goal.com ÖZEL HABER 19 yıl sonra Beşiktaş'a çifte kupa sevinci yaşatan Teknik Direktör Mustafa Denizli, siyah beyazlılardan ayrılmıyor. Göreve geldiğinde 8 aylık anlaşmaya imza atan Denizli'nin, yeni sçzleşme önerisini kabul ettiği belirtiliyor. Doğan Haber Ajansı'nın verdiği bilgiye göre Beşiktaş Yönetim Kurulu ile 31 Mayıs günü biraraya gelen Denizli, yapılan görüşme sonrası siyah beyazlı kulübün teklifini büyük ölçüde kabul etti. Denizli'nin kaç yıllık sözleşme yapacağına ilişkinin resmî açıklamanın yarın yapılması bekleniyor. Ancak Goal.com İran Genel Yayın Yönetmeni Kaveh Mahjoob, Denizli'ye teklifte bulunan Persepolis Kulübü yöneticilerinin, Denizli ile Beşiktaş arasında 3 yıllık anlaşma imzalandığı bilgisini aldıkları, bu nedenle de yeni bir teknik direktör aramaya başladıklarını söyledi. |
hayırlı olsn inş mustafa hoca iii transfer ypıcak |
Kolay Kolay Takımı Bırakma ması gerekiyor. |
insallah dogrudur |
yani akıl var mantık var |
oh be derın bı nefes aldım. |
seneye inönü olmayabilir herkes sabır göstermeli seneye tek beklentimiz avrupa da başarı |
Goal.com :rolleyes: M.Denizli hoca 3 yillik imza atar mi hic..? |
DENİZLİ BIRAKTI.... Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçeli Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Saten'e siyah beyazlı takımı gelecek sezon çalıştırmak istemediğini ve çok önemli bir takımdan teklif aldığını söyledi. Denizli, İbrahim Saten ile yaptığı görüşmede "Beşiktaş'ı şampiyon yaptım bir ben bir de Allah bilir neler çektiğimi. Beşiktaş tarihine de geçtim. Siyah beyazlı takımda çalışmam için bu yıl aldığımın en az üç mislisini önermeleri lazım" dediği ifade edildi. KAYNAK : KARTALHABER.COM |
Denizli: Beşiktaş'ı bıraktım Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçeli Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Saten'e siyah beyazlı takımı gelecek sezon çalıştırmak istemediğini ve çok önemli bir takımdan teklif aldığını söyledi. Denizli, İbrahim Saten ile yaptığı görüşmede "Beşiktaş'ı şampiyon yaptım bir ben bir de Allah bilir neler çektiğimi. Beşiktaş tarihine de geçtim. Siyah beyazlı takımda çalışmam için bu yıl aldığımın en az üç mislisini önermeleri lazım" dediği ifade edildi. Kaynak: Kartalhaber.com |
Buna ben inanmak istemiyorum. Nasil olur da böyle spekulasyonlar cikiyor. Yönetim bir an önce bunlara bir cevap vermeli. Gerci ates olmayan yerden duman cikmaz ama ALLAH´tan ümit kesilmez. Hayirlisi..... |
kolpahaber :rolleyes: dogruyusa hapi yutuk...:( |
bu haberlere inanmak istemiyorum ki inanmıyorum denizlinin o üslubla söylediğini saçma ama korkmaya bşladım heryerde aynı şeyy denizli devam etmicekmiş fln uyuz oldum açıkçası |
Türkiye`de Saat: 05:41 . |